keradk Re: To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i 08.06.08, 19:47 KUBICA MINAL NIEMCA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiww Przeczucie 15190... IP: *.76.classcom.pl 08.06.08, 19:47 Jak w Kanadzie wygra Heidfeld to w Klagenfurcie będzie remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol UK To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... IP: 212.32.97.* 08.06.08, 19:51 Lech kupiony, zaraz przyjezdzaja znajomi na mecz. Pozdro dla kibicow w kraju i za granica.POLSKAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel wczoraj w pierwszym meczu łedniej grający gospodar 08.06.08, 19:57 gospodarze przegrali z czechami. w następnym meczu zdrowo wygrał zespół typowany za lepszy (portugalia). dziś lepiej grający gospodarze przegrali z chorwatami. w mwczu wieczornym niemcy są faworytami. ale czy ma się powtórzyć dzień wczorajszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piol To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... IP: *.chello.pl 08.06.08, 19:59 Proszę państwa, dzisiaj dzień wiwlkiego triumfu polskiej piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biohazard To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na.. IP: *.aster.pl 08.06.08, 20:05 28 okrążeń do końca, Kubica pierwszy. Co do meczu, u mnie na osiedlu amok ludzi zaczyna ogarniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echolvd A propos Kubicy... IP: 82.145.90.* 08.06.08, 20:05 www.justin.tv/misionlandia Tu na żywo sobie możecie oglądać, żeby nie mieć już sprzecznych informacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Dlaczego przegralismy- pytac beda Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 20:11 A no dlatego, ze jestescie od nas , Niemcow duzo slabsi.Znokautujemy was Polacy - 3 do 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Dlaczego przegralismy- pytac beda Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 20:19 A po naszym druzgocacym zwyciestwie nad wami zrobie po ulicach Katowic samochodowe corso, mam nadzieje z wszystkimi Slazakami.Auto - BMW CABRIO , E- 239 .Slazacy , nach mir , folgen.Zeigen wir gorolom na Slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na.. IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.08, 20:15 jak ktoś zna niemiecki to można podsłuchać co mówią o meczu na ZDF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorbi To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na.. IP: *.244.146.173.ip.tnp.pl 08.06.08, 20:16 taa jak Kubica jedzie po zwyciestwo to wy tylko piłka i piłka...moze na meczu prowadzcie relacje o Kubicy to wygramy z niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derii Kubica!!!! IP: *.blich.krakow.pl 08.06.08, 20:16 Jak to nikt nic nie wie!!! Kubica zmierza po zwycięstwo! Po swoich 2 pit stopach nadal ma 5,4 sekundy przewagi nad Heidfeldem! Dalej Robert!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matowc1991 To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 20:17 HAHA !!! KUBICA PO OSTATNIM PITSTOPIE WYJECHAŁ PRZED NIEMCAMI :D Da nam przykład as Kubica jak zwyciężać mamy :D Będzie historyczny dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
a_lucka To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... 08.06.08, 20:22 Przepraszam, ze siebie wyrazam, ale musze to zrobic. Na mojej ulicy jest glosno od mlodych kibicow grajacych na trabach. Wyszlam z pieskiem, i jedni - widzac, ze mnie uszy bola i je zatykam - mijajac mnie trabneli mi w uszy. Gdy ja w reakcji krzyknelam "Uszy mnie bola! Czy chcecie, zebym przez Was ogluchla?" oni sie smiali. Mieli ubaw z mojego cierpienia. Z takim chamstwem to ja sie w zyciu jeszcze nie zetknelam. Wrocilam do domu z bolacymi uszami, roztrzesiona: cala drzac i placzac (kilka chusteczek). W glowie mi sie nie miesci zachowanie kibicow i jestem wsciekla, ze takie halasy sa dopuszczalne w publicznosci i niekaralne. Boje sie wyjsc z domu. Nie wiem jak zniose 2 tygodnie meczu i halasu. Nienawidze ludzi, przynajmniej niektorych. Rozmawialam z moja mama i babcia na Skypie myslac, ze mnie uspokoja. One zajmuja sie rozwojem duchowym i psychologia, i z ich slow zrozumialam, ze to ja dla siebie jestem wrogiem. Poczulam sie jeszcze gorzej - tak gorzej, ze zaczely mnie swedziec nogi i poczulam potrzebe sie kaleczyc (przynajmniej drapac). Nienawidze tego swiata. W Polsce nie doznaje prawdziwej pomocy, tylko jakies kazania i dokuczanie. Musze sie tu wypowiedziec, wyrzucic to wszystko z siebie. Acha, z tego szoku, kaslalam. To taka moja reakcja z nerwicy. Dziekuje Wam. Myslicie tylko o sobie. Wg mnie mecze i halasy powinny byc zabronione. Napewno nie spotkam sie tu ze zrozumieniem i wspolczuciem, czy nie wspominajac z checia pomocy. To nie jest angielska strona. Wogole nie interesuje sie sportami, nawet ogladaniem ich. Ludzi rodzi sie tak duzo, ze skad maja czerpac dusze? Z zabitych zwierzat. Tak slyszalam. I to pewno zwierzece dusze chodza w kibicach. Dlugo mnie bola te uszy. Ja bylam taka wsciekla na tych kibicow, ze chcialam im jaja poobcinac. Powaznie. Euro2008 - hahaha! Smieszy mnie ta nazwa. Zal mi tych wszystkich kibicow, nie kibicow, bo oni nie wiedza co czynia, i zla karme sobie tworza. Cos mam dodac na koniec? Ze nie uwazam sie za czlowieka, bo czlowiek nie postepuje jak dziecko boze, tylko jak dziecko szatana (tutaj kibice). Nie rozumiem, jak mozna bawic sie czyims cierpieniem, i robic temu komus na zle? Sluchajcie, ale jakbym miala bron, ja bym sie od dawna zabila, i mowie to calkiem powaznie. Ja nie lubie zyc na tym swiecie, zwlaszcza kiedy kibice grasuja. Palam taka nienawiscia, zloscia, nieszczesciem, zranieniem, bolem, ze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciota Polsat przez Internet IP: *.hsd1.va.comcast.net 08.06.08, 20:23 Czy wiecie, ze mozna ogladac mecz na Polsacie przez Internat poza Polska? www.sopcast.org i wybrac kanal Public Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Dwa Hanysy Lukas i Miro klupnom Polokom trzi-zyro! 08.06.08, 20:24 I couki Szlonzek fajruje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Kubica sie tak spieszy bo chce zdazyc na mecz ;) IP: *.mysmart.ie 08.06.08, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
kot_pimpek To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... 08.06.08, 20:32 Ja przepraszam, ze sie wtracam, ale chcialem zauwazyc, ze nawet, jak Kubica wygra, to i tak wygraja Niemcy (BMW). Jak, kurde, w futbolu... Krzyzakow nie przeskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-audytor To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... 08.06.08, 20:33 Uwaga! Dla tych, którzy nie mają Polsatu (pewnie jestem jednym z niewielu) polecam ZDF. Co prawda Szwaby będą popierać Niemców ale lepsze to niż nic;-) Pozdrawiam panowie, pan-audytor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 08.06.08, 21:07 najpierw trzeba by ich zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... IP: *.bb.sky.com 08.06.08, 20:33 A Kubica prowadzi - jesli wygra to bedzie Wam glupio ze tego nie komentowaliscie! Zreszta waszych komentarzy to mie teraz brakuje! Ogladam wyscig i nerwowo nie wyrabiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... 08.06.08, 20:35 POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA >Od rana skaczemy i kibicujemy Kochani >Flagę na balkonie wywieszona w dniu meczu jest >Koszulkę reprezentacyjną i spodenki morfi założył >Szalik przed wyjściem w plener założony zostanie >Sztrucel przyozdobiony z całą powagą będzie >Trąbki przygotowane są >Piwo w beczce mrozi się już od 10 godzin przed meczykiem zgodnie z instrukcją >Czypsy,pistacje,słone paluchi są POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁAnia To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... IP: *.aster.pl 08.06.08, 20:35 Emocje udzielają się wszystkim. Kubica aż z wrażenia wygrywa! Tak się spieszy na mecz, że wyprzedził wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolczycki To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 20:36 Zwracam uwagę, że za jakieś 5-10 minut na TV4 i na Polsacie będą grały hymny Polski i Niemiec. (Jeśli Kubica wygra, zagrają hymn jego oraz kraju teamu :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i 08.06.08, 20:39 Jeżeli Kubica i piłkarze wygrają wnioskuję o ustanowienie dzisiaj nowego Święta Narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekw Re: To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i IP: 205.167.7.* 08.06.08, 20:42 w F1 Niemiec byl za Polakiem, totez teraz Niemcom nalezy sie zwyciestwo w EURO ;) Odpowiedz Link Zgłoś