Gość: emma IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.08, 09:38 Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Niczym murgrabia w Janosiku IP: 212.160.172.* 26.06.08, 09:42 ten tez po każdym laniu odgrażał się, że tym razem ma świetny plan i tym razem to już nic nie odbierze mu zwycięstwa. Zabierzcie tego podstarzałego komedianta razem z jego kolegami-clownami Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Analfabeta Lato prezesem PZPN-u... 26.06.08, 10:42 prezydentem Polski jest juz niepelnosprawny umyslowo mlaskacz...sukcesy paraolimpijczykow gwarantowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista i od tego Leo-murgrabia staje się kompetetny ? IP: 212.160.172.* 26.06.08, 10:48 gratuluje logiki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory To się nadaje na scenariusz do filmu 26.06.08, 15:51 "Jeszcze bardziej zgryźliwi tetrycy 2 i 1/2" przykładowa scena rozmowy dwóch emerytów gdzieś w Holandii: "Czy są jakieś okoliczności, które mogą powstrzymać Pana przed powrotem do Polski? - Tak mogę na przykład spaść dziś ze schodów i zrobić sobie krzywdę. Ale ja bardzo uważam chodząc po schodach." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwazny obserwator Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki IP: *.wma.east.verizon.net 26.06.08, 09:42 Dziadku Leo, Jesli masz honor, podaj sie do dymisji! Na zadnej wielkiej imprezie nie tryumfowales, historia sie powtarza. Obecnie jest duzo wiecej ludzi, ktorzy nie maja do ciebie zaufania. Pamietaj: mowic a zrobic to dwie rozne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Walcz LEO, WALCZ!!! IP: *.lanet.net.pl 26.06.08, 10:29 Jacy to są ludzie, którzy nie mają zaufania? Mówisz o prostakach typu lato, czy Tomaszewski? Powiedz mi, kto jak nie Leo może poprowadzić naszą kadrę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Walcz LEO, WALCZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 10:32 Kasperczak, Majewski, Urban. I za dużo niższą kasę. Nawet sądzę, że z podobnymi lub lepszymi wynikami :).Leo nie jest taki dobry jak go się maluje ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Walcz LEO, WALCZ!!! 26.06.08, 10:37 Gość portalu: Pio napisał(a): > Kasperczak, Majewski, Urban. I za dużo niższą kasę. Nawet sądzę, że z podobnymi > lub lepszymi wynikami :).Leo nie jest taki dobry jak go się maluje ;]. A ty nie jestes taki madry za jakiego sie uwazasz...;DDD Kasperczak, Majewski czy Urban nie posiadaja 1% wiedzy, jaka posiada Loe a bez tej wiedzy pieniadze nawet mniejsze sa wyzucone w bloto :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Walcz LEO, WALCZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 10:45 O a jakąż to Leo wiedzę posiada? Coś mi umknęło? Ano tak sukcesy z naszpikowanymi gwiazdami: Ajax czy Real (z którego go wypieprzyli bo nie zdobył Pucharu Europy :D). No i potknięcia na turniejach z Holandią. Nie wygrał na turnieju żadnego meczu. Gra zawsze tak samo, tą samą taktyką. Heh. Nasi mieli grać środkiem z wyszkoleniem technicznym na poziomie 0 :D. Tia. To ja już wolę Kasperczaka. Przynajmniej świetnie się taką Wisłę oglądało jak grała :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Walcz LEO, WALCZ!!! IP: 212.160.172.* 26.06.08, 10:52 > O a jakąż to Leo wiedzę posiada? Coś mi umknęło? chodzi o tą mityczną, w która wierzą jego wyznawcy. Tą, która tkwi tam gdzieś głęboko ( w dupie) i nie została jeszcze wypuszczona na zewnątrz by doprowadzić Pazdana et consortes do zdobycia Pucharu ..... Stanleya > No i potknięcia na turniejach z Holandią. Nie wygrał na turnieju żadnego meczu. to wszystko dlatego, że kumulował tą wiedzę wcześniej by właśnie w Polsce użyć jej z cała mocą. ps. Słyszałem, ze na el. MS ma powołać Małysza, Kubicę i Jędrzejczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Walcz LEO, WALCZ!!! IP: *.lanet.net.pl 26.06.08, 12:03 Realizm jest taki, że po prostu Polska piłka jest do dupy. Leo zrobił co mógł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żurawski Tylko 11 wspaniałych super-selekcjonera LEO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:39 LEO - skoro tylko 11-12 (grających b dobrze na ME po których ustawiają się setki menedzerów) polskich piłkarzy gra na europejskim poziomie to nie ma sensu się męczyć. Kilku wykruszy się ze starości a młodzież typu Zahorski długo jeszcze musi grać w piłkę aby nauczyć się strzeleć w sytuacji sam na sam z bramkarzem. DAJ NAM SZANSĘ i albo weż się do solidenj roboty zostawiając na boku sentymenty albo odejdż z honorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Walcz LEO, WALCZ!!! IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 27.06.08, 00:43 Kasperczaka ktory nigdy nawet nie potrafi dotrwac do konca gry druzyny na turnieju bo go wczesniej zwalniaja. Tez mi sie znalazl trener bo wygral 2 DWA mecze w pucharze UEFA. Tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutter Re: Walcz LEO, WALCZ!!! IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.06.08, 13:14 teoria ludzi niezastapionych egzystuje jeszcze tylko w Polsce!!! Kolego takie osiagniecia jakie dokonal Leo na Euro 2008 rzeczywscie sa godne zaufania.A swoja droga jak Lato i Tomaszewski grali w naszej reprezentacji to byli genialni a teraz to wg ciebie prostacy. Jesli juz to prostakiem jest Leo chociaz trzeba przyznac ze niezle wydupczyl polskich dzialaczy z przedluzeniem kontraktu jeszcze przed rozpoczeciem turnieju mistrzowskiego i tylko w tym jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Walcz LEO, WALCZ!!! 26.06.08, 14:08 > [...] swoja droga jak Lato i Tomaszewski grali w naszej > reprezentacji to byli genialni a teraz to wg ciebie prostacy. A co ma jedno z drugim wspólnego? Czy jeśli zatrudnisz dobrego murarza do postawienia sobie garażu to widząc, że jest świetnym fachowcem zrobisz z niego ministra infrastruktury? I każesz mu autostrady robić? To, ze PP. Lato i Tomaszewski byli w swoich czasach wybitnymi piłkarzami nie daje im imunitetu na nieomylność. Jeden jes mistrzem w opowiadaniu publicznie głupot na zasadzie 'nie ważne co byle głośno'. A Lato już jako senator pokazał, że nazwiska nie powinny brać się za politykę o ile nie mają gruntownego wykształcenia/wiedzy. Mało który wybitny piłkarz zostaje dobrym trenerem i odwrotnie. PZPN to nie UEFA. A Lato to nie Platini.. Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Re: Walcz LEO, WALCZ!!! 26.06.08, 15:41 Walcz LEO... o kolejną podwyżkę, walcz LEO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do w IP: *.3s.pl 26.06.08, 18:12 Proszę nie ośmieszajcie się... 3 imprezy 3 porażki i 3 różnych trenerów, może czas się zastanowić w czym tkwi problem, bo w trenerze nie... masz zepsuty komputer i w kółku wymieniasz jeden podzespół a on dalej nie działa, o co tu może chodzić? ludzie mam wrażenie, że jesteście totalnie ślepi, porównajcie sobie mecz z Niemcami za Janasa i Leo- całkowicie inna piłka, teraz chcieliśmy ten mecz wygrać a nie na sile bronic bramki, w drugiej połowie naprawdę myślałem że zremisujemy... mecz z Austria nerwowy początek, ale na szczęście strzelona bramka, wygrywaliśmy czy cofnęliśmy jak Chorwaci i graliśmy beznadziejnie czy próbowaliśmy strzelić na 2:0, mieliśmy totalnego pecha bo ostatecznie w ostatniej minucie dostaliśmy bramkę, wygrana tu dodała by nam skrzydeł i z Chorwatami gralibyśmy bezpośrednio o wyjście z grupy... licząc tylko na siebie... chcecie się bawić w osiągnięcia...? ok Kasperczak prowadził Wisłę i wygrywał ligę która plasuje się w trzeciej 10 w Europie... tamtejsza Wisla była jak Celtic w lidze Szkockiej... Z Tunezja zdobył 2 miejsce w pucharze Afryki z Wybrzeżem Kości 3, super to tak jakby prowadzić Niemcy czy Włochy na Euro, nie ma się co oszukiwać byliśmy po za Austrią najsłabszym zespołem na tym Euro i powala mnie czasami gadka, że mamy extra zespół, więcej krytycyzmu!! Zmiana trenera w tym momencie byłą by najgorszym posunięciem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Zgadzam się - tylko kogo to interesuje? IP: *.stella.net.pl 28.06.08, 13:11 W PZPN i całej polskiej piłce korupcja, brakuje odpowiedniego wyszkolenia, a TV pokazuje, że stawia się duży nacisk na młodych i do jakich wyczynów (czyt. akrobacji z piłką) są oni zdolni. PROPAGANDA!!! Beenhakkerowi i jego współpracownikom trzeba powierzyć kolejną misję - uzdrowienie sportu w Polsce. Inaczej można zapomnieć o sukcesach na skalę światową. Czy w meczu Polska-Chorwacja nie zdobyliśmy gola? Sędzia uznał, że padł ze spalonego. Komentatorzy z Polsatu zaprzeczyli. Byłyby już 2 punkty. Zostawcie Leo w spokoju. Fakt - trzeba dać mu zadania: --> uzdrowienie piłki nożnej w kraju --> sprowadzenie dobrych graczy zza granicy --> wybór najlepszych graczy z polskich drużyn --> analiza błędów przeciwników, aby je wykorzystać w grze --> analiza własnych błędów i poprawa Te zadania dotyczą także całego PZPN. Uzdrowienie piłki nożnej i szkolenia. Nie chodzi o to, by dołożyć dodatkową godzinę WF, grać tylko w PN, bo to komunistyczne podejście. Nie każdy rodzi się sportowcem. Niech powstają kluby z DOŚWIADCZONYMI trenerami. Wybiera się tych kandydatów, którzy grają z zamiłowania, wkładają swój wysiłek w grę i znają się na rzeczy, potrafią łączyć logiczne myślenie z szybkim biegiem fizycznym, a nie tych, którzy dużo krzyczą na boisku, a w rzeczywistości są kiepscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Leo !!! Co ?? Donadoni !! dziadygo !! IP: 212.160.172.* 26.06.08, 09:51 Patrz i ucz się jak się odchodzi z honorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest Re: Leo !!! Co ?? Donadoni !! dziadygo !! IP: *.telpol.net.pl 26.06.08, 10:20 Co tam że Donadoni nie miał zamiaru odchodzić, tylko go wyrzucili, honor niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefekburczymucha Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki IP: *.ibd.gtsenergis.pl 26.06.08, 09:52 Selekcjoner reprezentacji Polski zapewnia, że chce teraz zbudować nowy zespół i raz jeszcze stanąć do walki - i tylko to mnie teraz interesuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumany Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki IP: *.wma.east.verizon.net 26.06.08, 09:53 Bardziej od Leo, denerwuje mnie Osiol Listkiewicz - Ojciec Chrzestny pilkarskiej korupcji... Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki 26.06.08, 10:19 Brawo LEO,walcz i życzę sukcesów ,na wszelki jednak wypadek trzymaj na odległość życzliwych :Tomaszewskich,Latów,Piechniczków,Bońków,Kmitów z czałą polsatowską spółką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Panie Leo widzę kompromitacji ciąg dalszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 10:24 I dalsze otumanianie słodkimi słowami. Skończ Pan pieprzyć i do roboty. Jak nie to znajdzie się kilku fachowców na Pana miejsce (Kasperczak? Jan Urban też pokazał, że z kadrą Leo da się wygrać :P). Jeśli dzisiaj Hiddink poprowadzi Rosję do zwycięstwa nad Hiszpanią to udowodni tym samym, że to najlepszy trener reprezentacyjny w dziejach piłki nożnej :). I będziesz mu Leo mógł buty czyścić co najwyżej. Bo ani taktyki nie masz, ani nie umiesz selekcji dokonać, ani zmobilizować piłkarzy. Jesteś Pan najgorszym trenejro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoleo Re: Panie Leo widzę kompromitacji ciąg dalszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 11:20 Najgorszy trener polskiej reprezentacji , za najlepsze pieniądze w dziejach polskiej piłki - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Re: Panie Leo widzę kompromitacji ciąg dalszy... 26.06.08, 16:02 > Najgorszy trener polskiej reprezentacji , za najlepsze pieniądze w > dziejach polskiej piłki - niestety Leo mniej chociaż trochę honoru i swoją wywalczoną podwyżkę oddaj na jakiś dom dziecka albo fundację Jurka Owsiaka. Spójrz prawdzie w oczy, ta podwyżka Ci się nie należy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki IP: *.chello.pl 26.06.08, 10:50 leo take a rest, take care and wish you all luck in Poland Odpowiedz Link Zgłoś
kosama www.thxleo.pl - już ponad 7000 za leo 26.06.08, 10:55 zostan z nami, ludzie wpiszcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoleo dzięki Leo za dalszą kompromitację !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 11:18 Leo jakże ty jesteś "polski" , u nas nieudacznicy w rządzie i w sejmie też brną dalej , wmawiając nam że lepszych od nich nie będzie. Więc dalej ciągnij kase za sukcesy na miarę Janasa i Engela , i wmawiaj tym łatwowiernym głupkom że będziemy mistrzem świata za 2 lata . Ja niestety nie mam takiej charyzmy aby oglądać Leo twój upadek na samo dno , marnie wytrenowaną reprę opartą na drużynach ze środka tabeli OE i zagranicznych turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żurawski Graliśmy całkiem nieżle, powiedziałbym "dobrze." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 11:49 Drogi LEO,bardzo Cię cenię i chciałbym żebyś z nami został ale przestań "pieprzyć" o dobrej grze i dobrych wyborach na ME. Uparłeś się i wziąłeś ze sobą nie tylko bardzo słabych, starych i bez formy piłkarzy ale także nie wziąłeś potrzebnego składu. Już w I meczu byliśmy jak zdziesiątkowani Turcy w półfinale - nie było kim grać. Przecież KAŻDY miał mieć zmiennika-konkurenta !? i co !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: dzięki Leo za dalszą kompromitację !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 11:52 Sorry człowieku ty jesteś głupkiem jak większość na tym forum, nie rozumiem czemu jak coś się reprezentacji nie powodzi to odrazu mówicie Won, połowa z was nie powinna oglądać meczów bo wam po 5 minutach psycha siada ;o Tylko niektórzy widzą, że Polska przypomina teraz drużynę a nie kupkę graczy odrazu jadącą na mundial. Jak nie wierzycie w Polske to w co wierzycie? Niemców? To spie..jcie tam kibicować jak wam tak sie polska nie podoba, banda oszołomów którzy wszystko kreślą po nieudanym turnieju, na Euro zabrakło im szczęścia tu trzeba powiedzieć szczerze oraz niestety nie trafili z formą a pozatym panie neoleo on jest trenerem ty małym kibolem który wkurza ludzi, on wie lepiej co robi ty zapewne byś powołał do kadry całą Wisłe i byś jechał nie? Jak co napiszesz kapuściany głąbie to najpierw pomyśl pięć razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Re: dzięki Leo za dalszą kompromitację !! IP: 195.33.119.* 26.06.08, 12:34 "na Euro zabrakło im szczęścia tu trzeba powiedzieć szczerze" Ze co prosze? A fakt że po 20 minutachz przeciętną przecież Austrią nie przegrywaliśmy jakimś cudem 0:3 to czym nazwiesz jak nie szczęściem. Poza tym "niestety nie trafili z formą" A kto przepraszam odpowiadal za ich forme? Na co przygotowania i cały sztab trenerski? Nie jestem Leo-haterem, ale chcciałbym usłyszeć od niego chociaż raz "Tak, my sztab szkoleniowy też popełniliśmy błędy, też jesteśmy współodpowiedzialni za ten słaby występ" Tak, bo to był słaby występ. Ok z mocniejszymi od siebie Niemcami i Chorwacją mozna przegrać - ale Leo nie potrafił pokonać nawet słabej Austrii. I proszę , nie wyjeżdżaj mi zaraz ze świętym oburzeniem że nas okradł sędzia Webb - bo wcale nas nie okradł. "on wie lepiej co robi" - tak, tylko że jakoś te efekty nie są zachwycające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żurawski Mierny ale wierny portret psychopolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:23 Nasi politycy i nieobiektywni, mierni dziennikarze przyzwyczaili takich szarych ludków jak Ty do tego że tylko ONI mają rację i "morda w kubeł!". Każdy ma oczy i prawo do oceny. Ja podobnie jak wielu innych nie widziałem na ME żadnego zespołu ale widziałem np. że obrońcom polskim po kiksie z Lucasem NIE CHCIAŁO SIE BIEC ZA NIM bo po co się męczyć społecznie jak na pewno i tak strzeli bramkę. Co do Wisły to nie sposób zauważyć że prezentowała w tym sezonie poziom o dwa nieba lepszy od pozostałych a Paweł Brożek (za którym nie przepadam) czy Zieńczuk którzy udowodnili w ostatnim czasie wysoką formę powinni pojechać na ME byliby na pewno lepsi od cieniutkiego ostatnio i chepiącego PEPSI Ebiego czy Żurawia (nb ex WIślaka!?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziodzio BenHaker nie popełnił błędu? IP: 213.199.198.* 26.06.08, 12:21 Na pewno Beenhakkera trzeba docenić, awans itd., ale jednej rzeczy nijak nie mogę zrozumieć. Tłumaczy Leo, że piłkarze byli bez formy. Słyszałem to wiele razy. W takim razie mam proste pytanie. Po co brał na mistrzostwa piłkarzy bez formy? W kilku przypadkach widać było to gołym okiem, np. Ebi, cała wiosna "zero" grania. Po co było brać takich graczy? Za zasługi? To trzeba się zdecydować, czy repra ma być najlepszą drużyną narodową, która ma coś w imprezie osiągnąć czy zbieraniną graczy z jakimiś układami, zasługami, itp. a gra w eliminacjach daje "wieczne powołanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żurawski Trafiłeś w sedno sprawy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:32 Nasz drogi Leo ma jedną wadę - ocenia ludzi bliżej niesprecyzowanym kryterium "na nos" i za byłe zasługi nie biorąc pod uwagę AKTUALNEJ FORMY i stanu zdrowia/ducha gracza. Jego hasło " Polska ma tylko 11- 12 graczy NA EUROPEJSKIM POZIOMIE (co to znaczy patrz retransmisje)a cała reszta to dno wprowadza mnie w irytację.Jego Krajan Hiddink nigdy nie mówił że strząśnięci z palmy czarnoskórzy gracze czy zieloni w footballu jak sałata Australijczycy (o Rosjanach którym każdy spuszczał łomot nie wspomnę)nie mają szans na sukces Zawsze wniego wierzył i dlatego go osiągał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.06.08, 12:22 Leo z całym szacunkiem daj sobie spokój z polskimi kopaczami! Odpowiedz Link Zgłoś
krison Leo jest świetnym trenerem, ale... 26.06.08, 12:27 Leo jest świetnym trenerem, ale Mistrzostwa Europy pod jego wodzą przegraliśmy w stylu kompromitującym, grając futbol archaiczny i bez jakiegokolwiek pomysłu. Nie tylko zawodnicy i PZPN są za to odpowiedzialni. Również Leo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Leo jest świetnym trenerem, ale... IP: *.am.wroc.pl 26.06.08, 12:40 chyba raczej Leo BYŁ świetnym trenerem. Czas teraźniejszy jest tu mocno naciągany. LEO JEDŹ DO DOMU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Leo jest świetnym trenerem, ale... IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 12:46 Nasze gwiazdy miały zryw w eliminacjach z początkiem tego roku pomału schodziło powietrze. Leo wziął teoretycznie najlepszych. Przykład Krzynówka, kim miał go zastąpić? NIKIM, co się dziwić w klubie grzał ławę, Żurawski, Smolarek, Golański i reszta przecież to etatowi podgrzewacze ławy z krótkimi wejściami pod koniec meczu albo wcale. Leo nie poddawaj się, Polska taka jest, po eliminacjach byłeś wynoszony pod niebiosa teraz obrzucają cię łajnem. Już się typuje jakichś Majewskich czy inny patałachów, prawda jest taka, że nie dorastają mu nawet do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Sam sobie zaprzeczasz IP: *.drs-tsi.com 26.06.08, 13:25 Leo moze kiedys byl swietnym trenerem, ale teraz to juz nie, wiek robi swoje i tego nie da sie odwrocic. Tak zenujaco slabej reprezentacji Polski to jeszcze nie widzialem, kompletny obciach. I to ma byc swietny trener, ktory nie potrafil przez 3 tygodnie przygotowac naszej reprezentacji do tak waznej imprezy? Mozna przegrac ale po walce, tak jak Turcy a my przegralismy juz przed pierwszym gwizdkiem. I za to winny jest trener. Leo daj sobie spokoj z trenerka, bo juz nic w tym fachu nie zdzialasz. Piotr nowak na nowego trenera kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Beenhakker całkem zidiociał. 26.06.08, 12:42 Zagraliśmy dobrze, ale nie wszyscy to rozumieją. Czyż to nie jest słodkie i nie przypomina Wam czegoś? Ile razy ja w tym kraju spotkałem się już z tym, że (szczególnie za realnego socjalizmu) wpierano Polakom, że jest dobrze, a jeśli komus wydaje się, że jest źle to tylko dlatego, że uległ wrażej propagandzie. Ależ oczywiście Leo - zbawicielu, my się nie znamy, widzieliśmy nie to, co powinniśmy zobaczyć, taki Bilić to zauważył i docenił (a co miał powiedzieć, Leosiu, w romowie z Tobą? Że jesteś gamoń?). A my, polska swołocz? Nam można wcisnąć każdy kit. Każdy kolejny wywiad to gorzej, facet się kompletnie pogrąża. Na Kołtonia krzyczał, ile to miał ofert pracy. To niech teraz skorzysta z którejś. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki 26.06.08, 12:48 Jak w starej anegdotce: Przegraliśmy 0:7 ale jutro postaramy się zagrać jeszcze (!) lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huan Re: Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do w IP: 80.240.36.* 26.06.08, 13:39 LOL LOL LOL... To chlopaki dobrze grali. To ma nie zrozumieli ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski hydraulik Leo !! Dla mnie już jesteś Polakiem IP: 212.160.172.* 26.06.08, 14:07 do perfekcji opanowałeś trudną, miejscową sztukę z dziedziny hydrologii: Pogłębianie dna i trzymanie się (za wszelką cenę) koryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki IP: *.5.11.vie.surfer.at 26.06.08, 14:09 Mr.Beenhakker, tak jest, POLSKA GOLA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierzePOlitykom Beenhakker się pogubił. Tylko dlatego Polacy nie IP: *.bph.pl 26.06.08, 14:26 odstawali od Niemców że oni prowadzili od 20 minuty grali na pół gwizdka. Lepiej zagrali Polacy 2 lata temu w Niemczech, gdzie przez 80 minut toczyli naprawdę heroiczny bój. Mecze z Austrią i Chorwacją to już prawdziwy dramat - Leo odejdź! Probierz na trenera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Beenhakker: Zamierzam jeszcze raz stanąć do walki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 15:14 dla mnie Beenhakker nie popełnił błędu sądzę że to piłkarze nie byli kondycyjnie przygotowani do tych meczów tagże asystęci wszystko zawinili dla mnie jedynym dobrym asystentem dla leo to Henryk Kasprczak ponieważ ma wielkie doświatczenie które zdobył na arenie międzynarodowej Odpowiedz Link Zgłoś