alvaro_1987 07.07.08, 08:53 A na jakiej pozycji Boruc miałby grać w tej Chelsea? Bo z bramki Cecha by nie wygryzł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prober Chelsea 07.07.08, 09:06 Patrząc na ostatnie 20 minut Cecha na Mistrzostwach Europy mniemam, że jako bramkarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytabloid taaaa jasne IP: 77.236.11.* 07.07.08, 09:07 niedlugo dowiemy sie z e marsjanie byli zainteresowani Borubarem! nie robcie mu reklamy on sam sie juz wypromowal a takie glupie teksty to nawet dziecko nie uwierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: 82.160.182.* 07.07.08, 09:33 jak to by nie wygryzł przecież jest lepszy od Cecha co zrobił Cech na mistrzostwach w meczu z Turcją przy 2 bramce Boruc jest o niebo lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:19 Cech w ostatnich dwóch sezonach miał sporo kontuzji i tu ewentualnie byłoby miejsce dla Boruca. Zawsze to lepiej rozegrać kilka ważnych spotkań, niz grzac ławę jak Dudek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio I wy wierzycie, że na serio SE zrobił wywiad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:48 Buahaha. Żałośni, zakompleksieni. Ludzie z Gazety upodobali sobie podawać SE lub Fakt za źródło swoich "rzetelnych" informacji :D. Obudźcie się to ułuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikol234 Proste pytanie do obrońców Artura: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:58 Wytłumaczcie mi jedno: jak to się dzieje, że "najlepszy bramkarz Świata" broni w tak średniej drużynie, a takie średniaki jak Casillas, Buffon, Czech, VdS i jeszcze kilku innych bronią w najlepszych klubach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesc Re: Proste pytanie do obrońców Artura: IP: *.chello.pl 07.07.08, 10:11 Otóż to, u nas Boruc niedługo nawet z lodówki będzie straszył, ale tak naprawdę takich bramkarzy aspirujących do europejskiej czołówki jest przynajmniej kilku. Do tego pewność niektórych osób, że Boruc wygryzłby Cecha z bramki Chelsea są śmieszne. Piłka nożna na ME się nie kończy. Oglądajcie czasem też inne mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Grant: Chciałem Boruca w Chelsea 07.07.08, 10:09 Cech jest slaby co pokazał na ME. Odpowiedz Link Zgłoś
sapinek Grant: Chciałem Boruca w Chelsea 07.07.08, 10:22 Celtic powinien pojsc mu na reke i sprzedac go za rozsadna cene. 10-15 mln euro to za duze pieniadze na jakiegokolwiek bramkarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: 195.117.118.* 07.07.08, 13:22 oprócz Casillasa może teraz, ale generanie racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.btk.net.pl 07.07.08, 13:15 ten boruc to ma za wysokie mniemanie o sobie i o swoich umiejętnościach na taki klub; lub bardzo głópi dziennikarze robią z niego gwiazdora/// Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 [...] 07.07.08, 14:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:06 Cech niby lepszy???chłopie jaką on ma obronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 20:33 Po ostatnich 20 min. Cecha na mistrzostwach Europy jako bramkarz.Jakby się nie udało to jako wysunięty napastnik strzelałby dużo goli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 11:04 Z Petrem CEchem by nie wygral walke o bramke bo Cech to zawodnik czolowy. Boruc moglby starac sie przejsc do liverpool-u ale to tez nie mozliwe. Grant go chcial ale nie wzial BORUC za drogi :( Odpowiedz Link Zgłoś