Dodaj do ulubionych

Grant: Chciałem Boruca w Chelsea

07.07.08, 08:53
A na jakiej pozycji Boruc miałby grać w tej Chelsea? Bo z bramki Cecha by nie wygryzł...
Obserwuj wątek
    • prober Chelsea 07.07.08, 09:06
      Patrząc na ostatnie 20 minut Cecha na Mistrzostwach Europy mniemam, że jako
      bramkarz :)
      • mike-great O jeden krok za daleko... 07.07.08, 14:17
        O jeden krok za daleko...
    • Gość: antytabloid taaaa jasne IP: 77.236.11.* 07.07.08, 09:07
      niedlugo dowiemy sie z e marsjanie byli zainteresowani Borubarem!
      nie robcie mu reklamy on sam sie juz wypromowal a takie glupie
      teksty to nawet dziecko nie uwierzy!
    • Gość: michu Re: Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: 82.160.182.* 07.07.08, 09:33
      jak to by nie wygryzł przecież jest lepszy od Cecha co zrobił Cech
      na mistrzostwach w meczu z Turcją przy 2 bramce Boruc jest o niebo
      lepszy
      • Gość: chels Re: Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:19
        Cech w ostatnich dwóch sezonach miał sporo kontuzji i tu ewentualnie byłoby
        miejsce dla Boruca. Zawsze to lepiej rozegrać kilka ważnych spotkań, niz grzac
        ławę jak Dudek
    • Gość: Pio I wy wierzycie, że na serio SE zrobił wywiad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:48
      Buahaha. Żałośni, zakompleksieni.

Ludzie z Gazety upodobali sobie podawać SE lub Fakt za źródło swoich
      "rzetelnych" informacji :D.

Obudźcie się to ułuda.
      • Gość: kikol234 Proste pytanie do obrońców Artura: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:58
        Wytłumaczcie mi jedno: jak to się dzieje, że "najlepszy bramkarz Świata" broni w
        tak średniej drużynie, a takie średniaki jak Casillas, Buffon, Czech, VdS i
        jeszcze kilku innych bronią w najlepszych klubach?
        • Gość: mesc Re: Proste pytanie do obrońców Artura: IP: *.chello.pl 07.07.08, 10:11
          Otóż to, u nas Boruc niedługo nawet z lodówki będzie straszył, ale tak naprawdę
          takich bramkarzy aspirujących do europejskiej czołówki jest przynajmniej kilku.

Do tego pewność niektórych osób, że Boruc wygryzłby Cecha z bramki Chelsea są
          śmieszne. Piłka nożna na ME się nie kończy. Oglądajcie czasem też inne mecze.
    • piotrek_meteorolog Grant: Chciałem Boruca w Chelsea 07.07.08, 10:09
      Cech jest slaby co pokazał na ME.
    • sapinek Grant: Chciałem Boruca w Chelsea 07.07.08, 10:22
      Celtic powinien pojsc mu na reke i sprzedac go za rozsadna cene. 10-15 mln
      euro to za duze pieniadze na jakiegokolwiek bramkarza..
      • Gość: lopez Re: Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: 195.117.118.* 07.07.08, 13:22

oprócz Casillasa może teraz, ale generanie racja
    • Gość: waldek Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.btk.net.pl 07.07.08, 13:15
      ten boruc to ma za wysokie mniemanie o sobie i o swoich
      umiejętnościach na taki klub; lub bardzo głópi dziennikarze robią z
      niego gwiazdora///
    • norton2 [...] 07.07.08, 14:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gutek Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:06
      Cech niby lepszy???chłopie jaką on ma obronę?
    • Gość: Marlena Re: Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 20:33
      Po ostatnich 20 min. Cecha na mistrzostwach Europy jako bramkarz.Jakby się nie
      udało to jako wysunięty napastnik strzelałby dużo goli
    • Gość: XXX Grant: Chciałem Boruca w Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 11:04
      Z Petrem CEchem by nie wygral walke o bramke bo Cech to zawodnik
      czolowy. Boruc moglby starac sie przejsc do liverpool-u ale to tez
      nie mozliwe. Grant go chcial ale nie wzial BORUC za drogi :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka