Gość: aga IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 18:53 Niezły czat spoko odpowiedzi szkoda ze mnie na nim nie było całkiem dojrzały z niego facet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatabuko Re: Fleszar, Gabriel - zapis czatu 03.04.03, 09:36 bardzo zazdroszcze ludziom, którzy mają jakiś talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnesiik Fleszar, Gabriel - zapis czatu IP: *.protonet.pl 03.04.03, 17:34 Hm...ja też bardzo żałuję, że przegapiłam okazję i nie wzięłam udziału w czacie z Gabrysiem...Noo, ale cóż...widocznie nie było mi to pisane...;) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Zbigniew WE Re: Fleszar, Gabriel - zapis czatu IP: *.co.st-johns.fl.us 12.09.03, 21:02 Pozdrawiam Ciebie Gabriel bardzo serdecznie z odleglego kontynentu bo z USA i cieplej slonecznej Florydy. Zaluje ze mam tylko kilka Twoich piosenek i zaluje ze listy moje wyslane do Ciebie przez Izke z Krakowa nie dotarly do Twoich rak. Chcialbym Ciebie prosic o kontakt ze mna oile to wogle mozliwe. zbwesiora@o2.pl Jeszcze raz wszystkiego dobrego. GEORGE Zb. WESIORA. Odpowiedz Link Zgłoś