Gość: Maciej IP: 80.50.235.* 31.07.08, 23:43 Tomasz Bandrowski - ile ten chłopak ma lat? Pierwszy raz o nim słyszę, a wrażenie zrobił duże. Słyszałem, że go nawet Leo powołał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerry Re: Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 01.08.08, 02:01 Uff! tym razem sie sliznelo,ale miny zrzedna po piatkowym losowaniu, a wiec to by bylo na tyle, na ten sezon. Plan wykonany z nadwyzka,wiecej i tak sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIOLY Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.08.08, 02:53 CO TO BYL ZA PRZECIWNIK?ZOBACZYMY DALEJ JAK GWIAZDY ZAGRAJA!JAKA LIGA TAKIE ZASPOLY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba34 Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.lexell.com.pl 01.08.08, 07:41 a dziennikarze nie mogą dać aktualnego zdjecia, tylko z Pitrym który już nie gra w Lechu?? i za co taki dziennikarzyna bierze pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Kupić jak najszybcjej tego brazylijczyka który IP: *.171.65.147.crowley.pl 01.08.08, 07:55 wszedł w drugiej połowie w drużynie Azerów.Moim zdaniem grajek lepszy od Rogera /strzał lepszy,przegląd pola/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollo Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.pgi.waw.pl 01.08.08, 08:03 ale ci dziennikarze są poje.ani - azerowie to chelsea kaukazu, beitar to chelsea izraela, ile jeszcze takich KRETYŃSKICH porównań wymyślą?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redachtor Re: Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: 195.205.150.* 01.08.08, 08:45 nie więcej niż ty, to sami Azerowie tak określają swój klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollo Re: Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.pgi.gov.pl 01.08.08, 10:11 to,ze sami tak siebie nazywają to nic nie znaczy redachtorzyno, beitar tak siebie nie nazywa,podobnież jak wszelakie polskie brady pitty,angeliny i i nne parisy hiltony,których to odpowiedników w Polsce mamy od pyty dzięki 'kreatywności' pseudodziennikarzy. A po drugie to ten text jest nieobiektywny /mecz nudny nie był, to Legia-niestety-grała nudniej/ i zawiera błędy -zdjęcie i gadka o kapitanie drużyny reiss'sie.Dziwne to jeśli kapitan wchodzi z ławki a na dodatek nie posiada opaski,którą to miał Bosacki bodajże.Podejzewam ,że dziennikarzyna nawet nie oglądał tego meczu,tylko coś skrobnął,zeby dniówka wpadła. No ale ja sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belze Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.domainunused.net 01.08.08, 08:12 Co strzelili to super, ale mnie interesuje, czemu Rajs nie strzelił pod sam koniec w sytuacji sam na sam z bramkarzem, czemu wcześniej dochodziło do ewidentnych partactw! Odpowiedz Link Zgłoś
freon Zdjecie do artykulu 01.08.08, 08:24 Moze by tak redakcja zaopatrzyla sie jednak w aktualne zdjecie zespolu? Pitry nie gra juz w Lechu i troche nie wypada tak totalnie olewac jaka fotografia znajdzie sie przy tekscie o Lechu. Ja rozumiem, ze to nie wasza ulubiona druzyna, droga redakcjo, ale mimo wszystko warto potraktowac zespol reprezentujacy Polske w pucharach nieco lepiej niz przecietny bantustan, z ktorego wiadomosci ilustrowane sa zdjeciami przedstawiajacymi palme, a ktore moga pochodzic z calkiem innego kontynentu. Nie ladnie, redakcjo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.Piotr Re: Zdjecie do artykulu IP: 217.153.106.* 01.08.08, 08:29 i....Piotr Reiss kapitanem.Zenua redaktorzyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz czepiacie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:50 Co za różnica. Już nie raz Lechowi dawalismy zdjęcie innch kibiców. Np Ruchu Chorzów i nikt się nie kapnął :) Wszyscy kibole tacy sami. Tak nam powiedział red. naczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @nia Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.solarme.pl 01.08.08, 09:16 Jak zwykle, Sport.pl nie potrafi zamieścić artykułu bez zarzutu dotyczącego drużyny z Wielkopolski. jeśli wg red. ten mecz był nudny - jak nazwać mecz z godz 18? Arcynudny, przenudny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manic_Miner Re: Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:59 Bosacki byl kapitanem a nie Reiss. Mecz byl szybki i ciekawy, nudny byl ten wczesniejszy, no i to zdjecie. Doczekamy sie Sz. Redakcjo obiektywnych artykulow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam ognik Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.wro.vectranet.pl 01.08.08, 10:36 A może mili państwo skupić się na wygranej Lecha i cieszyć się z niego? a nie doszukiwać się spisków w zdezaktualizowanych zdjęciach i mało obiektywnych relacjach z meczu. żaden dziennikarz obiektywnym być nie będzie, a co za tym idzie to co napisze. jeśli chodzi o mnie to wciąż mam w głowie rewelacyjną bramke Murawskiego. Ale to też subiektywna ocena tego gola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funiok Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: 150.254.212.* 01.08.08, 11:48 zgadzam się gazeta od tej pory uważam, że gazeta spada na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chm Mecz ok - gratulacje dla kotła za oprawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:40 Murawski - bardzo ładna bramka, ale tylu 100% akcji nie można marnować. W okolicach 30min mecz faktycznie trochę zwolnił, ale to druga połowa to zrekompensowała ;) Oprawa w kotle super !!! Siedziałem na przeciwko i czasem az milo było popatrzeć ;) Ten "Julinio(?)" - nr 55, naprawdę niezły. Bosacki też to spostrzegł i w drugiej części 55 miał już przynajmniej 2 "opiekunów". Chazar miał kilku niezły techniczne zawodników tylko widać, że kompletnie niezgrani. Odpowiedz Link Zgłoś