Dodaj do ulubionych

Lech - Chelsea Kaukazu 4:1

IP: 80.50.235.* 31.07.08, 23:43
Tomasz Bandrowski - ile ten chłopak ma lat? Pierwszy raz o nim słyszę, a
wrażenie zrobił duże. Słyszałem, że go nawet Leo powołał ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Re: Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 01.08.08, 02:01
      Uff! tym razem sie sliznelo,ale miny zrzedna po piatkowym losowaniu,
      a wiec to by bylo na tyle, na ten sezon. Plan wykonany z
      nadwyzka,wiecej i tak sie nie da.
    • Gość: BIOLY Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.08.08, 02:53
      CO TO BYL ZA PRZECIWNIK?ZOBACZYMY DALEJ JAK GWIAZDY ZAGRAJA!JAKA
      LIGA TAKIE ZASPOLY.
    • Gość: kuba34 Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.lexell.com.pl 01.08.08, 07:41
      a dziennikarze nie mogą dać aktualnego zdjecia, tylko z Pitrym który
      już nie gra w Lechu?? i za co taki dziennikarzyna bierze pieniądze?
    • Gość: areq Kupić jak najszybcjej tego brazylijczyka który IP: *.171.65.147.crowley.pl 01.08.08, 07:55
      wszedł w drugiej połowie w drużynie Azerów.Moim zdaniem grajek
      lepszy od Rogera /strzał lepszy,przegląd pola/.
    • Gość: rollo Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.pgi.waw.pl 01.08.08, 08:03
      ale ci dziennikarze są poje.ani - azerowie to chelsea kaukazu, beitar to chelsea
      izraela, ile jeszcze takich KRETYŃSKICH porównań wymyślą?!?
      • Gość: redachtor Re: Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: 195.205.150.* 01.08.08, 08:45
        nie więcej niż ty, to sami Azerowie tak określają swój klub
        • Gość: rollo Re: Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.pgi.gov.pl 01.08.08, 10:11
          to,ze sami tak siebie nazywają to nic nie znaczy redachtorzyno, beitar tak
          siebie nie nazywa,podobnież jak wszelakie polskie brady pitty,angeliny i i nne
          parisy hiltony,których to odpowiedników w Polsce mamy od pyty dzięki
          'kreatywności' pseudodziennikarzy.
          A po drugie to ten text jest nieobiektywny /mecz nudny nie był, to
          Legia-niestety-grała nudniej/ i zawiera błędy -zdjęcie i gadka o kapitanie
          drużyny reiss'sie.Dziwne to jeśli kapitan wchodzi z ławki a na dodatek nie
          posiada opaski,którą to miał Bosacki bodajże.Podejzewam ,że dziennikarzyna nawet
          nie oglądał tego meczu,tylko coś skrobnął,zeby dniówka wpadła.
          No ale ja sie nie znam.
    • Gość: belze Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.domainunused.net 01.08.08, 08:12
      Co strzelili to super, ale mnie interesuje, czemu Rajs nie strzelił
      pod sam koniec w sytuacji sam na sam z bramkarzem, czemu wcześniej
      dochodziło do ewidentnych partactw!
    • freon Zdjecie do artykulu 01.08.08, 08:24
      Moze by tak redakcja zaopatrzyla sie jednak w aktualne zdjecie zespolu? Pitry
      nie gra juz w Lechu i troche nie wypada tak totalnie olewac jaka fotografia
      znajdzie sie przy tekscie o Lechu. Ja rozumiem, ze to nie wasza ulubiona
      druzyna, droga redakcjo, ale mimo wszystko warto potraktowac zespol
      reprezentujacy Polske w pucharach nieco lepiej niz przecietny bantustan, z
      ktorego wiadomosci ilustrowane sa zdjeciami przedstawiajacymi palme, a ktore
      moga pochodzic z calkiem innego kontynentu. Nie ladnie, redakcjo.
      • Gość: Sw.Piotr Re: Zdjecie do artykulu IP: 217.153.106.* 01.08.08, 08:29
        i....Piotr Reiss kapitanem.Zenua redaktorzyno.
      • Gość: dziennikarz czepiacie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:50
        Co za różnica. Już nie raz Lechowi dawalismy zdjęcie innch kibiców.
        Np Ruchu Chorzów i nikt się nie kapnął :) Wszyscy kibole tacy sami.
        Tak nam powiedział red. naczelny.
    • Gość: @nia Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.solarme.pl 01.08.08, 09:16
      Jak zwykle, Sport.pl nie potrafi zamieścić artykułu bez zarzutu dotyczącego
      drużyny z Wielkopolski. jeśli wg red. ten mecz był nudny - jak nazwać mecz z
      godz 18? Arcynudny, przenudny?
      • Gość: Manic_Miner Re: Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:59
        Bosacki byl kapitanem a nie Reiss.
        Mecz byl szybki i ciekawy, nudny byl ten wczesniejszy,
        no i to zdjecie.

Doczekamy sie Sz. Redakcjo obiektywnych artykulow?
    • Gość: adam ognik Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: *.wro.vectranet.pl 01.08.08, 10:36
      A może mili państwo skupić się na wygranej Lecha i cieszyć się z niego? a nie doszukiwać się spisków w zdezaktualizowanych zdjęciach i mało obiektywnych relacjach z meczu. żaden dziennikarz obiektywnym być nie będzie, a co za tym idzie to co napisze. jeśli chodzi o mnie to wciąż mam w głowie rewelacyjną bramke Murawskiego. Ale to też subiektywna ocena tego gola.
    • Gość: Funiok Lech - Chelsea Kaukazu 4:1 IP: 150.254.212.* 01.08.08, 11:48
      zgadzam się gazeta od tej pory uważam, że gazeta spada na psy
      • Gość: chm Mecz ok - gratulacje dla kotła za oprawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:40
        Murawski - bardzo ładna bramka, ale tylu 100% akcji nie można marnować.
        W okolicach 30min mecz faktycznie trochę zwolnił, ale to druga połowa to
        zrekompensowała ;) Oprawa w kotle super !!! Siedziałem na przeciwko i czasem az
        milo było popatrzeć ;)
        Ten "Julinio(?)" - nr 55, naprawdę niezły. Bosacki też to spostrzegł i w drugiej
        części 55 miał już przynajmniej 2 "opiekunów".
        Chazar miał kilku niezły techniczne zawodników tylko widać, że kompletnie
        niezgrani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka