Gość: Pierre IP: *.as.kn.pl 14.09.08, 20:57 To teraz niech te barany co buczały zapłacą po 5 tys PLN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maro_wks Śląsk wygrał dzięki bramce strzelonej w 93 minu... 14.09.08, 20:57 A Brzozowski swoje... Któryś z twoich artykułów miał tytuł "wojna o Śląsk".Szukanie wyimaginowanych problemów i toczenie wojen to twoja jedyna misja.Weź człowieku przestań pisać o Śląsku-przerzuć się na koszykówkę albo na KGHM Lubin.Może jeszcze donos napisz do PZPN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obornicka Re: Śląsk wygrał dzięki bramce strzelonej w 93 mi IP: *.magma-net.pl 14.09.08, 21:41 Jestem zdeklarowanym przeciwnikiem rasizmu, ale wydarzebnia w sobotę miały naprawdę marginalny charakter, związany raczej z tym pod którym sektorem grał czarnoskóry piłkarz. Otóż w 2 połowie Herrera grając daleko od siedzeń na lewo od młyna nie usłyszał ani jednego buczenia, Costly też tylko trochę... Wiem, że to o "trochę" za dużo, ale trudno, żeby klub dostawała karę, bo parę osób nie potrafi się powstrzymać od idiotycznych zachowań. Zresztą jeżeli te zachowania byłyby problemem dla obserwatora powinien przerwać mecz do czasu ustania okrzyków lub poprzez spikera zwrócić się z apelem do publiczności. Nic takiego się nie stało, co wg mnie śwaidczy o minimalnej skali zjawiska w czasie sobotniego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Śląsk wygrał dzięki bramce strzelonej w 93 minu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 22:27 Na "krytej" nie słyszałem żadnego buczenia. A Brzozowski dalej płacze za Drzymałą. Zrobisz wszystko żeby oczernić Śląsk bez Drzymały. Spadaj do Lubina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Śląsk wygrał dzięki bramce strzelonej w 93 mi IP: 80.50.177.* 15.09.08, 08:31 Zatrzymajcie sobie Brzozowskiego dla siebie. Nikt go w Lubinie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papay Śląsk wygrał dzięki Foto z meczu IP: *.magma-net.pl 14.09.08, 23:11 www.szlachta.wroclaw.pl/test/galeria/fotoreportaz.php?f_id=194 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin ND buczenie.... IP: *.web.vodafone.de 15.09.08, 12:53 Wszedzie ci rasisci!Ja tez jestem jednym z nich:(.Wczoraj moja zona upiekla MURZYNKA a ja go pokroilem i zjadlem.Brzydze sie samym soba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Śląsk wygrał dzięki bramce strzelonej w 93 minu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 18:19 u u u u u u u u u u u u ! Odpowiedz Link Zgłoś
flying_jureczek Śląsk wygrał dzięki bramce strzelonej w 93 minu.. 15.09.08, 19:21 Mecz naprawde niezly ,jak na polskie warunki, koncowka ,jak z filmu,jest o czym dyskutowac,czym sie zachwycac,ale nie, zakompleksieni idioci,skupiaja sie tylko na tym,ze kilka osob zabuczalo na murzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Śląsk wygrał dzięki bramce strzelonej w 93 minu... IP: 212.127.95.* 16.09.08, 09:35 Mam propozycje wybuczmy ...Brzozowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Śląsk wygrał dzięki bramce strzelonej w 93 mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 13:01 Panie Brzozowski w Śląsku niestety nikt nie urządza takich zakrapianych imprezek jak w Grodzisku i niestety nie może sobie pan pobuczeć po pijaku ....to może na trybuny - czy się pan boi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin autorowi chyba w głowie buczało, tak bywa na kacu IP: *.lanet.net.pl 16.09.08, 11:51 niby powazna gazeta a zatrudnia alkoholików z problemami psychicznymi mającymi omamy. Odpowiedz Link Zgłoś