Dodaj do ulubionych

Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed...

IP: 141.48.169.* 18.09.08, 21:05
Trzeba przyznac, ze tak idiotycznych relacji jak wasze jeszcze nie
czytalem. Baj baj, na szczescie sa inne portale
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:14
      Totenhamy :-)
      • Gość: eh Re: Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (prz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 22:26
        denerwuje mnei ta próba bycia zabawnymi przez zczubiaków..
        ostatnio ktos tam po nieudanym zagraniu miał isc do piasta.. teraz ktos do lechii
        a prawda jest taka ze ta wasza zasrana legia bwziela by ich wszytkich z pocalowaniem reki...
        • Gość: anty-idiot Re: Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (prz IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 22:37
          heh, święte słowa, no ale w końcu CO TO JEST legia?! xD
    • Gość: mk 1:1 ciekawe;PP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:20
    • Gość: sercowy Re: Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (prz IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 21:21
      e, redakcja, jakie 1:1?? tu ludzie słabe nerwy mają!
      • Gość: DSD Re: Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (prz IP: 144.92.198.* 18.09.08, 21:25
        Prawdopodobnie zczubaki szukaja zdjec golych bab ktorymi mogliby
        okrasic swoja relacje (czesty numer) i nie maja czasu zwracac uwage
        na taka drobnostke jak wynik meczu :-) Przypomina mi sie strona
        kiboli pewnego klubu gdzie przy opisie kazdego meczu mozna bylo
        znalesc skrupulatne wyliczenia ile szali skroilismy przeciwnikom,
        ile szali przeciwnicy skroili nam, ile flag spalilismy przeciwnikom,
        ile flag przeciwnicy spalili nam, ile psow pacyfikowalo nasz mlyn
        etc. ale nie mozna bylo znalesc wyniku samego meczu...
    • Gość: peter Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed.. IP: 141.48.169.* 18.09.08, 21:25
      Skad te 1:1?
      Obciach robicie prawie jakby Daras Szpakowski komentowal.
    • Gość: rysiek Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed... IP: *.mas.airbites.pl 18.09.08, 21:26
      Jakby to powiedział Tym walczy Wisła Kraków i ten cham z Angli.
    • Gość: Niekumaty Koszulkowa zmyłka IP: *.icpnet.pl 18.09.08, 21:28
      Będąc świeżo po meczu Kolejorza, odruchowo kibicuję graczom w białych
      koszulkach... Nawet się zdziwiłem, że tak fajnie grają :>
    • Gość: Anka Re: Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (prz IP: *.wroclaw.mm.pl 18.09.08, 21:28
      Idź gdzieś indziej leczyć swoje frustracje!
      Zczubaki, jesteście super, nie zmieniajcie się ani trochę!
    • Gość: ja Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed.. IP: 88.220.127.* 18.09.08, 21:29
      a ja na tvp info nie mam meczu - wyłączyli?? vectra siedlce
    • Gość: fghfgh jakim cudem do k...nedzy pokazali Lech zamist IP: 194.126.165.* 18.09.08, 21:30
      meczu wisły kraków? co za poje.... panstwo!
    • Gość: giosc Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:32
      hehe wg szpakowskiego zokora ma 65 lat......
    • Gość: Ja Kto to jest k... "Bogucki"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:32
      Szpakowski komentuje wszystko od skoków narciarskich, przez skoki przez konia i do wody. Nawet ping-ponga i curling. Chyba trochę za dużo tego, bo umknęło mu, że w Wiśle gra od jakiegoś czasu obiecujący zawidnik BOGUSKI.
    • Gość: mirek Szpakowski nie zna nazwisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:32
      Bogucki??? a kto to?
      • Gość: Ja Re: Szpakowski nie zna nazwisk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:34
        I jeszcze "Zakora"... o zgrozo...
        • Gość: mirek Re: Szpakowski nie zna nazwisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:38
          w ogóle komentuje jakoś sennie, zmęczony jakiś czy co?
          • Gość: Ja Re: Szpakowski nie zna nazwisk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:40
            Coś z nim jest tak. Lada moment minie pół godziny meczu a ja jeszcze nie słyszałem sakramentalnego "pora na pierwsze podsumowanie..."
    • Gość: aggy Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:40
      Kim jest Bogucki???!!!!!
    • Gość: Drętwy Z czuba a inny live IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:41
      www.guardian.co.uk/football/2008/sep/18/tottenhamhotspur.wislakrakow
      Może mniej śmiesznie ale o ile profesjonalniej.
      • Gość: truteń Re: Z czuba a inny live IP: *.icpnet.pl 18.09.08, 22:01
        "Did someone say farce? 67 seconds after taking the lead (for the first time
        this season), Spurs perform their traditional defensive implosion, allowing
        Boguski to saunter into the box down the right and pick out a team-mat in the
        centre. With some Spurs calling for a non-existent offside and others spinning
        dizzily, Jirsak slammed the ball past Gomes and into the net!"

Nawet w miarę na wesoło, widać że Angole nieźle się nabijają z Tottenhamu.
        Zresztą po tym co ostatnio pokazują, nie ma sie co dziwić
      • Gość: truteń Re: Z czuba a inny live IP: *.icpnet.pl 18.09.08, 22:09
        FC Honka is one of football's great team names. The fact that they're from a
        city called Espoo makes me like them even more. Anyone know any better team
        names (real teams, that is, not Fantasy Football ones)? My favourites includes
        Dutch low-fliers Go Ahead Eagles, Bolivia's The Strongest (who in 1930 lived up
        to their name by winning the league without conceding a single goal!), Swazi
        chancers Eleven Men in Flight and Ghanaian duo Cape Coast Venomous Vipers and
        Cape Coat Mysterious Dwarfs.

Coś dla Was na osobny artykuł ;)
        • Gość: marcin tak a'propos Honka IP: *.chello.pl 19.09.08, 02:00
          mają też sekcję koszykarską, która nosi nazwę... Honka Playboys Espoo :)
    • Gość: aggy Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:45
      Czytając Waszą relację ma się wrażenie, że piłkarze Wisły w ogóle
      nie pojawili się na boisku! Może nie widać, ale oni tam są,
      naprawdę! Wiem, bo oglądam mecz w TVP Info.
      Aha!!!!!Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool! Teraz może
      napiszecie coś miłego o Wisełce!!!!
    • Gość: eye spokojnie... IP: *.homerun.telia.com 18.09.08, 21:46
      czekają nas jeszcze mecze ostatniej szansy :)
    • Gość: SaHaReK Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed... IP: *.swk.vectranet.pl 18.09.08, 21:47
      To juz na.....ooo bramka:P,ale pomijajac bramke wisly to nie ma sie co
      czarowac,przy takiej grze obronnej dostaniemy jeszcze apre bramek....Policzyl
      ktos ilu bylo obroncow wisly w polu karnym?SIEDMIU!!!!A totenhamczyk pytal
      Pawelka w ktory rog.......
      • Gość: ągliszman Re: Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (prz IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 21:50
        mówi się Hotspurczyk!
    • Gość: eve Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:48
      No to nie jest tak różowo- Wisła zdobyła gola w takim samym odstępie czasowym co
      Lech. Może podzielić ich los....
    • Gość: Anka Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed.. IP: *.wroclaw.mm.pl 18.09.08, 21:49
      skąd wiedzieliście, że będzie 1:1???
    • Gość: aggy Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:49
      A teraz to Wam się przynajmniej wynik zgadza z początku relacji!
      Szkoda, że nie wpisaliście np. 1:3 dla Wisełki...Może byłby to
      proroczy wynik:)
    • Gość: PW Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed.. IP: *.aster.pl 18.09.08, 21:50
      Piekna reakcja kibiców z Krakowa po strzleniu gola - coście tak
      cicho ej k coscie tak cicho, typowo polskie stadionowe Bydło Po co
      się cieszyć????
    • Gość: grr Wg szpakowskiego Wisła ma nowego piłkarza! IP: *.acn.waw.pl 18.09.08, 21:52
      Nazywa się [bezimienny] BoguCki!
    • Gość: kris BoguSki Kur****************!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:53
      BoguSki Kur****************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: prorok Mieczysław Wisły do fazy grupowej Pucharu UEFA krok (przed.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 21:53
      kibice wyjazdowi również przykładnie je.bią PZPN - bardzo to budujące, że nie
      zapominają o starym kraju xDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka