Gość: rt IP: 212.76.37.* 13.10.08, 14:34 Zabawne. Wystawienie do gry najlepszego zawodnika kadry za ostatni rok to aż najtrudniejsza decyzja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uchat Re: Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudnie IP: *.fluor.com 13.10.08, 14:39 sam Boruc nie wygra!A kadra to nie miejsce mna libacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka bo IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.08, 14:43 poniewaz Fabian nie gra jak na razie w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf obydwu Re: Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudnie IP: *.elk.mm.pl 13.10.08, 14:46 Litr na łba to jeszcze nie libacja. Może w Holandii tak, ale wśród Słowian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gre Re: Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 17:14 Hehehe. Litr ale czego? Jeśli czystego spirytusu to lekko chłopaki przesadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geres Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudniejs.. IP: *.west-thames.ac.uk 13.10.08, 14:46 ten najwazniejszy argument o ktorym Leo nie chcial powiedziec to fakt ze Boruc jest lepszym bramkarzem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HILLEL Re: Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudnie IP: *.mtib.gov.pl 13.10.08, 14:53 Myślę, że przeważyło to, że Borubar jest charyzmatycznym graczem,potrafiącym zmobilizować drużynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto powód Boruc pozwolil sobie zrobic laske przez Leo IP: *.bredband.comhem.se 13.10.08, 14:55 Fabianski bardziej sie podoba Leo ale nie pozwolil sobie na pieszczoty Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudnie 13.10.08, 15:14 Przestańcie już z tym pijaństwem Boruca!!! Raz się chlopakowi zdarzyło polynąć i wielkie halo ( znaczy poplynął może więcej razy ale raz się dał tak glupio złapać ;PP) A tak poza tym to gdyby nie ten "pijus" to sobotni wynik też moglby być inny mimo dobrej gry calego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudniejs.. IP: *.range86-153.btcentralplus.com 13.10.08, 15:12 Ten argument to że Boruc ma bardziej spasiony zad, więc trudniej go piłka ominąć. ;) A poważnie to i Boruc i Fabiański bronią rewelacyjnie i obyśmy wyłącznie takie problemy w kadrze mieli, że na dowolną pozycję mamy do wystawienia dwóch świetnych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislander Już Panowie dziennikarze liżą tyłek trenera?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:13 Super-trzymajmy poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt najtrudniejsza i jedna z najtrudniejszych IP: *.fbx.proxad.net 13.10.08, 15:18 czy to rzeczywiscie to samo? raza mnie takie bledy logiczne panow radaktorow za wszelka cene wywolac emocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyryczytż Jasne, ale... IP: *.wro.vectranet.pl 13.10.08, 17:07 każde kliknięcie w link to parę groszy, więc opłaca się dawać sensacyjne tytuły. Proponuję, tak jak ja, położyć na to lachę. Jest to też pole do szeregu zabaw towarzyskich. Np. wszyscy zgadują i kto, był najdalej pije setę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt Re: Jasne, ale... IP: *.fbx.proxad.net 13.10.08, 18:12 najgorsze jest to , ze prawie nikt nie protestuje przeciw traktowaniu ludzi jak polglowkow zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hidzitd Re: Jasne, ale... IP: *.wro.vectranet.pl 13.10.08, 19:28 Protestują, idą na inne portale. Rany, jak dziecku ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej PO co ten mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:37 i tak nie mamy szans - Tusk o tym mówił gdy zdecydował się zawiesić występy polskiej reprezentacji by wprowadzić swoich ludzi do PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: PO co ten mecz 13.10.08, 16:05 Gość portalu: hej napisał(a): > i tak nie mamy szans - Tusk o tym mówił gdy zdecydował się zawiesić > występy polskiej reprezentacji by wprowadzić swoich ludzi do PZPN. Podaj żródlo cytatu, albo odszczekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Haker Re: Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:44 Borubar gra w klubie, Fabiański nie. Ot, tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm nie wiem co w tym trudnego UKARAĆ PIJAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:46 LEO trzymaj się. Wierzę w ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popers4 Zenada IP: *.zone2.bethere.co.uk 13.10.08, 15:47 ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!gdyby leo udzielal wywiadu po holendersku,to rozumiem...tlumacz jest niezbedny,ale ku... po angielsku!!!!!!!!!!polskie pisaki to buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysol Re: Zenada IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.10.08, 17:03 100% racji !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający angielski Re: Zenada IP: 87.204.169.* 13.10.08, 19:36 żenada to jest twój tekst, tu jest Polska, tu mówimy po POLSKU i oczekujemy tłumacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudniejs... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 17:42 to jasne Boruc gra a Fabiański grzeje ławę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeps Co to za argumenty ? moze wypadła reszka ? IP: *.komster.pl 13.10.08, 18:06 To jest jakas Bzdura po co arumentowac ze ktoś jest lepszy czy gorszy brakiem argumentow ??? Gdyby kazdy sie tak wypowiadał wiecznie bysmy gdybaaaaliiii. Odpowiedz Link Zgłoś
nikolasss Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudniejs... 13.10.08, 19:16 no, ciekawe co po meczu mówili ci wszyscy, którzy już zakopali Leo w grobie. narazka, Polska nadal wielka!!! -- kuba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiger tatransky Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudniejs.. IP: 212.16.103.* 13.10.08, 19:58 no... jestem slowakem, z ojciowej (ojciec) i macierzynej (babcia) jestem polakem, z czechami byli sme jedno panstowo przez 70 lat a kurcze za kogo kibicowac teraz))) szkoda, ze tylko dwa druzyny mogou zkwalifikowac sie na puchar swiata. chyba najlepiej by bylo coz by wszytky trzy druziny mogli sie tam zawansowac)). Odpowiedz Link Zgłoś
uzman A już myślałem, że wreszcie odejdzie... 13.10.08, 20:05 Po przeczytaniu tytułu miałem nadzieję, że może wreszcie wróci do siebie. Nic z tego. Przykuł się do stołka. Why? For money. Starzec liczy na to, że tak jak dwa lata temu posadę mu uratował Smolarek, tak terz to samo zrobi Kuba. Zero żenady, czy poczucia wstydu. Leo go home!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dza Re: A już myślałem, że wreszcie odejdzie... IP: 89.25.235.* 13.10.08, 20:39 ty wróć lepiej do siebie ..do psychiatryka. Odpowiedz Link Zgłoś
lurtz23 Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudniejs.. 13.10.08, 22:27 "Jaki argument przeważył? To doskonałe pytanie, ale odpowiedź zachowam dla siebie - dodaje Leo Beenhakker." proste... wchodzi Boruc... jak wygramy to dobrze... przegramy to można go zmieszać z błotem wyrzucić z kadry powiedzieć że Polacy się nie znają... że Leo nie omylny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 01:06 on już sam się zmieszał z błotem na ukrainie, poza tym widać miesza też trunki, co mu na dobre nie wychodzi, a nie zna to sie pzpn!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __ Leo Beenhakker po Polska - Czechy: Najtrudniejs.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 17:22 Bronic powinien KOWALEWSKI Odpowiedz Link Zgłoś