Gość: ehhhh IP: 193.138.241.* 15.10.08, 22:56 Mi tez, ku... mi tez... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k.cudny [...] IP: *.chello.pl 15.10.08, 22:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.chello.pl 15.10.08, 22:57 Szacunek Artur, jeszcze będzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dDUPA Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 22:58 DNO To tylko 3 litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciu Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.10.08, 22:58 Przepros teraz Kuszczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goo Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:58 Fabian by takiego farfocla nie puścił... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubertinoi [...] IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElPavlo Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym IP: 82.160.128.* 16.10.08, 00:10 Co pretensje do Boruca!!! Jak bronil na ME to bylo bardzo dobrze, teraz wszyscy narzekaja??? Tak lepiej wystawic Fabianskiego, ktory tylko potrafi sie glaskac po tym pustym lbie. Dla mnie Artur jest nr 1, bo kazdemu zdarzaja sie bledy. Juz lepiej niech Kuszczak zostanie powolany, a nie ta ciota Fabianski. Odpowiedz Link Zgłoś
ro03 Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję 15.10.08, 22:59 Nie miałeś grać w tych dwóch meczach! W sobotę też piłka prawie na ręce była, ale niestety... Łukasz Fabiański nie pije i bronił lepiej we wrześniu. Cóż, pora odejść nie tylko z klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubertinio Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:08 twierdzisz, że nie pije, bo mu nie polewałeś? a czego nie pije? wody, wina, soków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memento Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym IP: *.dslgb.com 15.10.08, 23:22 Kazdy glupi wie czego nie pije...ale ty nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombard Szansa Lewandowskiego IP: *.promax.media.pl 16.10.08, 00:34 To co zrobil Boruc kazdy widzial, ale kazdy tez widzial jaka szanse na remis zmarnowal Lewandowski a jakos o tym cisza. Tyle bylo halasu jak to super snajper, a w takch okolcznosciach po prostu nie mial prawa nie strzelic gola. Mysle, ze gdby ta pilke mial Wichniarek, a pewnie i Sosin skonczyloby sie na 2:2. Lewandowskiemu niestety jeszcze baaaaaardzo duzo brakuje do tego, zeby byc klasowym graczem. Ci wszyscy, ktorzy go tak zachwalaja robia mu tylko krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
nocioni Szansa Lewandowsk 16.10.08, 00:35 To co zrobil Boruc kazdy widzial, ale kazdy tez widzial jaka szanse na remis zmarnowal Lewandowski a jakos o tym cisza. Tyle bylo halasu jak to super snajper, a w takch okolcznosciach po prostu nie mial prawa nie strzelic gola. Mysle, ze gdby ta pilke mial Wichniarek, a pewnie i Sosin skonczyloby sie na 2:2. Lewandowskiemu niestety jeszcze baaaaaardzo duzo brakuje do tego, zeby byc klasowym graczem. Ci wszyscy, ktorzy go tak zachwalaja robia mu tylko krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
cinsio każdy jest tylko człowiekiem. 15.10.08, 22:59 odrobisz to w następnym meczu. szkoda tej końcówki. no ale w piłce tak bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: każdy jest tylko człowiekiem. 15.10.08, 23:04 Następny będzie na ławie. Mam nadzieję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:59 Cóż, trudno. Każdemu może sie przydarzyć błąd, szkoda, że akurat w takim meczu przytrafił się Borucowi. Cóż, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i podnieść się po tej niespodziewanej porażce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub dobra druzyna nie przegrywa! IP: *.bredband.comhem.se 15.10.08, 22:59 i tyle! wlosi wykorzystaja jedna sytlacje i pozniej 90 w defensywie, i ZAWSZE IM wychodzi. a nam nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubertinio Re: dobra druzyna nie przegrywa! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:02 ...bo nie jesteśmy włochami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: dobra druzyna nie przegrywa! IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 15.10.08, 23:08 Saj spokój już nie takim drużynom jak Polska wpadały takie bramki w końcówkach choćby Portugalii na 2:2 w meczu z Polską. Mieliśmy pecha i tyle. Oczywiście obrońca powinien kryć tam zawodnika, ale coż piłka dwa razy spadła pod nogi temu samemu Słowakowi. W większośći meczy utrzymujemy zwycięstwo do końca. Nie pamiętam kiedy ostatnio przegraliśmy wygrany mecz. Bardzo dawno temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not_bad Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.tktelekom.pl 15.10.08, 22:59 Było naprawdę dobrze. Niech sie nie obwinia bo to pech sprawił, że przegraliśmy a nie niekompetencja polaków : ) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz po tym jak zawaliłes z czechami 15.10.08, 23:00 nie powinienes dzis bronic - poprostu jestes słaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: po tym jak zawaliłes z czechami IP: *.dsl.bell.ca 15.10.08, 23:41 to wina trenera,bo chyba widzial(chociaz ja nie raz widzialem w TV wiele razy),jaka szmate z Czechami wpuscil Boruc i nie wyciagnal wnioskow,jak nasi w koncowce siadaja na laurach i tylko fuksem tamtego meczu z Czechami nie przegralismy;zeby przegrac mecz,to taktyka Leo jest prosta:usunac z boiska dobrze grajacego gracza,jak Brozek w dzisiejszym meczu i nie wzmocnic obrony,choc Krzynowek powinien wejsc,ale zaraz po naszym golu i to za calkiem kogo innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechzdechł Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:00 nie przejmuj się, cała ta repra to syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubertinio Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:06 syf, syf, ale oglądałeś? w sobotę też oglądałeś? ten sam syf? oooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 15.10.08, 23:02 Ludzie spokojnie! Mieliśmy bardzo dużego pecha w tym meczu! Słowacja chwyciła byka za rogi, ale w Polsce wygramy z nią i odrobimy stratę. Po stylu gry w tej grupie o pierwsze 2 miejsca powalczy Polska z Czechami oraz Słowenią. Słowacja ma jak narazie więcej szczęścia niz rozumu, ale na farcie przez całe eliminacje nie przejedzie. Trzy ekipy mają taką samą liczbę punnktów. Mogliśmy mieć komfortową sytuację, ale trudno zdarza się. Nie podpalajcie sie tak. Czesi nie sraczkowali po porażce z Polską w Chorzowie. W sobotę wygraliśmy zasłużenie, dziś bardzo pechowo. Nie panikujmy. Wszystko przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubertino Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:05 dobrze prawi! polać mu! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefow_sadowa Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuj 15.10.08, 23:08 Artur, nie łam się, dla mnie i tak jesteś nr 1 w naszej bramce czasami nawet najlepiszym się zdaza mała wpadka na wiosnę damy im łupnia i będzie git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calish Szpakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:10 czy ten człowiek ma wyłączność na komentowanie meczy polskiej reprezentacji??? on jest irytujący.... po 5 minutach gry podsumowuje grę i jest drętwy jak mało który komentator....czas dać szansę młodym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin . Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuj IP: *.dhcp.dbnet.dk 15.10.08, 23:13 Niech damy spokoj! Boruc to tylko czlowiek i no to bylo jego wina.. Szkoda mi ze przegralismy ale no to? Trzeba wygrac ostatnie mecze! I PAMIENTAJCIE ZE NA EURO TO BORUC BYL BOHATEREM. I JEST SUPER BRAMKARZEM.. chyba jescze pamientacie euro 08?? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym 15.10.08, 23:16 a co nas interesuje euro?????????? nie ma ostatnio formy to powinien siedziec na ławce a nie puszczac szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym IP: *.dhcp.dbnet.dk 15.10.08, 23:20 A co? Boruc mial winy przy 1. bramce. a przy 2. to juz cala obrona. Dajcie Borucowi spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym 15.10.08, 23:28 jakby nie puscił szmaty to słowacy by odpuscili a tak dostali wiatr w zagle i dobili frajerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin . Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym IP: *.dhcp.dbnet.dk 15.10.08, 23:32 I tak bede Boruc nr 1 dla mnie! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:15 nawet najlepszym sie zdarza,taki futbol trzeba grac dalej i zapomniec o tym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:15 Nic sie nie stało. Eliminacje sie nie kończą na jednym przegrranym meczu. To nie play-off'y. Damy rade. Zrewanżujesz sie w następnym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPZPN [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqte ten sie nie myli co nic nie robi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia291174@op.pl Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:22 Arturo nie martw się !!!!!To był tylko h.....y pech !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lfc Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuj IP: *.toya.net.pl 15.10.08, 23:23 Jak czytam wiekszosc tych wypocin to tylko krew zalewa i nie wiem czy Borucowi powinno sie chciec grac dla takich kibicow. Wstyd i zenada juz wszyscy zapomnieli ile razy nam dupsko ratował. Nie ma to jak kopac lezacego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwko Facet myślał o piwku w szatni. IP: *.chello.pl 15.10.08, 23:24 Ja tam żalu do bramkarza nie mam. Było parę minut do końca i każdy już myślał o piwku w szatni. Poza tym te mistrzostwa w RPA wcale nie muszą być takie super, żeby przedkładać je nad chłodne piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartex Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym czuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:24 Nie zrewanżuje się bo usiądzie na ławie, zawalił mecz, musi ponieść konsekwencje... Leo dał mu szanse i n ją zmarnował teraz da szansę Fabianowi i borubar musi się z tym pogodzić ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morqadir Re: Artur Boruc: Zawaliłem i strasznie się z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:38 jeśli Fabiański grał by w klubie to może by tak było. Myślę że o tym kto będzie bronił w następnym meczu będzie wiadomo dopiero tuż przed tym meczem ( i raczej będzie to Boruc ) Odpowiedz Link Zgłoś