Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa: Legia - Wisła, czyli polski mecz s...

IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 09:31
wkurza mnie jak dziennikarze dzielą mistrzem Polski a sezon jeszcze nie jest
nawet w połowie rozegrany.Znawcy piłki kopanej chyba nie umią liczyć;przy
dobrych wiatrach to Górnik Zabrze będzie miał majstra a do 1 ligi spadną Lech
;Legia i Wisła.
Obserwuj wątek
    • Gość: Irasiad oj błoński błoński IP: *.net.autocom.pl 25.10.08, 10:36
      "W Krakowie plotkuje się, że to skutek oszczędności, bo Brazylijczyk ma w
      kontrakcie zagwarantowane wysokie wynagrodzenie za każdy występ w podstawowym
      składzie."..... who-j z pana panie bloński i ciemniak do spodu, w dodatku kibol
      legii zakamuflowany..
    • Gość: duckbuster Mecz jesieni już się odbył. IP: *.pl.man-mn.com 25.10.08, 10:40
      Mecz jesieni już się odbył. Przypomnę wynik: Wisła - Lech 1:4.
      • Gość: kupie_ten_mecz Re: Mecz jesieni już się odbył. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 10:46
        ...nie wazne kto wygra kto przegra....ale kto przetrwa......i dlaczego to bedzie
        PZPN:/
    • Gość: eryczek Ekstraklasa: Legia - Wisła, czyli polski mecz s.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 10:53
      ciekawe posunięcie TVP, nadanie 90min. antyreklamy polskiej ekstraklasy, bo taką
      z pewnością jest każdy mecz na Łazienkowskiej przy pustych trybunach i bez
      dopingu...
    • dennis26 Ekstraklasa: Legia - Wisła, czyli polski mecz s.. 25.10.08, 11:02
      Ciekawe ile jeszcze beznadziejnych artykułów do jutra powstanie na temat tego meczu.
    • Gość: tutejszyn Ekstraklasa: Legia - Wisła, czyli polski mecz s... IP: 81.21.197.* 25.10.08, 11:30
      ostatnie 3,4 mecze były nudne a ludzie dalej się nimi podniecają. Ciekawe czemu?
    • Gość: yak A na trybunach 3 tyś widzów i wsiowa atmosfera IP: *.icpnet.pl 25.10.08, 11:54
      bravo ITI i kibice! w tej stolycy to potrafią ze sobą rozmawiać, nie ma co
    • flamengista "jedyny mecz sezonu przegrany" 25.10.08, 13:41
      Ciekawe - zawsze wydawało mi się, że w polskiej lidze gra się z danym zespołem
      dwa mecze - u siebie i rewanż na wyjeździe.

Co więcej, do dzisiaj byłem pewien że widziałem, jak na Reymonta Wisła pokonała
      Legię 1-0 po strzale Marka Zieńczuka.

Ale z pewnością taki ekspert jak MiBi musi wiedzieć lepiej. Pewnie mi się wydawało;)
    • Gość: Jerry Ekstraklasa: Legia - Wisła, czyli polski mecz s.. IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.10.08, 01:44
      Jak menedzerowie z zagranicy zobacza jaki poziom prezentuja te
      nieudaczniki, to dostana sraczki ze smiechu.Mistrz patalach,
      wicemistrz dziad,oto stopien polskiej pilki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka