Gość: Młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 21:39 I dalej panowie redaktorzy, będą nam przypominać jak to źle teraz idzie Wiśle. Rzygać się już chce... ABG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Wisła gorsza od Wisły IP: *.cust.tele2.pl 30.11.08, 21:53 3 punkty do lidera. Fatalnie, po prostu fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rf Wisła gorsza od Wisły IP: *.chello.pl 30.11.08, 21:53 Aleście sie tej Wisły czepili. Poprostu ręce opadają. i wy macie czelność nazywac się najlepszym portalem sportowym? jesteście takim trochę "Faktem" internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halama Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:06 A co dobrze się dzieje w Wiśle? Każdy widzi jakie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziawa A ja uważam... IP: *.broker.com.pl 30.11.08, 21:56 Wisła przełamie się. W zimie kupi bramkarza, dobrego, wysokiego napadziora, prawdziwego gangstera, wielkiego, typu Kużba w najlepszych czsach i uzupełni pomoc...Pomocnik typu Szymek i majster gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelczurr Re: A ja uważam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:46 Już bo kupi... Skoro Cupiał nie dał hajsu przed sezonem, to dlaczego miałby sypnąć kasą w przerwie zimowej? Jak już kupią to paru juniorów, a na pewno sprzedadzą kogoś z pierwszego składu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajcarz Re: A ja uważam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:07 Hahaha!!! Kuźba...hahaha, ale śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koosa Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 21:59 Do tej pory jakoś dziwiły mnie pretensje kibiców o ciągłe gnojenie Wisły Kraków oraz wywyższanie Legii. Jednak ostatnie artykuły rzeczywiście aż kłują w oczy - Wisła słaba, zresztą jak dwa lata temu, więc nie ma się co dziwić - a Legia skromna, lecz silna, zarówno na wyjazdach jak i u siebie... :/ Coś tu nie gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klops To nie chodzi o to, ze GWno promuje Legie IP: *.chello.pl 30.11.08, 22:11 po prostu stara sie zgnoic Wisle, za ostatnia akcje z kibicami na derbach Krakowa w PE. Wielki straznik moralnosci i wykladnia etyki musi pokazac Wisle, gdzie jest jej miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huha Wisła gorsza od Wisły IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.08, 22:10 E tam, jeszcze Kalemba musi coś spłodzić... Jak kumulacja paszkwili to kumulacja :) A nóż, może członkowie zarządu Wisły czytają gazetę, może uda się stworzyć atmosferę kataklizmu, może uda się medialnie wywrzeć nacisk, może zwolnią Skorżę... Dziwicie się, że próbują...? :) A, że "dziennikarze" tracą wiarygodność... ? Jakby im na tym zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic legii Wisła gorsza od Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:11 Jestem kibicem Legii lecz obiektywnie patrząc panowie z GW przeginają. Jeszcze pare tygodni temu to Legia traciła 3 pkt do Wisły i nikt nie ubolewał nad kolejnym straconym rokiem. Nikt nie wyliczał porażek z Bytomiem, Bełchatowem, remisów z ŁKS itp... Liga jest teraz tak porabana że żadna drużyna nie kolekcjonuje seryjnych zwycięstw i czołówka tasuje się co tydzień. Panowie redaktorzy zapomnieli że sezon trwa jeszcze kilka miesięcy i już odtrąbili porażkę Wisły. Szkoda, że nie ma już porządnej, normalnej sportowej gazety, wszystkie zeszły na psy i upodabniają się do Faktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:19 I tutaj masz 100% racji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za debile Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.adsl.szeptel.net.pl 01.12.08, 14:47 Różnica jest tylko taka, że Legia w ostatniej dekadzie kończyła sezony w kratkę, a Wisła niemal rządziła w lidze, zdobywając osiem razy Mistrzostwo Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugg Wisła gorsza od Wisły IP: *.net.autocom.pl 30.11.08, 22:18 Scigacie sie osly w glupich artykulach Stec godzina 18 - poci sie o Wisle teraz jest 21 nastepny szajs.Jak wspomnialem pod artykulem Steca do zobaczenia na Rynku. Zenujacy poziom...Artykuly jak rozumiem przeklejacie sobie (L)edaktorzy.Bo trzeba jakosc sobie i swoim pupilom pomoc....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki pan Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.acn.waw.pl 30.11.08, 23:02 kurczę, ja w tych artykułach nie widzę wzmiankach o świetnej Legii, tylko o kryzysie Wisły. Jak Legia dała ciała w Bytomiu i potem w Bełchatowie to też było - kryzys dosięgnął Legię i Rogera. Wtedy to się rzucaliście o to, że ciągle o tej Legii piszą, że głupie porażki, że ciągle o tym Guerreiro, że to, że tamto.. teraz jak o Warszawiakach nie ma prawie wzmianek, to też się czepiacie.. jedyne co trochę odstrasza to ilość tych artykułów o Wiśle, ale są tysiące dziennikarzy i każdy z nich chce się wypowiedzieć i chcąc nie chcąc musicie to zrozumieć.. druga sprawa, którą zauważyłem to to, że jak nie ma na kogo zwalić winy / sponiewierać / zmieszać z błotem, to zawsze dostaje się Legii pozdrawiam z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugg Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.net.autocom.pl 30.11.08, 23:27 Powiem tak Twoj post zasluguje na wiekszy szacunek niz te artykuly.Btw ...nie mam nic do Legii tylko to pseudodziennikarzy z TVN-u i GW.Nawet fani Legii widza ze cos tu nie gra.Ale nie autorzy tych bzdur ktorzy za pkt honoru stawiaja sobie dowalenie Wisle, a przez to i polskiej pilce.Jak przeczytalem wczoraj jak jeden pajac sprawdzal na zachodzie co groziloby za antysemickie okrzyki Wisle w Niemczech Anglii i Holandii naglasniajac sprawe z PE szlag mnie trafil.....Sprawa jest wstydliwa dla pilkarzy ale kazdy kto zna realia polskiej pilki wie ze nie o antysemityzm tu chodzi..... Dla Ciebie szacuenk za wywazony glos w dyskusji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Wisła gorsza od Wisły. wreszcie doluje!!! IP: *.w86-202.abo.wanadoo.fr 30.11.08, 23:45 jEEEEEE. redaktorzyny czekali na to caly czas, znowu Wisla zadolowala ale ile sie trzeba bylo naczekac co?! Cieszcie sie chwila bo dlugo nie potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:05 Młody, to idź rzygać. Mają rację chłopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 01:44 Stary, a taki głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanciak Wisla tylko 3 pkt za liderem !!! co wy od nich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 09:13 OD NICH CHCECIE ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega010101 przypominaja ale juz inaczej IP: 91.142.198.* 01.12.08, 12:34 widac postep po ostatnim kompomitujacym tekście Steca ten dzisiejszy jest tylko stwierdzeniem faktow tak pisac sobie juz moga chodzby codziennie mnie to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Statystycznie... 01.12.08, 12:49 "Statystycznie Wisła wypada tej jesieni co najmniej tak samo źle jak w fatalnym dla niej sezonie 2006/07." Statystycznie to każdy człowiek ma jedno jajo. Odpowiedz Link Zgłoś