Dodaj do ulubionych

Wisła gorsza od Wisły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 21:39
I dalej panowie redaktorzy, będą nam przypominać jak to źle teraz idzie Wiśle.
Rzygać się już chce...
ABG
Obserwuj wątek
    • Gość: . Wisła gorsza od Wisły IP: *.cust.tele2.pl 30.11.08, 21:53
      3 punkty do lidera. Fatalnie, po prostu fatalnie
    • Gość: rf Wisła gorsza od Wisły IP: *.chello.pl 30.11.08, 21:53
      Aleście sie tej Wisły czepili. Poprostu ręce opadają. i wy macie czelność
      nazywac się najlepszym portalem sportowym? jesteście takim trochę "Faktem"
      internetu.
      • Gość: Halama Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:06
        A co dobrze się dzieje w Wiśle? Każdy widzi jakie są fakty.
    • Gość: Dziawa A ja uważam... IP: *.broker.com.pl 30.11.08, 21:56
      Wisła przełamie się. W zimie kupi bramkarza, dobrego, wysokiego
      napadziora, prawdziwego gangstera, wielkiego, typu Kużba w
      najlepszych czsach i uzupełni pomoc...Pomocnik typu Szymek i majster
      gotowy.
      • Gość: Jelczurr Re: A ja uważam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:46
        Już bo kupi... Skoro Cupiał nie dał hajsu przed sezonem, to dlaczego miałby
        sypnąć kasą w przerwie zimowej? Jak już kupią to paru juniorów, a na pewno
        sprzedadzą kogoś z pierwszego składu.
      • Gość: Jajcarz Re: A ja uważam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:07
        Hahaha!!!
        Kuźba...hahaha, ale śmieszne...
    • Gość: koosa Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 21:59
      Do tej pory jakoś dziwiły mnie pretensje kibiców o ciągłe gnojenie Wisły Kraków
      oraz wywyższanie Legii. Jednak ostatnie artykuły rzeczywiście aż kłują w oczy -
      Wisła słaba, zresztą jak dwa lata temu, więc nie ma się co dziwić - a Legia
      skromna, lecz silna, zarówno na wyjazdach jak i u siebie... :/ Coś tu nie gra...
      • Gość: Klops To nie chodzi o to, ze GWno promuje Legie IP: *.chello.pl 30.11.08, 22:11
        po prostu stara sie zgnoic Wisle, za ostatnia akcje z kibicami na derbach Krakowa w PE.

Wielki straznik moralnosci i wykladnia etyki musi pokazac Wisle, gdzie jest jej miejsce
    • Gość: huha Wisła gorsza od Wisły IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.08, 22:10
      E tam, jeszcze Kalemba musi coś spłodzić... Jak kumulacja paszkwili to kumulacja
      :) A nóż, może członkowie zarządu Wisły czytają gazetę, może uda się stworzyć
      atmosferę kataklizmu, może uda się medialnie wywrzeć nacisk, może zwolnią
      Skorżę... Dziwicie się, że próbują...? :) A, że "dziennikarze" tracą
      wiarygodność... ? Jakby im na tym zależało.
    • Gość: kibic legii Wisła gorsza od Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:11
      Jestem kibicem Legii lecz obiektywnie patrząc panowie z GW przeginają. Jeszcze
      pare tygodni temu to Legia traciła 3 pkt do Wisły i nikt nie ubolewał nad
      kolejnym straconym rokiem. Nikt nie wyliczał porażek z Bytomiem, Bełchatowem,
      remisów z ŁKS itp... Liga jest teraz tak porabana że żadna drużyna nie
      kolekcjonuje seryjnych zwycięstw i czołówka tasuje się co tydzień. Panowie
      redaktorzy zapomnieli że sezon trwa jeszcze kilka miesięcy i już odtrąbili
      porażkę Wisły. Szkoda, że nie ma już porządnej, normalnej sportowej gazety,
      wszystkie zeszły na psy i upodabniają się do Faktu
      • Gość: Młody Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:19
        I tutaj masz 100% racji :)
      • Gość: co za debile Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.adsl.szeptel.net.pl 01.12.08, 14:47
        Różnica jest tylko taka, że Legia w ostatniej dekadzie kończyła
        sezony w kratkę, a Wisła niemal rządziła w lidze, zdobywając osiem
        razy Mistrzostwo Polski.
    • Gość: bugg Wisła gorsza od Wisły IP: *.net.autocom.pl 30.11.08, 22:18
      Scigacie sie osly w glupich artykulach Stec godzina 18 - poci sie o Wisle teraz
      jest 21 nastepny szajs.Jak wspomnialem pod artykulem Steca do zobaczenia na Rynku.

Zenujacy poziom...Artykuly jak rozumiem przeklejacie sobie (L)edaktorzy.Bo
      trzeba jakosc sobie i swoim pupilom pomoc.......
      • Gość: taki pan Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.acn.waw.pl 30.11.08, 23:02
        kurczę, ja w tych artykułach nie widzę wzmiankach o świetnej Legii, tylko o
        kryzysie Wisły. Jak Legia dała ciała w Bytomiu i potem w Bełchatowie to też było
        - kryzys dosięgnął Legię i Rogera. Wtedy to się rzucaliście o to, że ciągle o
        tej Legii piszą, że głupie porażki, że ciągle o tym Guerreiro, że to, że tamto..
        teraz jak o Warszawiakach nie ma prawie wzmianek, to też się czepiacie.. jedyne
        co trochę odstrasza to ilość tych artykułów o Wiśle, ale są tysiące dziennikarzy
        i każdy z nich chce się wypowiedzieć i chcąc nie chcąc musicie to zrozumieć..
        druga sprawa, którą zauważyłem to to, że jak nie ma na kogo zwalić winy /
        sponiewierać / zmieszać z błotem, to zawsze dostaje się Legii

pozdrawiam z Warszawy
        • Gość: bugg Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.net.autocom.pl 30.11.08, 23:27
          Powiem tak Twoj post zasluguje na wiekszy szacunek niz te artykuly.Btw ...nie
          mam nic do Legii tylko to pseudodziennikarzy z TVN-u i GW.Nawet fani Legii widza
          ze cos tu nie gra.Ale nie autorzy tych bzdur ktorzy za pkt honoru stawiaja sobie
          dowalenie Wisle, a przez to i polskiej pilce.Jak przeczytalem wczoraj jak jeden
          pajac sprawdzal na zachodzie co groziloby za antysemickie okrzyki Wisle w
          Niemczech Anglii i Holandii naglasniajac sprawe z PE szlag mnie
          trafil.....Sprawa jest wstydliwa dla pilkarzy ale kazdy kto zna realia polskiej
          pilki wie ze nie o antysemityzm tu chodzi.....

Dla Ciebie szacuenk za wywazony glos w dyskusji.....
    • Gość: maga Wisła gorsza od Wisły. wreszcie doluje!!! IP: *.w86-202.abo.wanadoo.fr 30.11.08, 23:45
      jEEEEEE. redaktorzyny czekali na to caly czas, znowu Wisla
      zadolowala ale ile sie trzeba bylo naczekac co?! Cieszcie sie chwila
      bo dlugo nie potrwa.
    • Gość: Stary Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:05
      Młody, to idź rzygać. Mają rację chłopy.
      • Gość: Młody Re: Wisła gorsza od Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 01:44
        Stary, a taki głupi.
    • Gość: wanciak Wisla tylko 3 pkt za liderem !!! co wy od nich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 09:13
      OD NICH CHCECIE ?!?!
    • Gość: vega010101 przypominaja ale juz inaczej IP: 91.142.198.* 01.12.08, 12:34
      widac postep po ostatnim kompomitujacym tekście Steca ten dzisiejszy jest
      tylko stwierdzeniem faktow tak pisac sobie juz moga
      chodzby codziennie mnie to nie przeszkadza
      • leftt Statystycznie... 01.12.08, 12:49
        "Statystycznie Wisła wypada tej jesieni co najmniej tak samo źle jak
        w fatalnym dla niej sezonie 2006/07."

Statystycznie to każdy człowiek ma jedno jajo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka