Dodaj do ulubionych

Brożek 21. strzelcem świata

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:09
A gdzie jest Marc Janko z Salzburga? W samej rundzie jesiennej walnął coś ze 30 goli (i jeszcze 5 wiosną), oto źródło:
www.bundesliga.at/bewerbe/index.php?&sub1=1&sub2=1_9&sub3=1_9_1
Wiem że liga austriacka to kicha, ale skoro uwzględniają naszą...
Obserwuj wątek
    • Gość: Stomil Olsztyn Brożek 21. strzelcem świata IP: *.olsztyn.mm.pl 02.01.09, 15:13
      Teraz widac ile gra sie u nas a ile w silniejszych europejskich ligach ...
      Brozek (27) reszta kolo 40 ...
      • Gość: ko Re: Brożek 21. strzelcem świata IP: 77.252.18.* 02.01.09, 15:18
        dokladnie, bo dotychczas bylo to pilnie strzezona tajemnica. Jak sie nie mozna
        przyczepic poziomu rozgrywek, liczby bramek, czy czegokolwiek to przyczepmy sie
        liczby rozegranych meczow. Nastepne w kolejce to chyba ilosc zapasowych pilek na
        polskich stadionach...
    • Gość: tero Re: Brożek 21. strzelcem świata IP: *.winn.cable.ntl.com 02.01.09, 17:12
      Bozek - krol strzelcow czy raczej krol zmarnowanych sytuacji?
    • Gość: DSD Re: Brożek 21. strzelcem świata IP: *.plantpath.wisc.edu 02.01.09, 17:22
      Takie porownania zupelnie nie maja sensu. Jak mozna porownywac
      strzelanie goli w Anglii i Singapurze? Mysle ze i w naszej A klasie
      daloby sie wygrzebac paru snajperow co to strzelaja po kilka bramek
      w meczu bo rywale zapili w sobote.
    • Gość: adam81w Brożek 21. strzelcem świata IP: *.skynet.net.pl 02.01.09, 17:51
      czy mówiłem już, że Brożek to skarb naszej ligi i dla wszystkich chcących go
      wykupić powinna Wisła stawiać ceny zaporowe? Nie? To powiem. Brożek to skarb
      naszej ligi i dla wszystkich chcących go wykupić powinna Wisła stawiać ceny
      zaporowe
    • hel14 Brożek 21. strzelcem świata 03.01.09, 08:46
      Ej te statystyki. Brożek na liście najlepszych strzelców świata!! Takim
      sposobem to i np Mateja może być na liście najlepszych skoczków świata ...
      tyle że na miejscu 1253. I dla mnie jakaś lista by się znalazła- może być
      właśnie lista najlepszych skoczków świata, jako że też oddałem parę skoków w
      swoim życiu. Nie skoczyłem wprawdzie tyle co Mateja ale jakieś 1555 miejsce
      bym może zajął.
      Można jeszcze zrobić np listę najlepszych drużyn hokejowych świata a za
      kryterium przyjąć ilość zdobytych tytułów mistrza kraju. I wtedy tytuł w
      gazecie wyglądał by tak: Podhale Nowy Targ na liście najlepszych hokejowych
      drużyn świata. I miejsce nie byłoby takie złe- pewnie w pierwszej dwudziestce.
      A w rzeczywistości taka drużyna nie zmieściłaby się w pierwszej 200-tce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka