Gość: maly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rt Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.aster.pl 23.01.09, 09:46 Wypowiedź Leo też jest chamską sugestią: - Ludzie w Polsce przekraczają granice, których przekraczać nie wolno. Do krytyki jako trener jestem przyzwyczajony, ale do chamskich sugestii nie przyzwyczaję się nigdy. To nie mój świat, nie potrafię się tu odnaleźć. Czuję się tu coraz gorzej. I może dlatego będę pracował w Feyenoordzie. - kończy Leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.icpnet.pl 23.01.09, 10:48 on mówi o ludziach z polski ale ze srodowiska piłkarskiego, a tam jacy są ludzie to sami wiecie, więc po co ta bulwersacja ?! :) Prawde gada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.aster.pl 23.01.09, 12:52 Nie łudź się, jeśli już tu w Polse potrzebujesz go przekladac na nasze (taki jest precyzjny w swojej gadce) to jak otworzy japę w Holandii to już na pewno wszyscy pomyślą że gada o wszystich Polakach, a tylu go tu na rekach nosił- jak zadnego wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Szczty chamstwa za rządów PO i PSL :( 23.01.09, 13:36 Ma niestety rację. Za obecnej władzy odnotowujemy szczyty chamstwa i arogancji. Przy posłach obecnej koalicji wysiadają pisiory ze swoim "spieprzaj dziadu". Niestety poziom "kutury" wyznacza teraz poseł Palikot, Niesiołowski, Schetyna, Komorowski, Nowak i Bartoszewski. Taki poziom łatwo jest podchwytywany przez różnych mniejszych i większych prostaków. Niestety coraz więcej ludzi zacznie wyjeżdżać z Polski w ucieczce przed prostactwem i zgnilizna obyczajową wprowadzaną przez PO i PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Leo daj sobei spokoj z polactwem!!! 23.01.09, 15:12 Jedz do normalnego kraju, tutaj tylko nabawisz sie zawalu. Polactwo zrujnuje ci zycie, czlowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dellik Re: Szczty chamstwa za rządów PO i PSL :( 23.01.09, 16:10 Adela_30: a co ma Leo do PO i PSL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal u nas przynajmniej w przeciwieństwie do Holandii IP: 78.152.31.* 23.01.09, 19:21 nie mordują polityków i reżyserów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: u nas przynajmniej w przeciwieństwie do Holan IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 23.01.09, 19:30 ta, a gangsterzy, ktorzy strzelaja do wlascicieli kantorow, a ruska mafia, ktora strzela do politykow (b. minister sportu), to dopiero dziki zachod jest uczony kolego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Szczty chamstwa za rządów PO i PSL :( IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 09:29 adela opuść forum zaraz audycja w ulubionym Radyjku Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Racja, panie Leo, kazdy by odszedl 23.01.09, 11:04 Praca w kompletnie skorumpowanym i zepsutym srodowisku, jedna z najgorszych lig w Europie, brak zawodnikow na srednim nawet poziomie europejskim, wszedzie dookola zawisc, awantury, a kibole traktuja kazdego jak smiecia. Radze sie wynosic z tego syfu do normalnego kraju, a tutaj niech sie taplaja w swoim wlasnym gownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.c158.petrotel.pl 23.01.09, 09:49 haha a nie dawno byl artykul jak sie zdenerwowal tymi sugestiami o feyenordzie.ten czlowiek jest dwulicowy na maxa.tyle razy juz mieszal sie w zeznaniach w sprawach powolan ze juz dawno bym go wyj na zbity pysk,wielki fachowiec sie znalazl ktory na MS nie wygral zadnego meczu z druzynami ktore prowadzil.mysli ze Polska to kraj III swiata i jego monologi beda wszyscy lykac bez slowa buntu.nie osiagnales nic wielkiego niz poprzednicy typu janas czy engel.a twoje zarobki to skandal.Smuda na trenera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesary1 Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: 164.139.7.* 23.01.09, 10:13 brawo, smuda na trenera. A co takiego zrobil smuda - kupil kila meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
asimek "meczów" panie kibicu 23.01.09, 15:15 Ale dla Was, kibole, gramatyka, ortografia i jakikolwiek sens wypowiedzi nie ma żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomus Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:50 Leo zostan!! Bez Ciebie nasza pilka jeszcze bardziej sie stoczy!! Zrob to dla nas, kibicow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.c158.petrotel.pl 23.01.09, 09:55 Gość portalu: Ziomus napisał(a): > Leo zostan!! Bez Ciebie nasza pilka jeszcze bardziej sie stoczy!! > Zrob to dla nas, kibicow! czlowieku przeciez ten artykul jest po to zeby pisac takie bdzety jak ty to raz a dwa zeby pokazac jaki on "fachowiec" za ma oferty z feyenordu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.net3.jasman.pl 23.01.09, 17:59 wytłumacz mi o co ci chodziło w twojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesary1 Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: 164.139.7.* 23.01.09, 10:16 nie pros sie go, gdzie twoja duma narodowa, syna bochaterow westerpalte, powstan styczniowych i listopadowych, powstania warszawskiego i katynia ? To nic ze zawsze bralimy w d..e , ale to byla polska d..a - duma i pamiec pozostawala. holender nam nie potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.acn.waw.pl 23.01.09, 10:35 jego duma pewnie tam gdzie Twoja znajomość ortografii :) a tak w ogóle to zajebisty argument, tylko zapomniałeś o grunwaldzie Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu 23.01.09, 11:39 grunwald to bitwa wygrana przez polske... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesary1 Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.09, 17:45 nie zapomnialem o grunwaldzie, to byla bitwa wygrana -to sie nie liczy. Ortografia ?? taka ortografia jakie to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 13:48 Pewnie!!! Majewski nam wystarczy albo Piechniczek może da sie przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu 23.01.09, 17:40 Celna ironia ,z tym ,ze moim skromnym zdaniem to tylko "dupa i pamiec" pozostaly- duma juz dawno zostala sprzedana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteban Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.chello.pl 23.01.09, 09:50 Holendrze - kończ waść wstydu sobie i nam oszczędź i... ODEJDŹ w końcu !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu 23.01.09, 16:55 Gość portalu: esteban napisał(a): > Holendrze - kończ waść wstydu sobie i nam oszczędź i... ODEJDŹ > w końcu !!!!!!!!!!!!!!! A my wielcy patrioci wybierzmy sobie Polaka nieudacznika takiego samego jak my i niech nam wmawia jaka to jestesmy potega pilkarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestemdobry.pl Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.dsl.cnl.uk.net 23.01.09, 09:52 Fajnie ze jest w polskim futbolu czlowiek ktory nie boi sie powiedziec lesnym dziadkom co o nich sadzi :-) -- www. jestemdobry.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niga Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:57 No i zostaniemy we własnym gó...e, z sukcesami piłkarskimi sprzed milionów lat (a jak tam badania antydopingowe Orłów Górskiego? NRD się szprycowała, ZSRR się szprycował, a u nas jechali na kaszce mannie?), z bandą wąsatych durniów odziedziczonych po PZPR w roli działaczy, z palantami-alkoholikami pokroju Wójcika, Engela i Janasa na stanowisku trenera reprezentacji. Miało być inaczej, a wyszło tak jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesary1 Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: 164.139.7.* 23.01.09, 10:18 i tak ma pozostac. Tu jest polska, tiu sie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.thx.pl 23.01.09, 09:57 Smuda nigdzie nie idzie. Po co mu to. W Kolejorzu mu dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: 151.204.99.* 23.01.09, 18:43 Dokladnie - jeden z niewielu dobrze poukladanych klubow, i wezma go do repry. Jezeli Leo odejdzie, to niech Wdowczyk zostanie selekcjonerem - przeciez to wzor trenera, niech tylko odsiedzi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: 83.238.100.* 23.01.09, 09:58 No i dobrze. Polska myśl szkoleniowa porządzi. Henio Apostel, Henio Apostel, Heeeeeniooooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.as.kn.pl 23.01.09, 09:58 Można się tego spodziewać, że zawistnicy z Polski i wszystkowiedzące media obrzydzą pracę Leo. Brawo. Zobaczymy kto go zastąpi i czy będzie cudotwórcą jakich przecież mamy na każdym rogu wielu. Że też w moim kochanym kraju nie pozwolą nikomu normalnie pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:59 u nas nikt nie poczuje się do autokrytyki oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:00 no i następny ch,,am sie odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vrclv Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: 78.8.141.* 23.01.09, 10:15 Leo, nareszcie przejrzałeś na oczy. Nie ma w Europie takiego kraju gdzie skala bylejakości, cwaniactwa i zawiści osiągnęła takie pułapy. Kochamy miernoty, tolerujemy lenistwo, i myślimy głównie jak tu zakombinować by się szybko nachapać. I lubimy imprezować dlatego ściągają do tej choć szaro-burej rzeczywistości tabuny obcokrajowców by się nachlać i pobzykać. Wizerunek polskiego sportu to kibic z brzuchem ubrany w barwy, z puszką piwa, lub ogolony młokos o twarzy mordercy z wymalowaną nienawiścią na twarzy. I nie zmienią tego pojedyńcze wyskoki Małysza czy Kubicy. Zresztą co do tego ostatniego to rozpleniło się ostatnio trochę aut z naklejką Kubica-fan, problem w tym że na naszych klepiskach próbują jeżdzić nie jak kibice tylko jak kubice. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
10danek Zalosne 23.01.09, 10:02 Juz jest Leo niedobry? Jeszcze niedawno nosiliscie go na rekach. W takim kraju jak Polska, z tymi wszystkimi absurdami i chamstwem, normalnemu czlowiekowi jest ciezko zyc. A szczegolnie komus z normalnego swiata. A tu nie tylko Polska ale na dodatek polska pilka nozna, wyspa bezprawia na oceanie absurdu. Fakt, Leo powinien juz sie troche przyzwyczaic, w koncu wczesniej pracowal z murzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioto Re: Zalosne IP: *.centertel.pl 23.01.09, 11:28 z choinki się urwałeś? przecież w tym artykule jest napisane że to jemu przestało się podobać a ni nam.... Odpowiedz Link Zgłoś
10danek Re: Zalosne 23.01.09, 13:34 Gość portalu: pioto napisał(a): > z choinki się urwałeś? przecież w tym artykule jest napisane że to > jemu przestało się podobać a ni nam.... A ty czytales odpowiedzi internautow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: Zalosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 11:32 A szczególnie komuś kto nie potrafi się przyznać do winy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAMSIE Re: Zalosne IP: *.zabrze.net.pl 23.01.09, 15:15 JA JUZ NIE MAM POLSKIEGO PASZPORTU! PRAWNIE NIE JESTEM POLAKIEM, CONAJWYZEJ SŁOWEM I DUCHEM. JA JUZ DAWNO BYLEM TAKI MĄDRY JAK WOJCIECH CEJROWSKI ... W POLSCE MOZNA SOBIE POMIESZKAC ALE MAJAC ZAGRANICZNY PASZPORT, NAJLEPIEJ SPOZA EUROPY (TKJ. JA I PAN WOJCIECH) MAM WIEKSZA SWOBODE OBYWATELSKA I MAM WIEKSZA PRAWA W UNI JAKO OBYWATEL SPOZA UNI, ŚMIESZNE A CO DO TEGO CO JA JESZCZE W TEJ POLSCE ROBIE... ANO ROBIE INTERESY NA WAS, POKI JESZCZE U WAS EURO NIE MA, MOJE FIRMA MA DUZE DOCHODY DZIEKI WAM POLAKOM CO DO SAMEGO TRENERA. W SUMIE JAK POLACY GO NIE CHCA TO NIECH JEZDZIE ZARABIAĆ DO GODNEGO KLUBU NIEPRZYZWOITE PIENIADZE, NIE DLA PSA /POLAKA/ KIEŁBASA . POLACY ZNOW BEDA PRZEGRYWAC KAZDE MECZE JAK BENHAKERA NIE BEDZIE I O AWANSACH DO EURO MOZNA SOBIE BEDZIE POMARZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: why Re: Zalosne IP: 195.116.23.* 23.01.09, 15:54 wyspa bezprawia na oceanie absurdu... ładne :) i jakie prawdziwe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Kiedyś go szanowałem IP: *.gprs.plus.pl 23.01.09, 10:03 Kiedyś szanowałem Benhakkera. Jednak teraz mam go dość. Wciąż płacze , że go krytykują , że coś jest nie tak , że piłkarze zle grają , że kibice wymagają od niego ......Bez sensu. Jak się nie podoba to fora ze dwora. Facet jęczy jak baba w ciąży. A w sumie nic nie osiągnął. Awans do ME fajnie ale co potem było sami widzieliśmy. Zresztą po takiej klęsce wydaje mi się , że piłkarze już też jemu nie ufają. Panie Benhakker trochę pokory .............pokory życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:07 Trenerowi Benhakkerowi pokory życzy Sławek z Dupówka Dolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.adsl.wanadoo.nl 23.01.09, 10:31 Samo okrslenie "jeczy ja baba w ciazy"juz obrazuje chamstwo o ktorym mowi Leo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianna Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:54 To prawda. Tylko bezmyślne bydlę może powiedzieć coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.gprs.plus.pl 23.01.09, 11:09 Do wszystkich , kórzy mnie obrażają: Pan Benhakker jest aroganckim człowiekiem , który za każdym razem mówi co innego . Czy to nie chamstwo ??? Czy to nie dawanie dowodu , że ma kibiców w głębokim poważaniu ???? Jeszcze niedawno czytałem , że kibice i działacze na całym świecie są podobni do siebie . Jak coś nie idzie to winny jest trener.Teraz pan Benhakker twierdzi , że Polacy to chamy. Pracowałem w Holandii , pracowałem w Niemczech i spotkałem tam masę buraków .A pracowałem w firmie reklamowej. Nie pozwolę by Pan Benhakker mnie obrażał. Pracuje tutaj na zaproszenie , dostaje pieniądze i musi dostosować się do warunków jakie panują w Polsce.Jeżeli jemu się nie podoba , nie potrafi się dostosować , może wracać do Holandii. Ale sam przyznał w innym wywiadzie , że w Holandii bywa bardzo podobnie jak w Polsce. Moim zdanie Benhakker już asekuruje się na wypadek braku awansu do MŚ . Tylko dlaczego w ten sposób ???? Nie róbcie z niego boga , nie jesteśmy gorsi od niego co na każdym kroku nam Benhakker podkreśla ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii drogi slawku IP: 81.219.42.* 23.01.09, 11:29 nawet nie wiesz jakim glupim bucem jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: drogi slawku IP: *.gprs.plus.pl 23.01.09, 11:56 Tak jak ty........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Re: drogi slawku IP: 212.160.172.* 23.01.09, 14:17 Sławek, nie dyskutuj z nimi. Czy nie widzisz, ze są tak zapatrzeni i zabujani w Leo, że żadne argumenty do nich nie przemawiają??? Traktują go jak proroka, wybawiciela, chociaż nim nie jest.... Oczywiście szacunek mu się należy, ale nie lizanie dupy.... Odpowiedz Link Zgłoś
safed Re: Kiedyś go szanowałem 23.01.09, 11:29 Ale nikt cię o to nie pytał, chodziło o twój chamski tekst "jęczy jak baba w ciąży" Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Leo go home! 23.01.09, 11:38 Ten teskt nie jest chamski, lecz dosadny. Poza tym bardzo trafnie określa słowa Leo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 12:26 Przepraszam bardzo, ale czy to stwierdzenie nie jest prawdziwe? Czy baba w ciąży nie jęczy? Jęczy. Czepiacie się na siłę :). A Leo to cwaniak, który leci na kasę mimo gorszych rezultatów niż jego poprzednicy. Czemu nie wywalono go jak Engela czy Janasa po MŚ? Hmm? Czyżby układ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 13:55 Najlepsze jest to że dokładnie rok temu Ci sami ludzie którzy teraz piszą te brednie jak ''jęczy jak baba w ciąży'', ''poradzilibyśmy sobie bez niego'', ''Leo to kiepski trener'' na rękach nosili Benhakera za awans na Euro... Jak tu mieć pretensje że normalny człowiek mówi że takiej dziczy i takiego chamstwa nigdy nie widział? Menadzer, którego jego byli piłkarze bardzo często oskarżają o oszustwa i niekompetencje bez żadnych dowodów oskarża Benhakera o kupczenie zawodnikami, a wy głąby jeszcze mu podbijacie bębenek i powtarzacie kłamstwa dalej... TZW polski związek piłki nożnej co chwila utrudnia prace Benhakerowi, sabotażuje jego poczynania byle tylko udowodnić że jakiś tam holender nie jest lepszy od polskich trenerów, a wam się to jeszcze podoba bo przecież co nas będzie ''siwy tulipan'' uczył? Jesteście pozbawieni własnego rozumu, nie myślicie i nie zastanawia was że Benhakera tępią ludzie, którym zależy na miernocie polskiej piłki... Zastawialiście się gdzie byłaby reprezentacja gdyby nie holender? Porównajcie naszą kadrę do reprezentacji Serbii czy nawet Finlandii albo Czech, z którymi mimo wszystko rywalizowaliśmy na równym poziomie, a nawet wygrywaliśmy... U nich ich piłkarze grają w czołowych klubach na czołowych pozycjach, są tam gwiazdami , my praktycznie piłkarzy z pola nie mamy... Ilu naszych piłkarzy gra w czołowych europejskich ligach? Błaszczykowski i kto jeszcze? Gdzie wasz sen o potędze? Wydaje wam się że bez holendra to byśmy Euro wygrali? Dzięki jego pracy tam sie w ogóle znaleźliśmy... Jesteście - tutaj z pełną świadomością zwracam się do krytyków Benhakera - miernotami, które sprawiają że nasz futbol nigdy nie będzie stał na wysokim poziomie. U nas nie da się nic zrobić bo są tacy ludzie jak wy, którzy z jednej strony krzyczą ''jebać PZPN'', a z drugiej dają się manipulować typom którym zależy na tym by było jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 14:09 O przepraszam ode mnie się odczep. Ja nigdy nie byłem za Benhakeerem, nigdy go na rękach nie nosiłem, awans na Euro to przypadek, który szybko został zweryfikowany niestety :). Także luzik :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 14:28 Gość portalu: Pio napisał(a): awans na Euro to przypadek, który szybko został > zweryfikowany niestety :). Także luzik :). Eh... no właśnie tacy ludzie krytykują Benhakera... Awans na Euro to ''przypadek'', nic że wcześniej nigdy się nie zdarzył żaden ''przypadek'' polskiemu trenerowi... Oczywiście już porażki na Euro zweryfikowały ten przypadek i pokazały, że Benhaker jest najgorszym trenerem... Ale zaraz... Skoro on jest najgorszym to co powiedzieć o polskich którym sie nawet takie ''przypadki'' nie zdarzają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 14:44 A powiedz mi czy Janas dostał szansę do Euro? nie. Engel? Nie. Za Górskiego awansowały 4 drużyny a jemu się prawie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.jg.vectranet.pl 23.01.09, 17:17 Nie nazywaj mnie miernotę , nie znasz mnie. Natomiast ja krytykuje Benhakkera za zachowanie. PZPN to dramat , jednak tak było zawsze. Przypomnij sobie w jaki sposób był zwalniany Janas i jak zatrudniany Benhakkera. Już podczas MŚ w Niemczech Listkiewicz chwalił się , że ma następcę zza granicy - że będzie to wielkie nazwisko. Wtedy nie przeszkadzała Benhakkerowi nagonka na Janasa . Nie przeszkadzało jemu chamstwo kibiców , dziennikarzy i działaczy. Wtedy nie przeszkadzało jemu to jak opluwano wszem i wobec Janasa. Pojawił się w glorii zbawcy polskiego futbolu. Owszem awans do ME to jego wielki sukces i jak napisałem mam za to do niego wielki szacunek. Jednak od ME traci w moich oczach coraz więcej. Nie przyznał się do błędów - cytuję " gdybym mógł cofnąć czas wszystko zrobiłbym tak samo " i od razu rozpoczął atak cytuję " w Polsce jest welu utalentowanych piłkarzy tylko nie mają się gdzie rozwijać " Przyznaje jemu racje o braku zaplecza ale dlaczego takie odkrywcze mysli Leo zaczął nam serwować po ME . Wcześniej tylko wciąż powtarzał , że mamy masę talentów . Zarzucam jemu ogromną niekonsekwencję w tym co mówi i co robi. Takich cytatów mógłbym przytoczyć wiele , tylko po co. Nosicie Benhakkera na rękach. Wasza sprawa. Ja tylko napisałem , co myślę o jego zachowaniu. Uważam , że to dobry trener , jednak baaaardzo wysoko noszący głowę zwłaszcza w stosunku do nas Polaków. I dlatego napisałem , że życzę jemu więcej pokory. Resztę zweryfikują eliminacje do MŚ moim zdaniem zresztą już przegrane. Pozdrawiam wszystkich , którzy po mojej pierwszej wypowiedzi obrzucili mnie błotem , które to z taka gorliwością zdejmują z miłościwie im panującego Leo Benhakkera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Kiedyś go szanowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 20:17 Masz racje faktycznie Cie nie znam i nie mam prawa do oceny Twojej osoby. Jednak mam prawo odnosić się do tego co piszesz i piszą Tobie podobni... A Ludzie obrzucają Cie błotem bo piszesz bzdury (co miał wspólnego Benhaker z tym jak pożegnano się z Janasem, on prowadził nagonkę na niego?) albo powtarzasz oszczerstwa ludzi, którym na rękę jest żeby Benhakera wywalić i powołać jakiegoś polskiego trenera, który z szacunkiem będzie się odnosił do TZW polskiej myśli szkoleniowej... Sam piszesz że Benhaker przychodził do Polski w glorii zbawcy, a zbawcy dlatego że widzimy wszyscy jak wygląda polska piłka i że zbawcy nam trzeba bardzo pilnie. Kluby dały sie prześcignąć tym z Cypru i Białorusi, polscy piłkarze nie znaczą za granicą absolutnie nic, najlepsi z nich przesiadują na ławkach średnich klubów średnich lig... Benhaker miał uzdrowić futbol, wnieść trochę swojego doświadczenia w ten hermetyczny światek piłkarski. Ale ilu polskich szkoleniowców było na szkoleniach przez niego prowadzonych? Ile z jego pomysłów dotyczących szkolenia młodych piłkarzy wprowadzono w Polsce? Jakie otrzymywał wsparcie ze strony futbolowej centrali? PZPNowi jak i polskim trenerom nie zależy na tym by uczył ich obcokrajowiec. To jest dla niech ujma, oni przecież wiedzą wszystko. Przecież mistrzostwa polski seryjnie zdobywają polscy trenerzy, a nie jacyś zagraniczni... Oni zatrzymali się w rozwoju wtedy gdy inni ogromnie przyspieszyli, futbol na całym świecie w ciągu ostatnich 10 lat bardzo się zmienił, ogromnie sprofesjonalizował, my bronimy tradycji i uczymy młodych szkoleniowców z podręczników profesora Talagi... I w tym momencie przychodzi holender w roli jak już wspomniałeś zbawcy. Musi nas tchnąć wiarą że nie jesteśmy upośledzeni piłkarsko że i u nas mogą się rodzić gwiazdy piłki, lecz najważniejsze - musi mieć prawo do krytyki. On nam jest potrzebny by z zewnątrz powiedzieć co jest nie tak i co musimy zmienić. Dlatego się to nie podoba leśnym dziadkom bo obnaża ich indolencje, ich wręcz skandaliczny wyzysk polskiej piłki i absolutny brak kompetencji PZPNu. No i oczywiście zaczynają prowadzić swoją grę by się Leo jak najszybciej pozbyć. I Dlatego mimo że nie znam Cie mogę powiedzieć Ci kim jesteś. Jesteś naiwnym ciemnym ludem, który daje się manipulować szkodnikom i pasożytom polskiej piłki, dajesz się podpuszczać typom którzy chcą ratować własne ciepłe posadki i reputacje wybitnych piłkarskich fachowców, a których obecność Benhakera bezlitośnie obnaża i odkrywa brak kompetencji. Dlatego Ty i Tobie podobni używacie haseł, które tak łatwo wpadają w ucho Polakom, bo co nas w końcu kurde będzie jakiś tam holender uczył? My przecież dumny naród, mnie nikt nie będzie pouczał, ja wiem lepiej! Nie zastanawiasz się nad tym że jakoś dziwnie po drodze Ci z najgorszym betonem PZPNowskim, że razem z nim krzyczysz ''Precz z holendrem!'' Tylko oni to robią bo się boją o swoją pozycje nieomylnych i niezniszczalnych panów polskiej piłki, Ty natomiast dlatego że jesteś naiwny i nie potrafisz mysleć samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yut Z kim? IP: *.breat.com.pl 23.01.09, 10:46 Z kim miał coś osiągnąć? Z patałachami, którzy nie potrafią znaleźć sobie miejsca w składzie w przeciętnych drużynach europejskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.09, 10:06 ... ale ze po takich sukcesach jakie odniosl w Polsce nie zainteresowal sie nim zaden inny, odpowiadajacy jego poziomowi klub, jak tylko Feyenoord ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy napisz coś więcej o tych sukcesach IP: *.4web.pl 23.01.09, 10:08 Gość portalu: GW napisał(a): > ... ale ze po takich sukcesach jakie odniosl w Polsce nie > zainteresowal sie nim zaden inny, odpowiadajacy jego poziomowi klub, > jak tylko Feyenoord ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuppi Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:07 no to już ciebie tu nie ma... nie czekaj, zwolnij sie dzis! Rysiu Tarasiewicz na trenera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesary1 Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: 164.139.7.* 23.01.09, 10:11 hej malutki, czyzby grzesio lato w internecie smigal, Macie racje, nie bedzie nam to polakom holender w twarz sliny dmuchal. Niech idzie skad przyszedl. Mamy swoich trenerow na swiatowym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santiago Nuniez Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.hsd1.or.comcast.net 23.01.09, 10:14 Wiadomo o co biega...to czysty interes. Gdyby mu Feyenoord dal wiecej jak ma u nas zaraz by sie dziadek spakowal...do renty juz ma blisko i za daleko mu do domu. Ludzie!!! Popatrzmy na jego osiagniecia przed nami prowadzil Trynidad & Tobago..woow klasa reprezentacja. Zero sukcesow, ME dla polski byly wiekszym wstydem niz MS w Niemczech z Janasem. Jedno co mozna mu dac to wygrana z Portugalia i remis z nimi. Jednak powiedzialbym ze to czysty przypadek. Mowia o tym nastepne mecze...przegrana z Armenia, Slowacja, slabe mecze z SM i Finami i Slowenia. Niech gosc spier... do kraju tulipanow...wezmy Smude i niech poprowadzi nasz kraj do zwyciestwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clark from Wro Ryszard Tarasiewicz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:19 niech odejdzie... niech juz nie biadoli... wszystko dla niego to jeden wielki mankament... wszedzie jest cos na co mozna sie poskarzyc... Ryszard Tarasiewicz trenerem reprezentacji... w koncu bedzie ktos z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polar Wrocław Re: Ryszard Tarasiewicz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:53 ...byle w tej reprezentacji nie grał Ostrowski, bo znów go ześlą na pół roku do juniorów:D A jak tam pana Tarasiewicza stosunek do nałogów? Ten nosek czerwony - to od zimna? Ojejej, jakie przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clark Re: Ryszard Tarasiewicz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 11:10 widze, ze jedyne rozsadne zastrzezenie jakie masz do pracy Tarasiewicza, to że pije... nie mam pojecia czy to robi, czy tez nie... ale argument konkretny jak nic... zawistny bucu - zazdrosc zzera, ze slask gra, a polar to....polar? skarzymy sie, ze polak polakowi wrogiem...niewzne ten mozg skorczony tak od glupoty? ojej...jakie przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Ryszard Tarasiewicz!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 11:28 Powiedz mi, cóż ten pan Tarasiewicz osiągnął, że byłby najlepszy w roli selekcjonera? Jakoś z nie mogę sobie przypomnieć. W 2004 awans ze Śląskiem do II ligi? W 2007 wyrzucony z Jagielloni? No co? Prowadzenie Śląska w ekstraklasie? Napisz coś konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clark Re: Ryszard Tarasiewicz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 11:56 a w którym miejscu napisalem, ze bylby najlepszy? yhm dostepu do cyfry plus tez pewnie nie masz i mecze to tylko w skrotach na tvp2 ogladasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Ryszard Tarasiewicz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 12:28 A co osiągnął Leo? To samo co osiągnął by i Polak w Realu Madryt i Feyenoordzie w tamtych czasach... Leo nigdy nie prowadził małego klubu dlatego mu się w d... poprzewracało. Co do T&T to spójrzcie na ich grupę i na skład... Czy to na prawdę wielki sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrcin Re: Ryszard Tarasiewicz!! IP: *.chello.pl 23.01.09, 14:23 No tak tylko zauważ że Tym Trynidadem i Tobago jednym z najmniejszych krajów świata awansował do MŚ.Jak dla mnie to naprawdę sukces awansować tak wysoko piłkarzami którzy praktycznie grają w 3 lidze angielskiej... A u nas w Polsce kraju nieporównywalnie większym od Trynidadu i Tobago w którym piłka nożna jest sportem najbardziej powszechnym,bo praktycznie każdy kiedyś grał w piłkę nie potrafimy wygrać nawet jednego meczu w MŚ....Teraz zastanów się po czyjej stronie leży wina... trenera ?? a może jednak to wszystko przez naszą nieudolność do samokrytyki oraz wiele nie spotykanych praktyk jakie są prowadzone w polskiej piłce nożnej. ;/ Np przerwa zimowa dla piłkarzy która trwa od grudnia do marca...Sorryy.. ale w sporcie nie zdarza się coś takiego aby zawodnik robił sobie wakacje na taki czas....3 miesięczna przerwa to praktyczne rozwalanie zawodnika... hmm... zapewne wielu guru sportu z PZPN-u dalej będzie zwalać winę na Beenhakkera Lecz co tam.. jeżeli Leo odejdzie zatrudnią kolejnego selekcjonera. za rok wszystko się powtórzy i potem jeszcze jakiś nowy selekcjoner i tak koło będzie się tak zapętlać bez końca...ale wina oczywiście zawsze leży przecież po stronie trenera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Ryszard Tarasiewicz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 14:50 To nie tak, że przerwa zabija. Patrz Holandia, Grecja czy Rosja. Zabija mentalność wiecznego przegranego i no właśnie mentalność supergwiazdy po zakupie przez jakiś zagraniczny klub. Zamiast potem zapieprzać na treningu by pokazać, że jest się najlepszym to się obijają. Takie są fakty. Polacy mają talent i za żadne skarby nie powinno się ich puszczać za granicę za szybko. Co do MŚ to przypominam, że i za Engela (wygrana z USA, które musiało liczyć na dobry wynik Portugalia vs Korea bo inaczej by nie awansowali!) oraz za Janasa też wygrali i o mały włos a zremisowaliby z Niemcami (jeśli by do tego doszło awansowalibyśmy z 2giego miejsca). Znowu takich złych trenerów nie mieliśmy. Niestety presja wyników zrobiła swoje... I zostali zwolnieni. Aha obecnie trzon kadry Benhakeera stanowią zawodnicy Janasa... Jak widać eksperymenty Leo nie zawsze dobrze wychodzą :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy jacy zawodnicy Janasa - konkretnie IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 16:49 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: jacy zawodnicy Janasa - konkretnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:52 Smolarek. Błaszczykowski chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pien Re: Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.direct-adsl.nl 23.01.09, 10:25 haha ale poziom jeden drugiego wyzywa-no pieknie rzeczywisice leo masz racje - w tej zapizialej polsce kazdy tylko biadoli i krytykuje - te nasze wspaniale stadiony polskie i kibice za dyche nie mowiac juz o pilkarzach -polska nigdy nic nie osiagnie bo wszedzie korupcja caly czas-leo wracaj do rotterdamu tu sie zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo kraj usiany rydzykami i burakami IP: *.chello.pl 23.01.09, 10:31 Wcale mu się nie dziwię takiego chamstwa nie ma nigdzie na świecie. Moja żona jest z Kanady i po kilku latach mieszkania tutaj stwierdziła, żeby tu wytrzymać trzeba się wyzbyć uczciwości. Człowiek kulturalny i wrażliwy nie ma tu czego szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Leo: Poważnie przemyślę ofertę Feyenoordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:31 To się facet zdecyduj! Odpowiedz Link Zgłoś
joachim.zbylud Ma rację 23.01.09, 10:34 W takiej sytuacji, jaka go otacza, też bym zaczął poważnie myśleć o opuszczeniu tego PZPN-owskiego szamba... Odpowiedz Link Zgłoś