Dodaj do ulubionych

MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo

• sztukas86 MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo 30.01.09, 21:36
      Czy w związku ze stratami moralnymi spowodowanymi awariami wykładziny zostanie
      przyznany nam walkower?
    • Gość: marcin 2400 MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.adsl.elcuk.pl 30.01.09, 21:36
      eeee tam , DZIADY!!!Pochlali po meczu z Norwegią i teraz się
      kompromitują
    • Gość: oxoplast MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 21:37
      nie twórzcie teorii spiskowych..nasi po prostu marnie graja i dlatego ten mecz
      będzie w plecy. ale brąz jest w ich zasiegu.
      • ashton Re: MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo 30.01.09, 21:41
        Gość portalu: oxoplast napisał(a):

> nie twórzcie teorii spiskowych..nasi po prostu marnie graja i dlatego ten mecz
        > będzie w plecy. ale brąz jest w ich zasiegu.

Zgadzam się.
      • Gość: fly Re: MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 30.01.09, 21:41
        nie jestem na bieżąco, więc mam pytanie: ile razy już trzeba było naprawić podłogę ?
      • Gość: Johann Re:Leja wam Kroaci tak jak my,Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:43
        Dostajecie taki sam wpieprz jak w eliminacjach od nas , Niemcow.Nie
        wiedzieliscie wtedy ,jak wyjsc z boiska .A ten wasz Bogus -
        Folksdojcz juz sie zastanawial ,czy przypadkiem lepiej nie wrocic
        jako Aussiedler nach Deutschland. Cham i zaprzaniec podwojny.
        • Gość: Wercyngetoryks Neostradowy Niemiec :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:49
          Trollu..twoi ulubieńcy nie znaleźli się w gronie 4 najlepszych drużyn świata
          więc zamilcz i idź się wypłakać w podusię :)

Korzystanie z neostrady i udawanie Niemca to nie zaprzaństwo? Masz rację to
          tylko rola trolla cię do tego zmusiła :))))
        • Gość: MAMA Re:Leja wam Kroaci tak jak my,Niemcy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.09, 22:13
          Kohany johanku, tu MAma. Pan doktor sie pyta czy bierzesz te rozowe tabletki tak
          jak ci przepisal? Pamietaj, dwie po sniadaniu, dwie niebieskie po obiedzie i 3
          zielona po kolacji!!! I pamietaj muj ty adolfiku fikusny :-) zeby nie wspinac
          sie po murzy szpitalnym, wiesz ze jest bardzo wysoki bo pare razy z niego spadles.
          No to pa pa i moc calusuw!!!

ps.Mundurek juz ci wyprasowalam, teraz tylko zostalo mi swastyke przymocowac!!!
    • Gość: Arsenalek Ale kogo obchodzi pilka reczna?!?!? IP: 208.88.216.* 30.01.09, 21:38
      Dajcie spokoj :D
    • Gość: Maciej MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:38
      hmm gdy chciałem odświeżyć stronę i skierowałem kursor w kierunku odśnież ,
      wyjrzałem za okno i zdałem sobie sprawę że wyganiacie mnie bym odśnieżyl chodnik.
    • akwilon_stg Wykładzina 30.01.09, 21:39
      Długo jeszcze będziemy się bawić tą wykładziną? Ten mecz już dawno powinien
      zostać przerwany i przeniesiony na jutro do innej hali, aby zwiększyć jeszcze
      skale wstydu organizatorów.
      • Gość: Jojo Re: Wykładzina IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.09, 21:41
        zmien stacje, na DSF wykladzina ok
    • plkristof MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo 30.01.09, 21:41
      dwie bramki w 12 minut niestrzelony karny...brawa dla Chorwackiego bramkarza
    • Gość: temat MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:41
      psychologa !
    • Gość: pempek I to mają być mistrzostwa świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:42
      I to k***a maja być mistrzostwa świata?? Żeby wykładzina co 5mi sie
      odklejała?! ŻENADA!!!!
      • Gość: Arsenalek Re: I to mają być mistrzostwa świata IP: 208.88.216.* 30.01.09, 21:45
        Zlej baletnicy... proste...
    • Gość: natey MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 30.01.09, 21:42
      mimo wszystko nie zaslugujemy na final. awans do polfinalu byl juz
      ogromnym wyczynem zwazywszy na ilosc punktow z jakimi przystapilismy
      do drugiej fazy.
      trzeba sie cieszyc z tego co jest i wypruc flaki w walce o braz.
    • crinos_pl Kto to jest Tułczyński? 30.01.09, 21:42
      Zastanawiam się ile jeszcze meczy musimy rozegrać, żeby komentator przestał
      przekręcać nazwisko naszego skrzydłowego... Jak słyszę po raz kolejny
      "Tułczyński" to mnie coś trafia.
    • Gość: sla MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: 83.168.75.* 30.01.09, 21:43
      Brawo Chorwacja, nasi nie nadaja sie na final lekka kompromitacja
    • Gość: Zawiedziona MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.09, 21:43
      Przestałam wierzyć...jak patrze na ich grę, to nie mogę usiedzieć na
      miejscu!!! Pozostał nam jeszcze brąz
    • Gość: Maciej MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:44
      No i miałem rację! Moja Żona przyszła zobaczyła "odśnież" na pulpicie i
      krzyczy mi że trzeba chodnik odśnieżyć
      ;/ życie
    • Gość: ppiotrekk MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:45
      Sytuacja jest napięta jak przysłowiowe "baranie jaja". Walka o trzecie miejsce też dobra. Jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma. Skuteczność mamy jak dzieci z gimnazjum.
      • Gość: Arsenalek Potezna wtopa :) IP: 208.88.216.* 30.01.09, 21:47
        No i bardzo dobrze.... LZS Polakowo
        • Gość: x ciekaw jestem wsioku w czym ty jestes dobry IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 30.01.09, 21:50
          ciekaw jestem wsioku w czym ty jestes dobry
          ...a o pierwszej 4swiata to zapomnij dla siebie.
          • Gość: Arsenalek Re: ciekaw jestem wsioku w czym ty jestes dobry IP: 208.88.216.* 30.01.09, 21:54
            Ssij...
            • Gość: Józiu Re: ciekaw jestem wsioku w czym ty jestes dobry IP: *.15.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 30.01.09, 22:16
              Stemplu gminny sam se sssssiiiijjjjj- popaprańcu!!!!
    • Gość: cox MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: 86.56.57.* 30.01.09, 21:48
      Kur... co oni robia??? Brakuje im kopa w dupe.
    • Gość: Zawiedziona MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.09, 21:49
      Wiem, że głupia jestem, ale chcę,żeby ten horror się już skończył...Nie mogę na
      to patrzeć:(
    • Gość: sla MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: 83.168.75.* 30.01.09, 21:49
      Brawo jurasik 4 bramki przez 20minut drugiej polowy ekhmmmm, wow!! brawo Nasi
      brawo :)
    • Gość: x Ktos musial wygrac...oby bylo 3miejsce. IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 30.01.09, 21:50
      .
    • wodomat MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo 30.01.09, 21:51
      Bramkarz Chorwacji jest dziś niesamowity.
      Teraz już tylko pozostaje powalczyć o brąz.
    • minasz nie moge patrzec na te sieroty 30.01.09, 21:51
      mieli chorwatow w garsci a teraz graja jak małe dziewczynki we mgle
    • Gość: paw i tak zajmiemy lepsze miejce niz niemcy :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:52
    • Gość: Fighter Chorwacja wyrwala im jaja razem z korzeniami IP: *.nwrk.east.verizon.net 30.01.09, 21:52
      .
    • Gość: ja MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.09, 21:53
      jak zwykle przegrana w głowach...
      • Gość: ZS Re: MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:57
        Profesjonalny sport? Wszyscy tak mówią tylko psychologa dla kadry nikt nie
        zatrudni :)))))
    • Gość: ;/ MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.torun.mm.pl 30.01.09, 21:53
      Czy tylko mi się zdaje, ze jednym z najczesciej padających zdan jest " karny dla
      Chorawtów" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka