sztukas86 MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo 30.01.09, 21:36 Czy w związku ze stratami moralnymi spowodowanymi awariami wykładziny zostanie przyznany nam walkower? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin 2400 MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.adsl.elcuk.pl 30.01.09, 21:36 eeee tam , DZIADY!!!Pochlali po meczu z Norwegią i teraz się kompromitują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxoplast MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 21:37 nie twórzcie teorii spiskowych..nasi po prostu marnie graja i dlatego ten mecz będzie w plecy. ale brąz jest w ich zasiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo 30.01.09, 21:41 Gość portalu: oxoplast napisał(a): > nie twórzcie teorii spiskowych..nasi po prostu marnie graja i dlatego ten mecz > będzie w plecy. ale brąz jest w ich zasiegu. Zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 30.01.09, 21:41 nie jestem na bieżąco, więc mam pytanie: ile razy już trzeba było naprawić podłogę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Leja wam Kroaci tak jak my,Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:43 Dostajecie taki sam wpieprz jak w eliminacjach od nas , Niemcow.Nie wiedzieliscie wtedy ,jak wyjsc z boiska .A ten wasz Bogus - Folksdojcz juz sie zastanawial ,czy przypadkiem lepiej nie wrocic jako Aussiedler nach Deutschland. Cham i zaprzaniec podwojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wercyngetoryks Neostradowy Niemiec :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:49 Trollu..twoi ulubieńcy nie znaleźli się w gronie 4 najlepszych drużyn świata więc zamilcz i idź się wypłakać w podusię :) Korzystanie z neostrady i udawanie Niemca to nie zaprzaństwo? Masz rację to tylko rola trolla cię do tego zmusiła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re:Leja wam Kroaci tak jak my,Niemcy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.09, 22:13 Kohany johanku, tu MAma. Pan doktor sie pyta czy bierzesz te rozowe tabletki tak jak ci przepisal? Pamietaj, dwie po sniadaniu, dwie niebieskie po obiedzie i 3 zielona po kolacji!!! I pamietaj muj ty adolfiku fikusny :-) zeby nie wspinac sie po murzy szpitalnym, wiesz ze jest bardzo wysoki bo pare razy z niego spadles. No to pa pa i moc calusuw!!! ps.Mundurek juz ci wyprasowalam, teraz tylko zostalo mi swastyke przymocowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Ale kogo obchodzi pilka reczna?!?!? IP: 208.88.216.* 30.01.09, 21:38 Dajcie spokoj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:38 hmm gdy chciałem odświeżyć stronę i skierowałem kursor w kierunku odśnież , wyjrzałem za okno i zdałem sobie sprawę że wyganiacie mnie bym odśnieżyl chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
akwilon_stg Wykładzina 30.01.09, 21:39 Długo jeszcze będziemy się bawić tą wykładziną? Ten mecz już dawno powinien zostać przerwany i przeniesiony na jutro do innej hali, aby zwiększyć jeszcze skale wstydu organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Wykładzina IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.09, 21:41 zmien stacje, na DSF wykladzina ok Odpowiedz Link Zgłoś
plkristof MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo 30.01.09, 21:41 dwie bramki w 12 minut niestrzelony karny...brawa dla Chorwackiego bramkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temat MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:41 psychologa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pempek I to mają być mistrzostwa świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:42 I to k***a maja być mistrzostwa świata?? Żeby wykładzina co 5mi sie odklejała?! ŻENADA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: I to mają być mistrzostwa świata IP: 208.88.216.* 30.01.09, 21:45 Zlej baletnicy... proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natey MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 30.01.09, 21:42 mimo wszystko nie zaslugujemy na final. awans do polfinalu byl juz ogromnym wyczynem zwazywszy na ilosc punktow z jakimi przystapilismy do drugiej fazy. trzeba sie cieszyc z tego co jest i wypruc flaki w walce o braz. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Kto to jest Tułczyński? 30.01.09, 21:42 Zastanawiam się ile jeszcze meczy musimy rozegrać, żeby komentator przestał przekręcać nazwisko naszego skrzydłowego... Jak słyszę po raz kolejny "Tułczyński" to mnie coś trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: 83.168.75.* 30.01.09, 21:43 Brawo Chorwacja, nasi nie nadaja sie na final lekka kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.09, 21:43 Przestałam wierzyć...jak patrze na ich grę, to nie mogę usiedzieć na miejscu!!! Pozostał nam jeszcze brąz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:44 No i miałem rację! Moja Żona przyszła zobaczyła "odśnież" na pulpicie i krzyczy mi że trzeba chodnik odśnieżyć ;/ życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppiotrekk MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:45 Sytuacja jest napięta jak przysłowiowe "baranie jaja". Walka o trzecie miejsce też dobra. Jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma. Skuteczność mamy jak dzieci z gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Potezna wtopa :) IP: 208.88.216.* 30.01.09, 21:47 No i bardzo dobrze.... LZS Polakowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ciekaw jestem wsioku w czym ty jestes dobry IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 30.01.09, 21:50 ciekaw jestem wsioku w czym ty jestes dobry ...a o pierwszej 4swiata to zapomnij dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: ciekaw jestem wsioku w czym ty jestes dobry IP: 208.88.216.* 30.01.09, 21:54 Ssij... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józiu Re: ciekaw jestem wsioku w czym ty jestes dobry IP: *.15.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 30.01.09, 22:16 Stemplu gminny sam se sssssiiiijjjjj- popaprańcu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cox MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: 86.56.57.* 30.01.09, 21:48 Kur... co oni robia??? Brakuje im kopa w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.09, 21:49 Wiem, że głupia jestem, ale chcę,żeby ten horror się już skończył...Nie mogę na to patrzeć:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: 83.168.75.* 30.01.09, 21:49 Brawo jurasik 4 bramki przez 20minut drugiej polowy ekhmmmm, wow!! brawo Nasi brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Ktos musial wygrac...oby bylo 3miejsce. IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 30.01.09, 21:50 . Odpowiedz Link Zgłoś
wodomat MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo 30.01.09, 21:51 Bramkarz Chorwacji jest dziś niesamowity. Teraz już tylko pozostaje powalczyć o brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz nie moge patrzec na te sieroty 30.01.09, 21:51 mieli chorwatow w garsci a teraz graja jak małe dziewczynki we mgle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw i tak zajmiemy lepsze miejce niz niemcy :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fighter Chorwacja wyrwala im jaja razem z korzeniami IP: *.nwrk.east.verizon.net 30.01.09, 21:52 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.09, 21:53 jak zwykle przegrana w głowach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: MŚ: Polska - Chorwacja Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:57 Profesjonalny sport? Wszyscy tak mówią tylko psychologa dla kadry nikt nie zatrudni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ MŚ: Chorwacja - Polska Z czuba i na żywo IP: *.torun.mm.pl 30.01.09, 21:53 Czy tylko mi się zdaje, ze jednym z najczesciej padających zdan jest " karny dla Chorawtów" ? Odpowiedz Link Zgłoś