Gość: Krzyś IP: 83.70.179.* 31.01.09, 12:04 Nie wiadomo o co chodzi? kasa misiu kasa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RASTAman Fojut nie dla Śląska IP: 92.22.79.* 31.01.09, 15:23 jedna jaskolka wiosny nie czyni jak mowi stare polskie przyslowie...ale za komentarz gazety pelen respect :D moze jazda na Brzoze i dzial sportowy GW po ostatnim artykule o Ostrym cos zmienilo w podejsciu.... bo inaczej byloby ze klatwa Ostrego dziala albo cos w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peyotl Re: Fojut nie dla Śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 10:30 Ten cały artykuł to stek bzdur ale o tym wiedza tylko sami zainteresowani a prasa moze sie tylko domyslac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slask fan Fojut nie dla Śląska IP: *.dialog.net.pl 01.02.09, 10:33 komentarz gazety bardzo trafiony - pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabanos Re: Fojut nie dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 10:33 chyba trener mu nie odpowiadal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjowojtek Fojut nie dla Śląska IP: *.wroclaw.mm.pl 01.02.09, 11:17 Nic nie wyszło z tego megahitowego wypaśnego transferu gdyż został on wymyślony przez dziennikarzy coby zapchać stronę jakimś artykułem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Fojut nie dla Śląska IP: *.centertel.pl 01.02.09, 11:32 A być może sprawa jest dosyć prosta i często spotykana? Być może pojawił się inny klub w którym za jakiś czas Fojut wyląduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr kra Fojut nie dla Śląska IP: *.toya.net.pl 01.02.09, 11:47 granie przeciwko swojemu byłemu klubowi nie jest dwuznaczne moralnie i jeśli człowiek miał pełnomocnictwo piłkarza, to skąd sugestia nieuczciwości? za dużo chciał? no to trudno, się nie dogadali. nie rozumiem ani komentarza gazety, ani tym bardziej zachwytów na nim na forum. (może jest coś, o czym nie wiem?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu-gaj Fojut nie dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:53 Piłkarz nosi brzydkie nazwisko, Wrocław to piękne miasto, a Śląsk jest miernym klubem. Coś tu nie gra, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De-bil Re: Fojut nie dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:27 bu-gaj nosi brzydka ksywe, Wroclaw wcale nie jest piekny, a Śląsk jest w czołówce polskiej ligi. Coś tu nie gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peyotl Wskazówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 14:25 Okno transferowe w Anglii rozszerzone zostało do 2 lutego godz. 17:00 taka wskazówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika [...] IP: *.static.korbank.pl 01.02.09, 15:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:50 Biedna wiejska dziewko weź czasem do ręki słownik ortograficzny on naprawdę nie parzy a teraz przetłumacz na polski to co napisałaś bo oczy pękają jak się to czyta -powiatowa zbieraczko kartofli.. he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.static.korbank.pl 01.02.09, 19:54 Jakie frajerze masz na mysli błędy???? Te, które sa wynikiem klawiatury??? A co zazdroscisz mi wiejskiego pochodzenie? Byc może bo my mamy przynajmniej charaktery a w mieszczuchy to nawet kury od gesi nie rozpoznacie!!! I tak ten mizerny klubik wyląduje szybko na swoim miejscu! Tego Wam z całego serca zycze! Bo nawet p. Solorz sie ociaga z inwestycją hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.lanet.net.pl 02.02.09, 22:04 > Jakie frajerze masz na mysli błędy???? Te, które sa wynikiem > klawiatury??? A co zazdroscisz mi wiejskiego pochodzenie? Nie, współczujemy tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.static.korbank.pl 03.02.09, 07:34 Lepiej byc wiesniakiem niz takim miejskimcw...em! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlachta Wrocławsk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 18:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.static.korbank.pl 01.02.09, 20:09 Od mojej pochwy to ci wara chłopcze!!!! A co do Twojego szlachectwa to mój tatus na takich kobietach jak Twoja matka to do ustępu jezdził! Tak wiec możesz mi tylko do kostek nóg doskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 19:00 Ty anrzelika - gdyby mnie pies na schodach nie wyprzedził to był bym twoim ojcem ty żałosny wiejski wycieruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.lanet.net.pl 02.02.09, 21:57 > Od mojej pochwy to ci wara chłopcze!!!! Trzeba ją mieć jeszcze. A co do Twojego szlachectwa > to mój tatus na takich kobietach jak Twoja matka to do ustępu > jezdził! Extra jestes po wypadku. > jezdził! Tak wiec możesz mi tylko do kostek nóg doskoczyc Szczególnie z twoimi inteligentnymi wypowiedziami na forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.lanet.net.pl 02.02.09, 22:06 > w elity klubów skąd awamsował. Wpierw nalezy sie nauczyc > odpowiedniego zachowania a pózniej rżnac pana. Ale wszystko zmierza > w dobrym kierunku. Juz niedługo bedziemy sie cieszyc z powrotu > naszych do I ligi. > pozdr. :O. Jestes po telewizyjnym technikum rolniczym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Re: Wawalic Ten klubik WKS Ślask IP: *.static.korbank.pl 03.02.09, 07:33 A szkoda Ci! Ty pewnie z milosierdziem ukonczyłes podstawówke. I to jest Twój rekord w dziedzinie nauki.HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś