Gość: zonk IP: 213.25.69.* 05.03.09, 20:51 Ja proponuję żeby zagrac w ogóle bez napastników ! 7 obrońców i 3 pomocników- oto moja propozycja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12.12a1 Re: Śląska lep na szarańczę 05.03.09, 21:34 Gość portalu: zonk napisał(a): > Ja proponuję żeby zagrac w ogóle bez napastników ! 7 obrońców i 3 > pomocników- oto moja propozycja! ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Śląska lep na szarańczę IP: *.lanet.net.pl 05.03.09, 22:08 a ja proponuje zebys poszedl na wroclawski rynek i zagral na cymbalkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Śląska lep na szarańczę IP: *.devs.futuro.pl 06.03.09, 07:13 Gdyby,gdyby,gdyby,gdyby. Mimo wszystko życzę Śląskowi wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Grać sprawdzonym ustawieniem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 09:11 Śląsk powinien wrócić do ustawienia z jesieni, gdzie wysuniętym napastnikiem był Tomek Szewczuk. Dla mnie to jest aktualnie jedyny zawodnik pasujący do koncepcji Ryśka ze "szpicą". Potrafi przyjąć piłkę pod kryciem, przyjmując ją ograć sobie już kolejne zagranie, nieźle gra głową, idealnie sie rozumiał ze "skrzydłami" i Sebkiem Milą. A Przemek Łudziński to nieporozumienie na tej pozycji, wolny, bez startu do piłki, tylko truchta po boisku. Nie mogę uwieżyć w 2 rzeczy: 1 - na jakiej podstawie Rysiu twierdzi że Marek Gancarczyk jest szybszy od Jasia, wcale tego nie widać?, 2 - na jakiej podstawie Rysiu twierdzi że Przemek Łudziński zrobił największy postęp w przerwie zimowej? Mam nadzieję ze ten mecz odpowie mi na te pytania. Rysiu postaw na Tomka Szwczuka!!!!!!!!! HEJ ŚLĄSK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.s Re: Grać sprawdzonym ustawieniem!!! IP: *.chello.pl 06.03.09, 11:41 bedziecie sie bronic przed spadkiem a nie puchary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solorz Why Chyba kolega ma racje bez sponsora powaznego mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 11:58 liczyc na 10miejsce nic wiecej ciezko to widze!!!!!!!!!Pogloski o Solorzu w Kielcach wiec u nas wszystko przez rzadzacych we Wrocku wszyscy uciekaja za duzo tego PO tutaj i kazdy sie teraz bedzie bal skorumpowania by samemu nie wpasc przez takich w bagno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahaHA Re: Grać sprawdzonym ustawieniem!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.09, 14:39 zabawny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Re: Śląska lep na szarańczę IP: *.tktelekom.pl 08.03.09, 17:52 I tak widze awans do I ligii Odpowiedz Link Zgłoś