Dodaj do ulubionych

Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi...

IP: 194.181.2.* 17.04.09, 16:08
Szacunek dla wielkiego gracza. Ostatni z Wielkiego Milanu (początek lat 90)
Obserwuj wątek
    • Gość: vieri Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.acn.waw.pl 17.04.09, 16:56
      dokladne :)
      • Gość: Marek To sa jakies jaja ! IP: *.colc.cable.ntl.com 17.04.09, 20:07
        wyczynowym sportem ? Football to domena zuli , nurow , obszczymorow , ochlejow ,
        kokainistow i innego rodzaju kanalii . Sport wyczynowy ?
        LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
        • Gość: mmm Re: To sa jakies jaja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:29
          Pewnie jestes drewniany
          • Gość: mp w koncu! IP: *.dyn.optonline.net 17.04.09, 23:45
            Zeby bic rekordy,poswiecili dobro klubu.Moze pogonia w koncu reszte
            emerytow i zaczna grac w pilke.Gdyby zakonczyl kariere z piec,szesc
            lat temu,bym powiedzial,ze byl niezlym pilkarzem.Tylko niezlym bo
            bal sie sprobowac gdzie indziej,a w Milanie mial na pewno
            cieplarniane warunki.
    • pablos6 Szacunek Paolo 17.04.09, 17:09
      Choć jestem zagorzałym interistą szacunek dla Ciebie. Zresztą fani Interu
      pięknie Cię pożegnali wielkimi brawami po ostatnim derby.
      • Gość: Ryba Re: Szacunek Paolo IP: *.chello.pl 18.04.09, 02:23
        ,Eh wszyscy pożegnają Cię z wielkim smutkiem. Nie kibicuje AC, ale takich
        piłkarzy jak Paolo nikt nie zastąpi. Dziękujemy za te długie lata i oby we
        współczesnej piłce było więcej takich graczy z klasą jak Maldini :-)
    • Gość: wojtas Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.adsl.alicedsl.de 17.04.09, 17:13
      Wielki gracz wielkiego klubu. To sie nazywa szacunek do barw klubowych
    • Gość: tyt_us Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.chello.pl 17.04.09, 17:16
      W 1985 roku miałem 8 lat i właśnie zaczynałem interesować się piłką. Mam trzy
      kluby które są bardzo bliskie mojemu sercu, jednym z nich jest Milan. i przez
      cały czas kiedy im kibicowałem grał tam Maldini... Teraz coś się kończy w moim
      kibicowaniu,od początku mojej fascynacji futbolem Maldini grał w Milanie i teraz
      odchodzi. jak kiedyś Baresi, w jednych barwach całą karierę. może to dziwnie
      zabrzmi ale dla mnie futbol już nie będzie taki sam. wielki szacunek i trzymam
      kciuki za syna.
      • herbaliser Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po 17.04.09, 17:22
        szacunek !!!!
      • Gość: carmen Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:24
        Fanką tego piłkarza jestem od 1990 roku, od czasu Mistrzostw Świata, które
        odbyły się we Włoszech. Miałam wtedy 12 lat. Dzięki Paolo polubiłam piłkę
        nożną:-) Żałuję, że nie było go wśród zdobywców złotego medalu na Mistrzostwach
        Świata w Niemczech trzy lata temu:-( Zasłużył na to swoją grą... Szkoda i
        czekam... może syn dorówna ojcu...
    • Gość: Trener Paolo! szacunek IP: *.nwrknj.east.verizon.net 17.04.09, 18:00
      Grac na tym poziomie w tym wieku to naprawde wielka sztuka.
      Kto widzial np. Koseckiego w jego wieku to wie oczym mowie....
    • Gość: milano Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:07
      Najlepszy lewy obronca w historii. Paolo szacunek za te wszystkie lata, gdy mialem zaszczyt ogladac twoja gre na boisku.
    • Gość: king Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:29
      To sie nazywa kariera... to jest charakterny gość, uczcie się
      czytające ten post pseudo gwiazdki naszej ekstraklasy i troche
      pokory bo Maldini w wieku 40 lat niejednego 15 lat młodszego z was
      zawstydził by na boisku bez problemu, pełna profesura i porządne
      prowadzenie się.
    • Gość: lukka Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.acn.waw.pl 17.04.09, 19:09
      Włoskiej piłki nie lubię w ogóle, ale Paolo Maldini imponował mi
      zawsze i uważam Go za niesamowitego gościa.
    • Gość: gość Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.komster.pl 17.04.09, 19:38
      jeden z nielicznych któremu kasa nie uderzyła do głowy.
      WIELKI SZACUNEK!
    • Gość: arfer Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.238.64.18.ip.airbites.pl 17.04.09, 21:01
      Szacunek - w obecnych czasach niespotykana jest taka wierność zasadom i klubowym barwom. Już to byłoby imponujące.

A do tego klasa zawodnika - jednego z najlepszych obrońców w całej historii calcio.

No i ten Milan - od epoki Gullita, Rijkaarda i van Bastena po Kakę, Seedorfa, Inzaghiego..

• Gość: lukawiec Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.mtk-tv.pl 17.04.09, 21:57
      wloskiej pilki nie lubie a wloscy pilkarze mnie irytuja bo to sciemy
      ale paolo jest wielki, dla mnie najwiekrzy z kraju buta
    • Gość: gość można powiedzieć: kończy się pewna epoka w futbolu IP: *.komster.pl 17.04.09, 22:25
      PAOLO - WIELKI PIŁKARZ. i wielka szkoda, że nie dane mu było zdobyć
      Mistrzostwa Świata z reprezentacją Włoch.

WYRAZY UZNANIA I WIELKI SZACUNEK!
      OKLASKI NA STOJĄCO!
    • Gość: fan Szacun dla tego zawodnika przez tyle lat na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:40
      j.w dodam tylko że zapisał piękną karte w historii futbolu. Apropos jego synka to najmłodszy zawodnik AC Milan.
    • Gość: nikt Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi... IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 22:43
      czy to nie jest nepotyzm? Tatuś załawia synalkowi robote...
    • Gość: Taki Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.chello.pl 17.04.09, 23:17
      Dziwne, zawsze pamiętam Paolo jako młodego Maldiniego, a teraz ten młody Maldini
      kończy karierę. Czas leci.
      • Gość: Adaś Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.torun.mm.pl 17.04.09, 23:39
        Kurdę, cieszę się, że same pozytywne komentarze są na temat tego piłkarza, bo
        Milan jest bliski mojemu sercu odkąd zacząłem się interesowac piłką, czyli od
        ok. 18lat. I dla mnie Paolo to wielka gwiazda pilk nożnej, któa zapisze się w
        annałach historii. Tyle lat w jednym klubie i to na wysokim poziomie. Wielki
        szacunek!!!

Jeden z moich ulubionych piłkarzy!!!

Dodam więcej... teraz już takich piłkarzy nie ma. Jestem człowiekiem starej
        daty, i dla mnie najwieksi piłkarze byłi w latach 90tych, bo teraz gra się tylko
        i wyłącznie o pieniądze. Kiedyś był Baresi, romario, van Basten, Gullit, Weah,
        Papin, Zubizareta, Schmeichel, Cantona, Rijkaard, Leonardo!!, Stoiczkov, Hagi,
        Radiciouiu, Zola, Bergkamp, i wielu wielu innych, którzy byli prawidzwymi
        gwiazdami.

Niestety, teraz nie potrafię zidentyfikować się z żadną "gwiazdą" współczesnego
        futbolu
        • Gość: alfi Re: Mogl zrobic to 10 lat wczesniej IP: *.cnow.pl 17.04.09, 23:58
          a nie bylby posmiewiskiem wszystkich stadionow. co za ciul!
    • Gość: vero Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.nplay.net.pl 18.04.09, 00:48
      Baresi, Costacurta, Maldini to prawdziwi piłkarze; miłość do barw ważniejsza od
      pieniędzy. Szkoda, że czasy takich osobowości bezpowrotnie minęły. Do dziś
      pamiętam kilkuminutową owację po ostatnim meczu Baresiego, teraz pora na Paolo.
      Futbol traci wielkiego gracza.
      • Gość: tyt_us Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.chello.pl 18.04.09, 01:07
        znamienne jest to ze wymieniles trzech pilkarzy JEDNEGO klubu... czyżby tylko
        Milan wzbudzał aż takie emocje. nie chcę w to wierzyć choć fakty mówią za
        siebie. Nawet Raul (notabene też wielki) jest wychowankiem Athletico...
        • Gość: profes79 Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 02:28
          Jest jeszcze kilku wielkich - Giggs, grajacy w ManU od prawie 20 lat (licze
          tylko seniorski), Raul grajacy w Realu od 94 roku; Hierro - ikona Realu,
          wyrzucona na smietnik; Gerrard w Liverpoolu, a w POlsce chocby Łapiński (chociaz
          sam odszedł).

Nie dla wszystkich kasa gra role.

Wyobrazacie sobie Gerrarda w Chelsea? Czy Giggsa w Liverpoolu?
          Ja nie...
          • Gość: tyt_us Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.chello.pl 18.04.09, 03:21
            no fakt, na szczęście jest kilka nazwisk które pozwalaja wierzyć w futbol. ale
            mimo wszystko to już nie jest ta piękna młodzieńcza miłość zdruzgotana iedy
            Jałocha poszedł do Legii a Łukasz Surma na Reymonta całował "elkę"...
    • Gość: Magdalena Dziekuje IP: *.6-87-r.retail.telecomitalia.it 18.04.09, 01:03
      DZIEKUJE za wszystko... ogladanie Ciebie na zywo to bylo cos
      niesamowitego. NAJLEPSZY LEWY OBRONCA NA SWIECIE. SZACUNEK !!!!! No
      i dobry czlowiek.
    • Gość: to_ja Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.09, 03:36
      Nie lubie pilki wloskiej i tym bardziej AC Milanu, ale za wiernosc klubowi (dzis
      zadko spotykana) i poziom powyzej przecietnej zycze Paulowi wszystkiego
      najlepszego. Niech CR7 i inne lale ucza sie od niego, czym jest profesjonalizm i
      lojalnosc.
    • dragon_fruit Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po 18.04.09, 09:46
      kończy karierę? hmm nigdy go nie widziałam
      szkoda-przystojny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka