Gość: juri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 22:54 Manchester spokojnie powinien ten mecz wygrać 3-0 , Arsenal nie istniał , szkoda Giggsa bo jego go był prawidłowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juanveron Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U... IP: 89.108.217.* 29.04.09, 22:58 Na to liczyłem,szkoda mogło byc więcej w Londynie będzie 1:1 albo 1:2 i Manchester w Finale z Chelsea znów wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d co was obchodza jakies zagranczne kluby? IP: *.chello.pl 29.04.09, 23:04 nie macie lokalnych zespolow ktorym kibicujecie od dziecka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: co was obchodza jakies zagranczne kluby? IP: *.pool.mediaWays.net 29.04.09, 23:10 mamy a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: co was obchodza jakies zagranczne kluby? IP: *.chello.pl 29.04.09, 23:21 A niby jak się utożsamiać z krajową miernotą, korupcją i tolerancją bandytyzmu na i wokół stadionów?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U.. IP: 93.159.0.* 29.04.09, 23:09 "Przegrał 0:1 i jest daleko od finału Ligi Mistrzów." Szpakowski to pisał czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAMSIE Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.zabrze.net.pl 29.04.09, 23:19 ZAWINIL FABIANSKI KTORY .... W MECZU NIE GRAŁ .. Z FABIANSKIM CZY BEZ, ARSENAL DAJE DUPY, CO SMIESZNE, Z FABIANSKIEM LEPIEJ TO WYGLADALO I TO BYL JEDEN Z MOCNIEJSZYCH PUNKTOW ZESPOLU ARSENAL ARSENAL ARSENAL ... MAJA DOBRA POLITYKE TRANSFEROWĄ ALE NIE NA LIGE MISTRZÓW CZY PIERWSZE MIEJSCE W LIDZE ... Z TAKIM SKŁADEM I Z TAKĄ GRĄ ONI WINILI FABIANSKIEGO /CHELSEA/ ZA BLEDY OBRONY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.chello.pl 29.04.09, 23:20 Zgadzam się z autorem poza fragmentem o pomocnikach tylko do destrukcji. Bardzo dobrze grali do przodu, szczególnie Fletcher. No i Rooney grał bardzo dobrze, z zaangażowaniem, w ataku i w obronie. W przeciwieństwie do Cipka Ronaldo, który machał tylko bezsilnie rękami. niech go wreszcie sprzedadzą do Realu za dużo dudków. Oglądał ktoś pomeczowe "ekspertyzy" Jacka "Szczęka" Gmocha i Jurka "Ogórka" Engelsa w TVP2? Ktoś wie jaki oni mecz oglądali? Bo na pewno nie ten sam co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.t.pppool.de 30.04.09, 10:16 ly ogorek moga swoimi durnowatymi komentarzami Jacek szczeka i Jurek zgnily ogorewkur....ac chorych na zapakenie mozgu.A swoja droga kiedy znikna te dwie parszywe gemby z ekranu,eksperci zasrani ,go....no zrobili w zyciu a udaja jacy to oni madrzy i znajacy sie na futbolu,kto ich uznaje za expertow od pilki bo ja napewno nie.Wywalic ich na zbity pysk oni kasuje szmal z naszych podatkow za tepe gledzenie.Albo przestane placic abonament.Amen kropka Franz Josef Konopka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggarbi Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 23:24 Jedyne co umiał zrobić Arsenal, to podarować MU mistrzostwo Anglii, walcząc z Liverpoolem (remis 4:4). Dziś był za to cienki, bo taki w sumie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "eksperci" Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 23:26 Mam takie jedno pytanie... Czy Gmoch i spółka oglądali ten sam Arsenal co ja czy może przez pomyłkę ktoś im puścił jakiś mecz sprzed dwóch lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.belial.one.pl 29.04.09, 23:36 dokładnie, Engel i Gmoch chyba oślepli i meczu nie oglądali bo tak chwalili Arsenal. Gmoch twierdząc, że Arsenal"jeden strzał an bramkę"Londyn zasłużył na remis spowodował, że kanapką się prawie zadławiłem:) całe szczęście Szczepłek im porządnie odpowiedział o wychwalaniu drużyny która mecz z kretesem przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.chello.pl 29.04.09, 23:54 Jedzenie o tak późnej porze jest niezdrowe. Szczególnie podczas oglądania takich ekspertów-pacanów. A komentarz podczas meczu? "Grają z poczuciem celu, który maluje się na ich twarzach" albo jak opowiadał o bramce Giggsa z 1999 roku z półfinału FA Cup z Arsenalem? Gdybym nie wiedział o co chodziło to bym nie wiedział o co chodziło (w jego stylu). Zresztą w pierwszej połowie komentarzyna wspomniał ze 4 razy o "licznych potyczkach MU i Arsenalu", ale jakoś przykładów nie podał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malin017 Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 23:35 No właśnie analiza Gmocha i spółki skandaliczna-inne mecze chyba oglądaliśmy niż oni. Według nich Arsenal zasłużył na remis a Gibbs był podporą defensywy. Tym Panom już podziękujemy. Starałem się jakoś równocześnie oglądać analizy na n-sport: wyglądało to lepiej, ale szału też nie było-według mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truefan Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U... IP: *.subscribers.sferia.net 29.04.09, 23:37 Arsenal to prawdziwa druzyna ktora wychowuje dobrych pilkarzy a nie manchester klub wypchany kasa ktory nie umie szkolić arsenalk gra najpiekniejszy futbol -i dlatego jest najlepszy manchester jest dla starych dziadów i nie nalezy im sie nic -liczy sie jakosc a nie budżet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 23:45 hhahhhaa ale mnie rozbawieś dzieciaku :) jest dokładnie na odwrót arsenal to klub komercja w którym gra 2( słownie - dwóch) anglików sprowadzający sobie ludzi z całego swiata a Manchester jest zespołem w znacznej mierze opartym na pikarzach z Wysp Brytyjskich gdzie tradycja umiejętnie miesza się z nowoczesną transferową taktyka.Manchester nie umie szkolić? hahhhaa wychowankowie MU: Neville.Giggs,Scholes,Brown, Evans..a iu wychowanków gra w skomercjonalizowanym klubie dla gimnazjalistów-arsenalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps dziecko zastanow sie co mowisz IP: *.pool.mediaWays.net 29.04.09, 23:46 > manchester klub wypchany kasa ktory nie umie szkolić dla przykladu: Beckham, Scholes, Gigs, G.Neville, P. Neville, Brown... I teraz rosnie nowe pokolenie min.: Fletcher, O’Shea, Welbeck. Zanim cos napiszesz zastanow sie, sprawdz, pomysl. Moeze byc w odwrotnej kolejnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: dziecko zastanow sie co mowisz IP: *.chello.pl 30.04.09, 00:02 Przy czym tak: Beckham i Nevillowie już nie grają w MU, Giggs i Scholes to w tym sezonie rezerwowi. W dodatku są to wychowankowie z lat 90-tych. Faktem jest, że Arsenal nie wydaje dużych pieniędzy, nie ma tam spektakularnych transferów - przykładem jest Arszawin, za którego dali chyba (podkreślam to chyba) 12 mln euro - jak na taki klub to nie dużo. Ale przez to za nim ta młodzież dorośnie to omija ich kilka sezonów. Co do United to wymienieni przez Was zawodnicy też są wychowankami, ale brakuje im klasy poprzedników. O'Shea też jest chyba wychowankiem. A Rafael? Mają sporo dzieciaków w rezerwach i szkółce, wystarczy spojrzeć na stronę klubu. Ale do walki o najwyższe trofea w Europie potrzeba czegoś więcej, stąd Tevez, Berbatov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: dziecko zastanow sie co mowisz IP: *.pool.mediaWays.net 30.04.09, 00:17 > Przy czym tak: Beckham i Nevillowie już nie grają w MU, Giggs i Scholes to w tym sezonie rezerwowi. A ale nie zmienia to faktu ze kto jak kto, ale Man Utd umie szkolic zawodnikow, co przed-mowca zakwestionowal. Obecnie jest wielu wychowankow ktorzy mniej lub wiecej graja, i nie zgodze sie brakuje im klasy poprzednikow. Taki Fletcher czy O’Shea znakomicie sobie radza, i Ferguson na pewno ni ich miejsce nie szuka zmiennikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: dziecko zastanow sie co mowisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 09:32 Gary Neville nadal jest zawodnikiem MU, po porstu ma kontuzje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.prenet.pl 30.04.09, 00:42 tak giggs scholes fletcher, fabio i rafael, Beckcham, Gary i phill Neville, Nicky Butt, Welbeck, Foster, Schmeichel, Solskiear, Brown, O'Shea, Evans,Daron Gibson to kupieni przez fergusona kolesie za wielką kasiore!!!!!!!!!! idz synku pod zimny prysznic. wwłaśnie to charakteryzuje Fergusona (a nie Wengera), ze wprowadza do zespołu młodych piłkarzy ze szkółki i wspiera ich co jakis czas kupowanym materiałem na gwiazdę(a nie gwiazdy), tak było z Rooneyem, Cantonoą, Ferdinandem czy Vidićem, z Ronaldo i czy Andersonem. kupuje ale zachowuje umiar i równowagę wprowadzajac młodych. każdy wie że w dzisiejszym futbolu nie mozna opierac sie tylko na wychowankach zeby sie liczyć. tylko że ferguson umie poskładać to wszystko do kupy, a Wenger nie- kupuje jakichś kolesi za drobne i robi z nich dobrych piłkarzy, materiał na swietnych graczy i co???? i SPRZEDAJE!!!! DAJE KAŻDEMU KTO SIE ZGŁOSI!!! dla niego liczy sie ile zdola zaoszczedzić, tak nigdy nie zbuduje swietnej druzyny choćby był sto razy lepszy od sir Alexa. Dróżyny nie buduje sie w oparciu tylko o młodych za drobne i wychowanków, dróżynę buduje sie z trzech czynników(nie licząc trenera): 1 Wychowankowie(przyszłe gwiazdy bądz ci co na nie pracują) 2 Materiał na gwiazdy(bądż gwiazdy) 3 wpojenie tej grupie ŻE LICZY SIĘ NAPIS Z PRZODU KOSZULKI A NIE TEN NA PLECACH!!!!!! to właśnie robi FERGIE amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.chello.pl 30.04.09, 00:59 Alleluja! Za Petera Bolesława(!) Schmeichela MU w 1991 dał £530,000 - okazał się to jeden z lepszych transferów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.subscribers.sferia.net 29.04.09, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 00:06 Co tu porownywac Arsenal jest jeden iedyny i nie powtarzalny! Chociaz dzisiaj dostali w dupe! Takich klubow jak United jest od cholery a oni sa najlepsi z calej tej komerchy i miljardowych transferow! Ale ja kibicuja Arsenalowi nie oczekujac wynikow dlatego mnie sie ich gra podoba jesli ktos tylko patrzy na tabele to kibicujcie sobie szachmistrzom(Chelsea, liverpool) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.chello.pl 30.04.09, 00:07 Jestem kibicem MU i uwielbiam, kiedy piana wychodzi na usta takim przygłupim przeciwnikom. Chciałem napisać "niedorozwiniętym" zamiast przygłupim, ale uznałem, że to będzie obraźliwe, oczywiście dla tych osób, które przecież nie są niczemu winne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U.. IP: *.chello.pl 30.04.09, 00:10 Ha! sprawdziłem i: John Francis O'Shea jest wychowankiem MU i jutro ma 28 urodziny. Ale sobie fantastyczny prezent sprawił! A zadebiutował w pierwszej drużynie 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla fanów Barcy Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U.. IP: *.mmj.pl 30.04.09, 00:13 Dzisiaj mogliście popatrzeć na prawdziwą piłkę nożną. 95 minut twardej, nieustępliwej walki, bez symulanctwa. Były świetne akcje, sporo interwencji bramkarskich (przede wszystkim Almunii). Były też ostre, ale zgodne z przepisami wślizgi, po których nikt nie leżał przez 5 minut na boisku i nie udawał nieboszczyka kopiącego nogami ziemię(patrz Alves). Ciekawe czy on zdaje sobie sprawę z tego, że wygląda w tym momencie jak idiota. Barcelona potrafiła zmanierować i zepsuć nawet tak świetnego zawodnika jakim był Henry w Arsenalu. Teraz niestety po każdym bliższym kontakcie z obrońcą go coś boli i ma wieczne pretensje do sędziego, jak prawie cała drużyna Barcelony zresztą. Aktualnie jest liga angielska, potem długa przerwa i dopiero hiszpańska. Od paru lat ta różnica się powiększa. Nie jestem kibicem Realu, ale mam nadzieję że dokopią największym symulantom świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.as.kn.pl 30.04.09, 00:19 Jakby Manchester grał z Barceloną to by wyglądał tak samo żałośnie jak Chelsea. Zresztą tak wyglądał w zeszłym roku. Z połowy nie mogli wyjść. Ładną piłkę to oni mogą pokazać z Arsenalem. Z Barcą musieliby zamurować bramkę, stłoczyć się na własnym polu karnym i liczyć na 0-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.chello.pl 30.04.09, 00:25 Zobaczymy w finale. Chociaż sporo w tym prawdy. Tylko, że Barca ma kiepskie tyły ostatnio, MU jest dużo bardziej zbilansowany, chociaż więcej w nim przeciętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifa Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.prenet.pl 30.04.09, 00:50 tylko ze to MU w tym dwumeczu był lepszy! nie sztuką jest bezmyslnie atakować tylko grać tak żeby wygrać, wiec niech sie barca rozbija po boisku atakuje, ale nie robi tego skutecznie, jak trafi na piłkaży którzy troche silniejsi fizycznie są. wygrywa ten kto strzela gole a nie ten co ma bajeczną technike- za to bramek nie rozdają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.as.kn.pl 30.04.09, 01:03 Tak, ale żadna angielska drużyna nie jest w stanie zagrać otwartej piłki z Barceloną, a gość mi mówi, że jest jakaś przepaść między Barceloną a drużynami angielskimi. Przecież to jest żałosne. JEDYNĄ szansą angielskich drużyn jest postawienie autobusu na polu karnym, wybijanie na oślep i liczenie na farciarską bramkę, tak jak w zeszłym roku Scholes po asyście Zambrotty. Rozumiem, że nie wychodzenie z własnej połowy oznacza przewagę na korzyść drużyny, która z tej połowy nie wychodzi. No przecież to jest śmiech na sali. A Manchester wyglądał rok temu identycznie jak wczoraj Chelsea. Biedaki trzech podań nie umieli wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.prenet.pl 30.04.09, 01:07 skoro barca jest takkkaaaaa swietna to czemu nie strzelili wczoraj 4 bramek chelsea???? potrafią strzelać tylko niemcą i Hiszpanom, a Dróżyny angielskie każdemu, i TAKA JEST RÓŻNICA. tu własnie jest ta PRZEPAŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.as.kn.pl 30.04.09, 01:19 No, zwłaszcza wczoraj Chelsea nastrzelała Barcelonie worek goli. Ciężko jest strzelać gole, jak drużyny angielskie wychodzą przeciwko Barcelonie systemem 10-0-0 . A tak w ogóle to zajrzyj czasem do słownika, bo ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.prenet.pl 30.04.09, 01:30 nie, nie nastrzelala ale tez i nie straciła, ale kolejny mecz jest na stamford bridge wiec barca ma utrudnione zadanie, mozecie sobie krzyczec i płakac fani Hiszpańskiej piłki, ale jestescie dobrzy tylko u siebie w domu a tak sie nie podbija europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.prenet.pl 30.04.09, 01:34 nie 10-0-0, jak to ladnie ujmujesz tylko rozegrali mecz taktycznie, a nie bezmyslnie atakowali, wiedza i kazdy to wie ze na Camp nou nie maja szans w otwartej piłce, wiec trzeba grac jak przeciwnik pozwala i wykorzystywac swoje okazje. ale zeby tak grac i zdawac sobie sprawę ze swoich słabosci i atutów trzeba miec nie tylko rozum ale i klasę, więc smiało mogę powiedzieć ze Ty nie masz ani jednego ani drugiego bo pewnie bedac na miejscu Hiddinka ustawił bys chelsea w systemie0-0-10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.chello.pl 30.04.09, 01:44 chyba w sezonie 2005/ 2006 barca już była na stanford bridge i z tego co pamiętam nie pozostawila złudzeń świetnie taktycznie ustawionej chelsea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.prenet.pl 30.04.09, 01:56 historia, tak tamten mecz jak i tamta Barca, poza tym Jak Holandia grała z Rosją to też ruscy mieli przegrać z kretesem i co????? i Hiddink. Guardiola bedzie swietnym trenerem ale za parę lat teraz niech sie cieszy tym co ma, moze i awansuje do finału ale zobaczymy czy jest w stanie przygotować druzyne na lata. do szczytu droga nie zawsze jest kręta, ale czasem ten ostatni kroczek jest nie do przeskoczenia. wtedy Ronaldinho byl u szczytu, teraz jest niby messi, ale Bosingwa go zatrzymał, tak jak rok temu Evra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.chello.pl 30.04.09, 02:04 tak i te rosje kto pogonil ? czy aby nie hiszpania, w której gre robili xavi i iniesta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.prenet.pl 30.04.09, 02:05 z całym szacunkiem dla nich ale hiddink nie miał u ruskich Essiena Ballacka, i Obi Mikela.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.chello.pl 30.04.09, 02:21 barca pojedzie do londka i bedzie grala swoje i moze przegra ale dlatego jest jedyna, ze zawsze gra swoje i tylko ich na to stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.prenet.pl 30.04.09, 02:38 a w piłce tak jak w kazdym innym sporcie- trzeba modyfikować taktyke a nie bezmyslnie robic wszystko na jedno kopyto, nawet Ferguson to zrozumiał i MU nie gra tak otwartej piłki jak kiedyś. Duma katalonii powinna schować dume do kieszeni, wtedy wygrywali by pewnie nawet z MU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.mmj.pl 30.04.09, 08:25 Nie zapominaj że Camp Nou jest stadionem specyficznym, znacznie większym. Barcelona jest przyzwyczajona tam grać. I dlatego tak trudno tam się gra przyjezdnym. Na wyjazdach już nie strzelają tylu bramek. Warto wspomnieć jeszcze o jednej rzeczy porównując mecze półfinałowe. O dopingu. Na MU był wspaniały doping przez cały mecz, natomiast "kibice" Barcelony od 20 minuty gwizdali i buczeli. W ten sposób nie pomaga się drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.mmj.pl 30.04.09, 08:19 Na tym polega piłka, że taktykę ustawia się pod przeciwnika. Barcelona z Chelsea zagrała tak jakby grała z drużyną z 10 miejsca ligi hiszpańskiej. I taki był efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peper Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester U.. IP: *.toya.net.pl 30.04.09, 00:18 szpaku znowu dal popis... nie wiedzial kto gdzie biega myslil zawodnikow i nawet wprowadzil Mela Gibsona tego aktora na boisko :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.mmj.pl 30.04.09, 08:27 Dlatego oglądałem mecz na Sat1. Jakość obrazu nieporównywalna. No i nie trzeba tego palanta słuchać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Półfinał LM: Arsenal nie strzelał, Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 09:28 Patrząc na Arsenal miałam wrażenie że oglądam polską reprezentację. Żenada. Totalna nieumiejętność wyprowadzenia ataku, bezsensowne kiwanie się pod bramka przeciwnika. A szkoda, bo osobiściue im kibicuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matthew Największy fan Barci i Chelsi!!! IP: *.cku.wroc.pl 30.04.09, 12:06 Hejka-czarodziejka! Tu Matthew (mowcie mi: Matt) Jakis koles sis wczesniej pytał czy my nie mamy lokalnych klubow ktorym kibicujemy od dziecka to ja mu odpowiadam ze nie mamy Ja na przyklad od dziecka od urodzenia kibicuje Barcie i Chelsi tak jak od dziecka pije Coce-Cole i zajadam Nuggetsy i uwazam ze najlepszym filmem w historii sa Piraci z karaibow (dwojka) a najlepsza aktorka Jessica Biel najlepszy piosenkarz znowu to Cenciak (50$Cent jakbyscie nie kojarzyli) W przyszlosci chce studiować w Paryzu a najlepiej w Londynie zeby mi bylo latwiej znalezc za zone modelke bede w przyszlosci aktorem albo managerem ale i tak zawsze bede z moimi klubami na dobre i na zle Odpowiedz Link Zgłoś