Dodaj do ulubionych

Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta...

• Gość: gazeta dziennikarstwo IP: 84.203.104.* 07.05.09, 00:18
      Chcialoby sie powiedziec 'brak slow', ale kilka cytatow sie nalezy:
      RAZ:Piłka odbiła się od poprzeczki i wpadła do bramki Chelsea.-Nie,
      wpadla do bramki Barcelony.
      DWA:Nawet boiskowy leniuch - Nicolas Anelka zasuwał za Andersem
      Iniestą.-Iniesta ma na imie Andres.
      TRZY:Pierwszy mecz: 0:0. Awans: Chelsea- otoz nie-awans wywalczyla
      Barcelona.
      Tyle daje sie zauwazyc bez wytezania wzroku. ZENADA,ZENADA i jeszcze
      raz ZENADA.
      • iniesta Re: dziennikarstwo 07.05.09, 08:17
        Gość portalu: gazeta napisał(a):

> Chcialoby sie powiedziec 'brak slow', ale kilka cytatow sie nalezy:
        > RAZ:Piłka odbiła się od poprzeczki i wpadła do bramki Chelsea.-Nie,
        > wpadla do bramki Barcelony.
        > DWA:Nawet boiskowy leniuch - Nicolas Anelka zasuwał za Andersem
        > Iniestą.-Iniesta ma na imie Andres.
        > TRZY:Pierwszy mecz: 0:0. Awans: Chelsea- otoz nie-awans wywalczyla
        > Barcelona.
        > Tyle daje sie zauwazyc bez wytezania wzroku. ZENADA,ZENADA i jeszcze
        > raz ZENADA.

No ale czego chcesz - chłopaki popili na meczu i się porąbało. Rano na kacu
        poprawią.
    • Gość: traxx drogba IP: *.static.espol.com.pl 07.05.09, 00:26
      imageswink.com/view-605_Chelsea.drogba.barca.jpg wsciekly
    • Gość: Manchester711 Barcelona w finale marzeń Ligi Mistrzów. Klęska... IP: 83.238.44.* 07.05.09, 00:27
      Dajcie spokój. Szkoda obu zespołów chelsea bo była zdecydowanie lepsza, nie
      uznano karnych które przynajmniej 2 powiny być(faule i ręka w polu karnym). To
      dla mnie wielka niesprawiedliwość że chelsea odpadła z meczu w którym była
      lepsza, mimo iz za nią nie przepadam to powina zwyciężyć. A Co do barcy to
      szkoda słów, to co oni grali... pozostawie bez komentarza... Mówi się dudowny
      gol w 93 min. ja bym raczej slowana "cudowny" użyl w nieuznanych karnych dla
      chelsea. tak na marginesie ciekawe co będzie z sędzią... Barca do 85 min.
      miala ZERo strzałów na brmke. Cuż podsumowujac WIELKA niesprawiedliwość po
      stronie lepiej grającej chelsea, a OGROMNE szczeście i poblażliwość ze strony
      sędziego. Barca nie ma się z czego sieczyć ale jest się z czego wsytydzić. Ja
      bym napewno nie chwalił się tym co zrobiła dziś barca( Gdyby zagrala normalny
      mecz, wyrównay, tym bardziej gdyby nie bylo tych fauli i ręki w polu karnym to
      mógłbym powiedzieć że barca pokazała klase, a tak to była chyba jedyna
      groźniejsza akcja barcy... Jeden strzał w światło bramki i ...) SZKODA lepszej
      chelsea i gorszej barcy.
      • Gość: ziutek sama sobie winna IP: *.chello.pl 07.05.09, 00:49
        Abstrachujac od karnych, czerwonych kartek i takich tam,Chelsea miala jakies 3 sytuacje do podwyzszenia wyniku i koncowki meczu bez stresu. Jej napastnicy byli jednak tak nie udolni, ze nie wykorzystali przewagi liczebnej oraz koszmarnych bledow obroncow Barcelony. Sami sa sobie winni, bo Barcelona nie zagrala dzis nic specjalnego - i tak jak w pierwszym meczu, to Barcelona grala a Chelsea stwarzala grozne sytuacje...A jak sie nie wykorzystuje takich prezentow to sie przegrywa. Szkoda mi troche Chelsea, ale mysle ze final Manchester utd-Barcelona bedzie ladniejszym finalem niz ten z zeszlego roku. Z ta forma, tempem rozgrywania pilki, agresywnoscia, pressingiem, kosmiczna obrona(no moze poza O'Shea obrona jest idealna) mysle, ze Barcelona nie ma szans na wygranie finalu. Mysle, ze Manchester bedzie ostro atakowal, a jak sie wszyscy o tym przekonali juz nie raz, Barca glupieje jak ktos ja atakuje; nie umie sie bronic.Dlatego nie jest druzyna kompletna jak ManUtd. Oby bylo ladne widowisko i duzo bramek:)
    • Gość: mieciel27 Barcelona w finale marzeń Ligi Mistrzów. Klęska... IP: *.renf.cable.ntl.com 07.05.09, 00:45
      autorowi tej notatki rzeczywiscie nie mozna odmowic znajomosci ...picia wodki
      z koleami po fachu.ps.pierwszy mecz 0:0.awans:chelsea[sic!]
    • Gość: kkk Barcelona w finale marzeń Ligi Mistrzów. Klęska... IP: *.brhm.cable.ntl.com 07.05.09, 00:45
      I bardzo dobrze sie stalo. Przynajmniej bede wiedziec ze nie oplaca sie grac
      na remis na boisku rywalia, jak zagrala chelsea w barcelonie.
    • Gość: Bornholm Uefa niszczy piękno piłki nożnej!!! IP: *.spray.net.pl 07.05.09, 01:26
      UEFA JUŻ NIE JEST ZAINTERESOWANA TYM ABY W SPORTOWY SPOSÓB DRUŻYNY DOCHODZIŁY
      DO FINAŁÓW!UEFA SAMA MANIPULUJE WYNIKAMI ZA POMOCĄ SĘDZIÓW W TEN SPOSÓB ABY W
      FINALE SPOTKAŁY SIĘ TAKIE DRUŻYNY ABY FINAŁ LIGI MISTRZÓW BYŁ JAK NAJBARDZIEJ
      DOCHODOWYM PRZEDSIĘWZIĘCIEM.DLATEGO FINAŁU JUŻ NIE MAM ZAMIARU OGLĄDAĆ ANI
      ŻADNEGO MECZU KOLEJNEJ EDYCJI BO TO NIE MA SENSU.TO BYŁ NAJWIĘKSZY PRZEKRĘT JAKI
      W EUROPEJSKIEJ PIŁCE WIDZIAŁEM.BARCELONA JEST ŻAŁOSNA ŻE NA TO POSZŁA.
    • Gość: The blues! KD DEBI Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta.. IP: *.189.72.19.e-plan.pl 07.05.09, 01:34
      kd, soccernet.espn.go.com <- KD baranie pie...ny naucz sie wlaczac komentarze.
      Na miejscu Drogby bym sedziemu wyjebal z dynki i potem pozwal do sadu za jawna
      kradzierz na bisku
    • Gość: Gosposia Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta.. IP: 217.153.162.* 07.05.09, 01:43
      No, dzieci już nie płaczcie tyle. Dobranocka się skończyła, siku,
      paciorek i do spania.
    • Gość: pfff Barcelona w finale marzeń Ligi Mistrzów. Klęska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 01:47
      Osoba ktora pisala ten artykul albo byla za chelse albo byla slepa...
    • Gość: Piotr Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta.. IP: *.chello.pl 07.05.09, 01:56
      Mecz juz jest historią. Teraz czekamy na final :)
    • Gość: xoy Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta.. IP: *.chello.pl 07.05.09, 03:06
      Smiesza mnie komentarze fanow Chelsea. Poziom sedziowania w tym spotkaniu byl
      faktycznie bardzo, bardzo niski, ale gdyby nie bledy sedziego z pierwszego
      spotkania, w ktorym nie podyktowano karnego na Henry'm, to Chelsea nie mialaby
      nawet sytuacji na pol karnego. Dostalaby od Barcy 4 brameczki i byloby po
      sprawie. A jak sie gra Wloski football, to i przegrywa sie po wlosku.
    • Gość: Golkiper Barcelona wygrała w piłkę ręczną IP: 83.13.74.* 07.05.09, 04:41
      :DDDDDD

Żenada, Webb w tym szemranym towarzystwie nie wygląda najgorzej
    • Gość: SuperHilar Barcelona w finale marzeń Ligi Mistrzów. Klęska... IP: *.chello.pl 07.05.09, 06:46
      "Piłka odbiła się od pleców Yayi Toure, a poruszający się po boisku z gracją czołgu z turbodoładowaniem Michael Essien uderzył natychmiast. Piłka odbiła się od poprzeczki i wpadła do bramki Chelsea."
      Gratulacje!! W komentarzu równacie do Szpakowskiego który mówiąc o Barcelonie wciąż gadał "Chelsea, Chelsea". Jak Ci się facet drużyny mylą to pisz "ci w żółtych" "ci w niebieskich". Będzie jaśniej - pamiętaj - podobno was cała Polska czyta.
    • Gość: G Barcelona w finale marzeń Ligi Mistrzów. Klęska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 06:48
      to był p. wstyd, jeden karny - zdarza się, dwa - rzadziej, trzy - to już
      przesada... ręka Pique około 83 minuty to już była przesada
    • Gość: michu88 Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta.. IP: *.lan.gosk.pl 07.05.09, 07:02
      Barcelona niezasłużenie zagra w finale to chelsea grało lepiej i
      miało taktyke a barcelonie się poszczęściło mam nadzieje że
      barcelona przegra w finale z manchesterem
    • Gość: laik Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 07:04
      coś długi ten mecz... 180 min? To jeszcze wytrzymałem, ale jak przeczytałem, że
      Essien umiescił piłkę w bramce Chelsea to poddałem się.
    • Gość: Yobe SędziaRzuciłMydłoChelseaSięPochyl iła aBarca ... IP: 94.254.152.* 07.05.09, 07:06
      Tak to już jest, dopóki nie zrobią coś z systemem sędziowania tak
      będzie nadal. Ewidentne błędy sędziego, kiepska gra - szczególnie
      Chelsea - ich winą jest to, że nie potrafili z gry strzelić drugiej
      bramki. Van Gaal popełnił błąd taktyczny i po czerwonej kartce
      powinien zagrać dużo bardziej ofensywnie, właściwie powinien
      wcześniej, na początku drugiej połowy.
      Finałem LM powinien być mecz najładniej i najlepiej grających
      zespołów - i taki będzie.

Niech wygra lepszy. Lepiej płacą w MenU, jak to ktoś wykombinował....
    • Gość: Christophorus Re: Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w os IP: 89.108.249.* 07.05.09, 07:16
      Takie mecze trzeba powtarzać a takich sędziów przesłuchiwać, nigdy nie wiadomo
      co w trawie piszczy...
    • Gość: Do korekty Re: Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w os IP: 80.94.16.* 07.05.09, 07:32
      > ale Norweg zawsze uznawał karnego podyktować nie chciał.

Coz z tym zdaniem jest nie tak ;)
    • Gość: shrek83 Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta.. IP: 83.143.139.* 07.05.09, 07:36
      jestem fanem Barcy, muszę przyznać, że trener Chelsea mi zaimponował podczas gdy
      jego piłkarze wypłakiwali się przed kamerami o karnych (których chyba jednak nie
      powinni mieć)Hiddink powiedział że powinni strzelić bramkę i wtedy nie byłoby
      spekulacji o karnych.
      Mimo kibicowania Blaugranie szkoda mi Chelsea...
      • Gość: Mugambo Abramovitsch to uczciwy byznesmen radziecki? IP: *.dsl.bell.ca 07.05.09, 07:47
        Jelcyn nigdy nie pil wodki?
    • 12.12a1 Frajerzy z FSB Chelsea jeszcze wieksi niz z Realu. 07.05.09, 07:41
      Raczyli zapomniec o tym,ze prowadzenie 1:0 jeszcze nie jest zwyciestwem a
      jedynie remisem,a w przypadku tego meczu ciezkim do strawienia przez
      frajerów.Zamiast majac przewage jednego zawodnika i strednio dysponowana
      Barcelone uderzyc i dolozyc drugiego gola postanowili wozic sie z ta jedna
      brameczka do konca meczu.Wiedzialem,ze ona padnie bo musial pasc przypadkowy gol
      rozpaczy.
      • Gość: ben-wallace UEFA sie cieszy, bo zarobi na finale więcej kasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 07:51
        to uefa stoi za tym drukowaniem, bo to ich interes i zaplanowaliw finale Barcelonę. Chelsea nie mogła awansować bo cóż to za finał MU-Chelsea, kto by na to patrzał.

Myślałem że w Polsce, gdzie ponad 200 arbitrów, działaczy i in. spotyka się w prokuraturze wrocławskiej, to sie jeszcze może zdarzyć, ale na oczach całego świata TAKI PRZEKRĘT!!!!

UEFA to największa mafia na świecie - która z powodzeniem wpływa nawet na krajowe ustawodastwo (patrz sprawa Polski i jej zawieszenia)
        • Gość: Mugambo Polandia jest zawieszona? IP: *.dsl.bell.ca 07.05.09, 07:55
          A na Wybrzezu Kosci Sloniowej juz zbiory bananow!
        • 12.12a1 Re: UEFA sie cieszy, bo zarobi na finale więcej k 07.05.09, 08:04
          Gość portalu: ben-wallace napisał(a):
          >
          > UEFA to największa mafia na świecie - która z powodzeniem wpływa nawet na krajo
          > we ustawodastwo (patrz sprawa Polski i jej zawieszenia)
          ------------------------------------------------------------------
          • Gość: x Re: UEFA sie cieszy, bo zarobi na finale więcej k IP: *.hrz.Uni-Siegen.DE 07.05.09, 09:49
            przepisy sa jednakowe dla wszystkich, nie zaleznie czy to okregowka czy final
            MS. Co za argument, ze na takim poziomie nie powinno sie gwizdac tego czy tam
            tego? Albo jest faul i jest karny albo nie ma faulu. A czy gra Barcelona w LM
            czy czy jakis tam 4 ligowy zespol w okregowce to nie ma najmniejszego znaczenia.
    • iniesta Chelsea nigdy nie wygra w Europie 07.05.09, 08:12
      Dlaczego? Bo to paskudny antyfutbol - zero gry, zaparkowany autobus przed
      bramką, nurkowanie, brutalne faule a potem wszystko wina sędziego.

Nie rozumiem w ogóle określeń w w artykule typu "Chelsea zachwycała grą w
      obronie". Jak się można zachwycać tępym wykopywaniem piłki do Drogby? Catenaccio
      w brytyjskim wydaniu aż się niedobrze robi.

A rzeczony Drogba to skandal - kawał chłopa a wywraca się jak obrońca spojrzy na
      niego. Potem naturalnie zwija się z bólu przez 5 minut.

Hiddink to niezły trener, kilku zawodników też trzeba z Niebieskich pochwalić
      ale ogólnie - żałość, nie wiem jak można odczuwać przyjemność patrząc na ich grę.
    • Gość: czapski Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w osta.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 08:20
      Jestem w szoku, ze ten angielsko-rosyjski klub, ktory wykupil wszystko co sie
      ruszalo w europie, ma tylu kibicow w Polsce...
    • Gość: Havel Lysi nie powinni sedziowac IP: *.170.broadband2.iol.cz 07.05.09, 08:25
      mnie tylko zastanawia, ze lysi sedziowie wzbudzaja tyle emocji.
      A zaczelo sie od Coliny, chyba w 2000 roku na ME w Holandii, jak w meczu
      Holandia -Czechy podyktowal karnego dla Holendrow w 88min.
      Jesli dobrze pamietam przy rzucie roznym trzymali sie za koszulki
      :-)
    • Gość: MU fan Re: Barcelona w finale LM. Chelsea pogrążona w os IP: 89.25.156.* 07.05.09, 08:52
      pfff i tak MANCHESTER rozpiergoli barcelone!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka