Gość: wspaniały IP: *.kls.pppoe.digiweb.ie 27.05.09, 22:46 I gdzie jesteście fani manczesteru?? :))))))) Dziś chyba nie było watpliwości kto jest mistrzem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mu Potrójna korona Barcelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 22:54 czym sie podniecasz, ja duzej przewagi nie widzialem, a mecz rownie dobrze mogl sie zakonczyc zwyciestwem manutd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspaniały Re: Potrójna korona Barcelony IP: *.kls.pppoe.digiweb.ie 28.05.09, 11:22 Ty chyba nie ten mecz oglądałeś!! Skoro nie widziałeś przewagi FCB nad MAN.U to bardzo mi przykro ale musisz iść do jakiegoś specjalisty... może okulista na początek :) Oczywiście że MAN.U mógł wygrać... ale... NIE TYM RAZEM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu Re: Potrójna korona Barcelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 22:56 nie ma sie czym podniecac, bo duzej przewagi nie bylo, rownie dobrze manchester mogl wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu 89 Potrójna korona Barcelony IP: *.chello.pl 27.05.09, 22:58 jesli c.ronaldo nie zrozumie ze na boisko nie wnisi sie swoich kompleksow to manchester bedzie biedny... smiali sie z messiego ze jest kurduplem a strzelil bramke glowa. barca jest w tym sezonie fenomenalna! oby tak dalej bo ja kocham, pozdrawiam fanom barcy, wspolczuje fanom mu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu 89 Potrójna korona Barcelony IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:00 tej koles ten pies z barcelony pokonal twoja zalosna jedenastke, heh zal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
cclement bandyci z Barcelony odpalili race 27.05.09, 23:00 A czy Gazeta napisze że bandyci z Barcelony odpalili race tak jak pisze gdy polscy kibice odpalają???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCA!! Re: bandyci z Barcelony odpalili race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:03 BRAWO BARCA!!! WSPANIAŁY MECZ W WYKONANIU OBU DRUŻYN ,ALE W TYM SEZONIE NIE MA MOCNYCH NA BARCELONE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eduello Re: bandyci z Barcelony odpalili race IP: *.centertel.pl 28.05.09, 00:01 nie wiem kto popełnił ten tekścik i czy to niekompetencja czy zwykła głupota redaktora Gazety Wyborczej (a może to sam wielebny red. Stec?? kto wie) 1. po pierwsze Celtic z tego co wiem to od 1888 roku pisało się przez "c" na końcu a nie przez "k" 2. po drugie Celtic zdobył wszystko co było do wygrania w 1967 a nie w 1969 chyba że chcemy zmienić hisorię futbolu 3. po trzecie gwoli ścisłości Celtic zdobył wtedy 5 koron bo wygrał też Puchar Ligi i ówczesny Puchar Glasgow z szacunkiem dla tego wielkiego klubu. PS. FCB mes un que club Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goorefest Re: bandyci z Barcelony odpalili race IP: *.range86-151.btcentralplus.com 28.05.09, 01:30 a od kiedy celtic to wielki klub gwoli scislosci hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.a.p. Potrójna korona Barcelony IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.09, 23:52 brawo barca!! ronaldo niech płacze!!:) dlaczego ferguson wpuścił scholes'a tak późno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clef82 Potrójna korona Barcelony IP: *.cable.ubr07.dund.blueyonder.co.uk 28.05.09, 00:15 Jw - nie ma porownania z wynikiem Celticu, ktory wtedy w '67 wygral wszystko co sie dalo... Ale i tak szacunek dla Barcy - najlepsza druzyna dekady! Odpowiedz Link Zgłoś
zawaldemar Hiszpania wygrywa wszystko 28.05.09, 01:12 i tylko z tego się cieszyć że taka piłka rządzi, a nie bieganie do upadu i kopanie po łydkach i walka , walka, walka. Barcelona potwierdziła oczywistą prawdę, że by wygrywać CAŁY CZAS a nie tylko raz w życiu trzeba podawać celnie piłke, bo piłka zawsze szybsza od zawodnika. Ponadto, że najniebezpieczniejsze podanie to te prostopadłe na dobieg. Niby proste kiedy patrzy się na Barcelonę, a nie proste kiedy gra reprezentacja i kluby pewnego dużego państwa w Europie środkowo-Wschodniej :-). Jest zatem od kogo się uczyć i brać wzór. A bramka Messiego głową to dowód że jeśli się gra z głową to można tą głową zdobyć bramkę i nie trzeba mieć postury niedzwiedzia i wzrostu Goliata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ark Potrójna korona Barcelony IP: *.itcomp.pl 28.05.09, 09:33 a Wisła w tej edycji pokonała Barcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Bhoy blad IP: *.pcmedia.com.pl 28.05.09, 11:12 Celtic zdobyl trzy trofea chyba w '67 a nie '69.. pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Potrójna korona Barcelony IP: *.cable.ubr03.hali.blueyonder.co.uk 29.05.09, 15:27 do autora celtic zdobyl potrojna korone w 1967 a n ie jak tu napisano 69 wiem bo sprawdzilem a poza tym pytalem goscia ktory jest fanatykiem celticu poprawic mi to ale juz gamonie co do psv ,ajaxu i man utd to sie zgadza no i barca teraz w ktora wierzylem do konca i nie na darmo jezdzilem na mecze ostatni polfinal z chelsea nie zaciekawy przez ich taktyke ale bylo wartra stac czescia tej wspanialej rodziny fc barcelony Odpowiedz Link Zgłoś