generallo 02.03.09, 18:46 Ciekawią mnie wasze opinię o tej firmie, bo może się tam zatrudnię. Piszą że przyjmują osoby niepełnosprawne, więc mam spore szanse. No i ciekawe ile by mi płacili za powiedzmy pół etatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arti Re: Praca w firmie BEST IP: *.elb.vectranet.pl 02.03.09, 20:04 Zona pracuje w archiwium, jest po UG i ma nieco ponad 1100 netto. Smiech na sali, kiła i mogiła! Jesli chodzi o inne warunki to nie jest tak zle. Socjal na przyzwoitym poziomie, az zaskakuje. W call center podstawa nie wiem dokladnie, ale nizsza niz u zony, do tego premia. Ale zap... jest tam niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Praca w firmie BEST 02.03.09, 20:30 Straciłeś pracę w Postępie Generallo? Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Praca w firmie BEST 02.03.09, 20:39 Prawie wszyscy stracili pracę w P :( Zostało tylko 40 pracownoków z 95 Odpowiedz Link Zgłoś
mrjulek Re: Praca w firmie BEST 02.03.09, 20:43 Cholera, przykro mi Generallo. Trzymaj sie chlopie jakos! Wiem, co to znaczy nie miec pracy (kiedys jej nie mialem i w niedlugiej przyszlosci czeka mnie szukanie nowej posady). Pozdrowki! Odpowiedz Link Zgłoś
hicth11 Re: Praca w firmie BEST 02.03.09, 20:54 1300zł brutto praca na dwie zmiany 6-14 14-22 i jeden weekend w miesiącu trzeba przepracować, w ciągu dnia masz 45min przerwy(kożystaż z niej kiedy chcesz), ale tak to nie jest źle no po za finansami:))wiem bo tam pracuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Praca w firmie BEST 02.03.09, 21:32 To raczeej mnie nie zatrudią. Ja mogę pracować góra na pół etatu i na 1 zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Praca w firmie BEST 02.03.09, 21:30 Tego nie wiem, ale chyba z 4 osoby mające umowę na czas określony. Odpowiedz Link Zgłoś