Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 31.05.09, 21:56 W kazdym badz razie dziekujemy bufetowej za spelnienie obietnic przedwyborczych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warszawiak Re: Polonia Warszawa zagra w pucharach. Ale z jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 22:04 Do końca 2010 roku modernizacja stadionu Polonii zostanie zakończona - zapowiadała Pani Prezydent. I co??????????? I nic. Puste słowa i obietnice. Ale są tacy którym buduje się za 460 milionów nowy stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Jak wam się wracało? 31.05.09, 23:21 Podobno telefony do przyjaciół z ksp rozgrzały się do czerwoności :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: 212.76.37.* 01.06.09, 01:45 Długo i wesoło. Podobno telefonycw...uchów grzeją się do dziś, bo wyjątkowo udała się honorowa akcja, oczywiście bez sprzętu, i oczywiście w samym sercu miasta, bo gdzie by tam spotkać legionistę w podwarszawskiej wsi. Spadaj brudasie tam skąd przyszedłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 08:20 > Spadaj brudasie tam skąd przyszedłeś. Koniec świata! Brud z Polonii nazywa warszawiaka brudasem! Na szczęście przez lata mocno pracowaliście na to określenie (lewactwo, anarchiści, czy zwykli wrogowie mydła), więc spinaj się do woli, ta łatka jest przyklejona do was bardzo mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 08:24 Kibic komuszego bękarta wyzywa innych od lewaków! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 11:27 > Kibic komuszego bękarta wyzywa innych od lewaków! ;D Mnie bardziej śmieszy ubecki donosiciel jako ikona klubu, czy też milicyjna rysa na "nieskalanej" historii. Szkoda, że nie byliście tacy "prawicowy" za komuny. Dzisiaj każdy może głośno piłować mordę. PS: Gratuluje frekwencji w Zabrzu. 150 osób na najważniejszym wyjeździe w sezonie robi wrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:43 Milicyjna rysa nikogo nie boli, bo była nic nie znacząca - to wy ją wyolbrzymiacie, bo nie macie żadnych argumentów na przykrycie swojego sowieckiego rodowodu. Czy ikona klubu była ubeckim donosicielem - tego nie wiem, i mnie to nie obchodzi, ważne jest to, co facet zrobił dla klubu. Wy też pare nieciekawych ikon macie, typu sowiecki przydupas Brychczy, albo pijak i debil Deyna. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 12:07 > Milicyjna rysa nikogo nie boli, bo była nic nie znacząca - to wy ją > wyolbrzymiacie, bo nie macie żadnych argumentów na przykrycie swojego > sowieckiego rodowodu. Tym sie od was roznimy - białe nazywamy białym, a czarne czarnym. Wy natomiast nawet gowno nazywacie mydlem, jezeli tylko tego wymaga wasza zaklamana propaganda. > Czy ikona klubu była ubeckim donosicielem - tego nie wiem, i mnie to nie > obchodzi, ważne jest to, co facet zrobił dla klubu. Wy też pare nieciekawych > ikon macie, typu sowiecki przydupas Brychczy, albo pijak i debil Deyna. I to jest wlasnie podejscie godne brudasa - w swoim oku belki nie widzi, ale do szukania brudów (nomen omen) pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 12:25 > > Milicyjna rysa nikogo nie boli, bo była nic nie znacząca - to wy ją > > wyolbrzymiacie, bo nie macie żadnych argumentów na przykrycie swojego > > sowieckiego rodowodu. > > Tym sie od was roznimy - białe nazywamy białym, a czarne czarnym. Wy natomiast > nawet gowno nazywacie mydlem, jezeli tylko tego wymaga wasza zaklamana propagan > da. Szkoda tylko, że czerwone nazywacie zielonym ;). Nikt u nas nie jest dumny z epizodu milicyjnego, bo nie ma z czego być dumnym. A mówimy, że był nic nie znaczący, bo był. Za to u was duma z historii, której nikt nie dorówna, jest podstawą. A co do ubeckiego donosiciela: gdyby to było oczywiste, to nikt by człowieka na rękach nie nosił. Na razie, to sa tylko informacje wyssane przez was z palca, a tym się nie mamy co przejmować. Sławcie lepiej dalej swoich odnowicieli z 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 13:05 > Nikt u nas nie jest dumny z epizodu milicyjnego, bo nie ma z czego być dumnym. > A > mówimy, że był nic nie znaczący, bo był. A myślisz czasem troszeczkę? Nie o dumie pisze, bo trudno żeby ktoś był dumny ze związku z milicją. Szczycie się, że się postawiliście, dzięki czemu szybko pozbyliście się kłopotliwego patronatu. A przeciez mieliście w tej sprawie do gadania tyle co żyd za okupacji. > A co do ubeckiego donosiciela: gdyby to było oczywiste, to nikt by człowieka na > rękach nie nosił. Na razie, to sa tylko informacje wyssane przez was z palca, a > tym się nie mamy co przejmować. Powiem tak. Zapytaj w klubie kto przed 2 miesiącami poprosił go o upublicznienie teczki i jaka była odpowiedź. Zobaczymy czy wtedy bedziesz sie upieral, ze to bajki wyssane w palca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiaisynus Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 14:28 1. "Szczycie się, że się postawiliście ..." Czy ktoś przetłumaczy na Polski tego Pana, czy jak woli - "bruda" znad kanałku, co bez Polonii żyć nie może ? 2. Zapytam tak, jak zapytam na Policji czy osoba podpisująca się menago1916 (jak ktoś woli Pan "brud") donosiła lub donosi, to co usłyszę ? 3. Jak się przejdzie wzdłuż ogrodzenia stadionu na Łazienkowskiej to jaki zapach ogarnia człowieka? I nie jest to zapach truskawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: 212.76.37.* 01.06.09, 09:20 No, za to u was sami czyści, White Legion SS na froncie, wszyscy elegancko umyci i ogoleni na całym ciele, w czyściutkich dresach. Palce lizać. Zabolało, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 11:28 > No, za to u was sami czyści, White Legion SS na froncie, wszyscy elegancko umyc > i > i ogoleni na całym ciele, w czyściutkich dresach. Palce lizać. Nie wnikam, ale u nas osoby mające problem z higieną są marginesem. Byłem na derbach na Głównej więc opieram się na własnych doświadczeniach - kibice Polonii to w dużej części zwykłe niemyje i świnie dla których największą kosą jest nie Legia, a mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:40 Rozumiem, że zrobiłeś obchód i wąchałeś pod pachami wszystkich po kolei? A może na derbach na Głównej byli głównie kibice Legii? Ciekawe jakie jeszcze fajne teorie wymyślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 12:08 Nie, wyobraz sobie ze nie musialem robic obchodu. Pewnie derby ogladasz w telewizji, bo kupa ciazy w gaciach i glupio wyjsc z domu. Gdyby bylo inaczej, to bys wiedzial ze wchodzilismy razem z brudasami. Dalo sie zaobserwowac to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 12:29 O lala, jaki elokwentny, kupa ciąży w gaciach. Akurat na derbach byłem, tak jak i na paru meczach na Łazienkowskiej, i poglądu nie podzielam. Z higieną na Ł3 nie jest najlepiej. Choć pewnie aż tak nie czuć, bo i tak najbardziej, to kanałek śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 13:06 > O lala, jaki elokwentny, kupa ciąży w gaciach. Akurat na derbach byłem, tak jak > i na paru meczach na Łazienkowskiej, i poglądu nie podzielam. > Z higieną na Ł3 nie jest najlepiej. Choć pewnie aż tak nie czuć, bo i tak > najbardziej, to kanałek śmierdzi. No, no, co za riposta - "kanałek śmierdzi". Gratuluje. Zresztą nie będę się kopał z koniem - ważne, że pół Polski uważa Polonię za odpowiednika St. Pauli. Pisaniem na forum gazety tego nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 15:54 > No, no, co za riposta - "kanałek śmierdzi". Gratuluje. Zresztą nie będę się > kopał z koniem - ważne, że pół Polski uważa Polonię za odpowiednika St. Pauli. > Pisaniem na forum gazety tego nie zmienisz. A jaki z tym, przepraszam, masz problem? Biała rasa na żylecie czuje się zagrożona? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 16:23 Wiesz, ubieranie się w szatki wielkich patriotów i tolerowanie w swoich szeregach typow, którzy modlą się do portretu Che albo marzą wcieleniu ideałów Trockiego nie idzie w parze. Ale nie mam z tym problemu. Więcej, cieszę się że ta cała trzoda ciągnie szeroką ławą wyłącznie na K6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:33 Akurat na K6 nikt do potretów Trockiego czy Che się nie modli, i też nie bardzo wiem, co to ma wspólnego z St. Pauli - kolejne zmyślone przez was bzdury. Inna sprawa, że wszelkie gó... pokroju NOPów czy innych ONRów nie jest u nas tolerowane. Może stąd ten wasz problem, biali ludkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 16:52 > Akurat na K6 nikt do potretów Trockiego czy Che się nie modli, i też nie bardzo > wiem, co to ma wspólnego z St. Pauli - kolejne zmyślone przez was bzdury. Tak samo zmyślone, jak członkowie lewackiej Antify, których rzekomo pogoniliście. Dziwnie, że później na zdjęciach z derbów widać było te same brudne mordy. > Inna sprawa, że wszelkie gó... pokroju NOPów czy innych ONRów nie jest u nas > tolerowane. Może stąd ten wasz problem, biali ludkowie? O, kolega widzę też z lewej strony. Tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:02 > Tak samo zmyślone, jak członkowie lewackiej Antify, których rzekomo > pogoniliście. Dziwnie, że później na zdjęciach z derbów widać było te same > brudne mordy. Żadnej Antify nikt u nas nie gonił, bo nie było po co. > O, kolega widzę też z lewej strony. Tak trzymaj! Ja z żadnej lewej, ani z żadnej prawej. Brzydzi mnie faszystkowskie gó..., tak samo jak brzydzi mnie wszelka sowiecka spuścizna. U was jedno i drugie jest stałym elementem krajobrazu. Antifa może sobie na Polonię chodzić, bo naród polski jak na razie nic od niej nie ucierpiał. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 17:09 Pięknie napisane. Nic już więcej nie dodam - mam nadzieję, że na wyjazdach wypijesz ze swoimi czerwonymi kolegami za wieczny odpoczynek ich idola, Włodzimierza Iljicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:26 To chyba Ty powinieneś zmienić dilera. ;) Włodzimierz Iljicz, to o ile pamiętam miał oficjalnych wyznawców w twoim klubiku przez niemałą większość jej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 21:10 > To chyba Ty powinieneś zmienić dilera. ;) > > Włodzimierz Iljicz, to o ile pamiętam miał oficjalnych wyznawców w twoim klubik > u > przez niemałą większość jej historii. Wśród kibiców? Internet wszystko zniesie. Kłam dalej, podobnie jak twoi koledzy, w tym fachu jestes mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: 212.76.37.* 01.06.09, 22:14 No, dziwne by było, jakby wśród kibiców nie miał, skoro miał we władzach. Sowieckiemu klubowi kibicowali tylko ci, którym władza sowiecka przyniosła korzyści, czyli klasa chłopo-robotnicza. No i wojsko ludowe. Potem to podorastało, popłodziło następnych, założyło dresy, popachniło się wodą Adidas, i poszło na żyletę. Teraz to wszystko się nazywa Warszawka. Jeden i ten sam czerwony miot. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 22:46 > No, dziwne by było, jakby wśród kibiców nie miał, skoro miał we władzach. > Sowieckiemu klubowi kibicowali tylko ci, którym władza sowiecka przyniosła > korzyści, czyli klasa chłopo-robotnicza. No i wojsko ludowe. > > Potem to podorastało, popłodziło następnych, założyło dresy, popachniło się wod > ą > Adidas, i poszło na żyletę. Teraz to wszystko się nazywa Warszawka. Jeden i ten > sam czerwony miot. Pięknie to sobie wytłumaczyłeś. Szkoda, że to tylko bajka. Za to bajką nie jest obecny stan na K6 - kibice, którzy na najważniejszy wyjazd sezonu mieszczą się do 3 autokarów. Kibice, którzy mają przedostatnią średnią frekwencję w lidzie (gorszą miał tylko Bełchatów). Widzisz, ja nie muszę tworzyć bzdur o ku...ko-wiejskim pochodzeniu kibiców Polonii. Was niszczą fakty. Twarde, bezwzględne liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: 212.76.37.* 01.06.09, 23:59 Już nie bądź taki mądry. Z liczebnością aktywnych kibiców Polonii jak jest, każdy wie. Nie wiem, czemu jest to wasz problem, że się tak musicie dowartościowywać. I zawsze lepsze 150 równego chłopa, niż 2000 bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 02.06.09, 08:25 > I zawsze lepsze 150 równego chłopa, niż 2000 bydła. Równego w czym? W poziomie frajerstwa czy sobie coś tam mierzycie podczas wyjazdów? To nie nasz a wasz kibic pięknie się pokazał w klubowej koszulce na Paradzie Równości :-)) Pewnie z tez jesteś dumny - to przecież ładnie pasuje do wizerunku lewackiego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: 212.76.37.* 02.06.09, 09:21 No wiesz, niektórym Parada Równości nie wadzi, bo rozumieją o co tam chodzi. Dla was wiejskie kmiotki jest tam za kolorowo, u was przecież same białe czyściutkie twarze spod znaku... 95 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 02.06.09, 15:28 > No wiesz, niektórym Parada Równości nie wadzi, bo rozumieją o co tam chodzi. Dl > a > was wiejskie kmiotki jest tam za kolorowo, u was przecież same białe czyściutki > e > twarze spod znaku... 95 ;) Każdy twoj post to miód na moje serce! Pewnie sam jestes aktywnym uczestnikiem i idziesz z kolegą na czele. Tak trzymaj, nie zapomnij tylko o wlozeniu czarnej koszuli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:13 Owszem miód, bo dzięki temu sam się tu ujawniłeś ze swoimi ksenofobistycznymi poglądami :). Ogoliliśmy się już dzisiaj? Dupkę podmyliśmy? To do roboty, a nie na internecie siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (Ł) menago ty patałachu IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 10:28 tak wychwalasz siebie i całe to dziadostwo zwane "ległą iti tvn style" : kibiców, piłkarzy i zarząd z miklasem i walterem na czele. Traficie na Vetre albo FK i znowu baty dostaniecie czemu się tak pchacie do lig europejskich jak w pucharze intertoto sobie poradzić nie mogliście. Znowu Polsce wioskę zrobicie najpierw was poniża na boisku potem pokazaliście swoje jak zwykle inteligentne zachowanie. Czytając twoje wpisy domyślam się ze stara to chyba przez pierwsze 12 lat czyli całe twoje marne zakichane urojone fascynacją 7egła życie z chaty nie wypuszczała i po podłączeniu neo 512 kazała tą wiejską stronę dziEwki.z.lazienkowskiej.pl przeglądać albo na łańcuchu tylko na podwórko żebyś z burkiem się pobawił pewnie to dla tego nie potrafisz się normalnie zachować wśród innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
decik_ksp Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 11:18 Rozumiem że podpisujesz sie pod akcja kamieniowania autokarów?? Jestes z niej dumny?????? Zwykłe frajerstwo z waszej strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 11:24 > Rozumiem że podpisujesz sie pod akcja kamieniowania autokarów?? > Jestes z niej dumny?????? > > Zwykłe frajerstwo z waszej strony.... Na frajerów działają tylko frajerskie metody. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:26 A co maszcw...iku na myśli, może powiesz? I fajnie, że się do frajerskiej akcji przyznałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 12:08 Dobrze wiesz o co chodzi, nie pal glupa, bo ci to slabo wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 12:32 Czekam, czekam. Jak na razie to ty zacząłeś być tajemniczy. Ja mogę tylko zgadywać, że nawiązujesz do różnych historii, kiedy to wasze własne frajerstwo i debilizm wyszły na wierzch, potem był płacz, a potem dorabianie kolejnych teorii i legend. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 13:07 > Jak na razie to ty zacząłeś być tajemniczy. Ja mogę tylko zgadywać, że > nawiązujesz do różnych historii, kiedy to wasze własne frajerstwo i debilizm > wyszły na wierzch, potem był płacz, a potem dorabianie kolejnych teorii i legen > d. Od samego początku wiedziałem, że wraz z upływem czasu będziecie tak to przekręcać, az wyjdzie na naszą winę. Śmieszne, bo na początku nawet przepraszaliście. Typowe dla was - taki sam przypadek jak z wasza przeszloscia - im dalej w las, tym bardziej barwniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiaisynus Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 14:32 A może coś do rzeczy, czy pastylek już nie wystarcza i myśl się rozmywa ? Czego na szkoleniach, Pana menago1926(czy jak kto woli "bruda")uczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 15:22 Odpowiem warszawskim przysłowiem: brud to frajer, brud to buc, żyje po to by go tłuc. Trzymaj się cieplo, brudku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spike (7)egła IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 15:56 menago spier...*dalej ty tam do siebie. Na swoje zasyfiałe forum tej sprzedajnej komunistycznej 7egłej drużyny. Nic nie osiągnęła w tym sezonie i lepiej sobie rozważajcie w swoim buraczanym gronie to czemu Trzeciak razem z Walterem i Urbanem mają was głęboko ... iti. W Warszawie 7egionistów się nie szanuje i nikt nie zwraca na nich uwagi. No bo i po co interesować się czymś takim jak fan (babci toaletowej znad kanału zwanej 7egłą), który przejeżdża raz na dwa tygodnie bydłowozem z okolicznych wiosek żeby spotkać się z resztą buraków i pokrzyczeć jak to nikogo nie szanują i jak kochają Zagłębie Sosnowiec i Pogoń i jak oni kochają ich ( z resztą nie wnikam co wy robicie jak tam na wyjazdy jeździcie) tylko się zabezpieczajcie to możne się ten pierdołowaty koszmar w końcu skończył i ostatni legionista się przepadnie z kretesem w normalnym świecie. Więc menago wracaj do siebie i zacznijcie rozważać z kolegami jak spiąć poślady w następnym sezonie w lidze i wszystkich pucharach żeby za mocno was wszyscy nie pojechali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 15:56 To ja już nie wiem, o co teraz płacz? Czy o frajerski tłumek 751 wspaniałych, czy o biadolenie, że ochrona na stadion nie wpuszczała? Z jednego i drugiego zrodziła się legenda o konfidentach, co to na biednych niewinnych legionistów donoszą na policję... Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 16:26 > To ja już nie wiem, o co teraz płacz? Czy o frajerski tłumek 751 wspaniałych, > czy o biadolenie, że ochrona na stadion nie wpuszczała? Z jednego i drugiego > zrodziła się legenda o konfidentach, co to na biednych niewinnych legionistów > donoszą na policję... LOL!!!!! Jaka legenda? Przecież nawet tym się szczycie! Synu, odstaw narkotyki, bo w swojej śmieszności przekraczasz kolejne granice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:35 Czym się przepraszam szczycimy? Donoszeniem na innych? U was zdaje się, że internetowe mordki z Wilna już dawno przez kolegów po szalu wskazane i wyłapane :). Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 17:07 Zmien dilera :-)) Swoją drogą to jest piękne - cały tłum brudów klepie maniakalnie w klawiaturę, tracąc energię na tworzenie propagandowych elaboratów. To w internecie powstają wyjazdowe "najazdy", to w internecie idą czarne marsze, to w internecie powstają najlepsze oprawy. I to jest w was najlepsze. Niech tak zostanie na wieki - wy badzcie panami w sieci, nam zostawcie Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:27 Spokojnie, powolutku ;). Z całą przyjemnością zostawimy wam całe Mazowsze. Możecie sobie panować ile wlezie. W warszawie i tak połowa mieszkańców was nienawidzi. O nas co najwyżej niewiele wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 21:09 > W warszawie i tak połowa mieszkańców was nienawidzi. O nas co najwyżej niewiele > wiedzą. Jurek ci powiedział, między historią jak obalał z bezpieką pół litra i sprzedawał futro żony? Pręż się jeszcze mocniej. Na Łazienkowskiej 3 powstałe bynajmniej nie wirtualny stadion, który ostatecznie utwierdzi naszą pozycję w sercach warszawiaków. I żadne plucie lewackich szczurków tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: 212.76.37.* 01.06.09, 22:16 Ta. Na nowym stadionie będziecie mieli co najwyżej tych, którym smakuje kiełbasa po 20 zł. Cała towarzystwo z dzisiejszej Żylety będzie mogło się najwyżej oblizać. A w ramach frustracji powyłapuje co elegantszych cw...ików jak kolega menago, którzy liżą dupę Walterowi, o honorowo obije im mordki. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 22:43 Aż się oplułeś z frustracji! Tyle ci zostało, brudny lewaczku. Jednym z punktów prozumienia ITI-kibice są ramy cenowe biletów na nowy stadion. Kilkukrotna przewaga w pojemności stadionu - to dopiero będzie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: 212.76.37.* 01.06.09, 23:55 Ło, to już jest "porozumienie". No proszę, całe to napierdzielanie w czerwonego Waltera poszło w pizdu. Wystarczyło, że stary CWKS wykupił i zlikwidował. Teraz to już tylko dozgonna miłość i tania kiełbacha. Poczekaj poczekaj. Jedna krzywa akcja (nie trzeba będzie czekać, już niedługo wyjazdy w Europę Wschodnią) i całe te wasze porozumienia szlad trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 02.06.09, 08:26 Naprawdę, wzruszyłem się twoją szczerą troską. Na twoim miejscu bardziej bym się martwił jak będziecie wyglądać na stadionie w Płocku. Już dziś można założyć, że śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Jak wam się wracało? IP: 212.76.37.* 02.06.09, 09:26 No, wy w razie czego na swojej budowie w najbliższym czasie w Europie raczej też się nie pojawicie. Chyba do Sosnowca będzie wam jeździć, choć o ile wiem miejsce zaklepała już Wisła Kraków, takie to tam wasze ziomy. My mamy przynajmniej zaklepany fajny stadion w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 02.06.09, 15:34 > No, wy w razie czego na swojej budowie w najbliższym czasie w Europie raczej te > ż > się nie pojawicie. Chyba do Sosnowca będzie wam jeździć, choć o ile wiem miejsc > e > zaklepała już Wisła Kraków, takie to tam wasze ziomy. No właśnie - budowie. Jakoś przeżyjemy. Wy o takiej sytuacji możecie pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
decik_ksp Re: Jak wam się wracało? 01.06.09, 22:50 Ale ty jestes jednak ci...:D:D:D:D:) Honorowy kibicu....mam nadzieje ze znowu pogubicie noże i odnajdziecie je w dupach, frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Jak wam się wracało? 02.06.09, 08:28 > Ale ty jestes jednak ci...:D:D:D:D:) > Honorowy kibicu....mam nadzieje ze znowu pogubicie noże i odnajdziecie je w > dupach, frajerzy No, no, co za ostry zawodnik! Aż mu się myszka zagrzała! Wdech, wydech i napinamy mięśnie! Tylko pamiętaj, żeby wcześniej nie zakładać jeansów! :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otis ITI - HGW - PO złodzieje !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 11:42 fakty.interia.pl/prasa/news/szefowie-iti-wsparli-kampanie-gronkiewicz-waltz,1315766,16 Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: ITI - HGW - PO złodzieje !!!!!!!!!!!!!!! 01.06.09, 12:35 a co z tym stadionem dla Polonii? buduje sie, jest jakis projekt ostateczny? cokolwiek sie tu dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otis Re: ITI - HGW - PO złodzieje !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 12:48 www.polonia2011.waw.pl/pliki/polonia2011_wizualizacja_hali.zip niestety cała kasa poszła na ten jak to ktoś już stwierdził bunkier ss. mam nadzieje ze jednak projekt fundacji zostanie zrealizowany i sfinansowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spike Brawo Niemen IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 18:15 Mam, tak samo jak ty, Miasto moje a w nim: Jedyny prawdziwy klub Polonia jest nim Zostawiłem tam, kolorowe sny Kiedyś krzykniemy wraz Legie spalić już czas Będę śmiał się co sił Patrząc na te gruzy I warszawskie kolorowe dni Gdybyś ujrzeć chciał ten płacący syf Już dziś wyruszaj ze mną tam Zobaczysz jak, przywita pięknie nas legijny gruz. Mam, tak samo jak ty, Miasto moje a w nim: Najpiękniejszy mój świat Najpiękniejsze dni Niema legionistów na ulicach, wszyscy w stolicy są szczęśliwi. Gdybyś ujrzeć chciał nadwiślański świt Już dziś wyruszaj ze mną tam Zobaczysz jak, przywita pięknie nas Warszawski dzień Warszawski dzień, warszawski dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollonia Ci...lsk łojezu ale qurew spod hotelu Polonia się zleciało IP: *.chello.pl 01.06.09, 19:28 wypad blacie na Poznańską. na qu...ktorskiej teraz bezdomni z Grodziska biegają. ---------------------------------- JWojciechowski - "klub z Grodziska kupiłem głównie po to by pokonać Legię" 2. LEGIA WARSZAWA - 61 pkt ~~ ~~ 4 Dyskopolo Grodzisk/Ząbki- 54 pkt bierzcie przykład z Grembockiego i ssijcie preziowi pałę bo ten wasz dobrodziej z mordą menela pewnie teraz po nocach spać nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: łojezu ale qurew spod hotelu Polonia się zlec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 21:46 A ty już kupiłeś sobie baloniki jako symbol przyszłego kibicowania na nowym stadionie pod dyktando zatrudnionego wodzireja i szalik z jedynie słusznym herbem? A przy okazji, czy własciwa CWKS Legia nie gra teraz w V lidze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollonia Ci...lsk Re: łojezu ale qurew spod hotelu Polonia się zlec IP: *.chello.pl 01.06.09, 23:48 Podobno klub z Konwiktorskiej jest profesjonalnie zorganizowany :D a tu kolejny tępy oszołomek powtarza jak mantrę pytanie o CWKS. Gamoniu, właściwa Legia gra na Łazienkowskiej gdyż KP Legia SSA została przekształcona, zgodnie z prawem na bazie ASPN Legia Warszawa - Autonomicznej Sekcji Piłki Nożnej Legia wydzielonej od CWKS-u, które zarządzało wszystkimi sekcjami (piłka nożna, koszykówka, jeździectwo, hokej, itd.) w klubie. Ponieważ kolejne przepisy PZPN zobligowały kluby ekstraklasy do posiadania drużyn juniorów, KP Legia podpisała porozumienie z CWKS na ich prowadzenie. Z czasem Legia dorobiła się swoich juniorów a juniorzy CWKS zestarzeli się i zaczęli grać w V lidze. Jak więc widzisz KP Legia nie jest żadnym tworem istniejącym od kilku lat, tylko podmiotem mającym swoje korzenie w dawnym CWKS-ie założonym w 1916 roku. A przy okazji, na waszym miejscu raczej zastanowił bym się gdzie gra właściwa Polonia ? komu wy kibicujecie ? Przypomnę wypowiedź rzecznika prasowego klubu grającego obecnie na Konwiktorskiej w związku z zatrzymaniem przez prokuraturę wrocławską Artura S., byłego bramkarza Polonii Warszawa. Zatrzymanie Artura S. wcale nas nie zaniepokoiło, ponieważ obecny klub jest kontynuatorem tradycji Groclinu Grodzisk Wlkp. Polonia to tylko przybrana nazwa zespołu, który kupił Józef Wojciechowski. Klub, w którym grał Artur S., nie występuje już nawet w IV lidze. Pod względem prawnym nie można łączyć tych dwóch podmiotów. Poza tym nie można przecież odpowiadać za grzechy poprzedników. W śmieszny sposób przerypaliście w poprzednim sezonie awans do ekstraklasy, więc JW wykombinował sobie, że na rzecz ekstraklasy pohandluje tradycjami a wy teraz chcecie wszystkim wmówić głodne kawałki o dumie Warszawy. Tak jak nie chcecie odpowiadać za grzechy poprzedników, których się wyparliście, tak nie dorabiajcie charyzmę czemuś co od roku nie istnieje. W Warszawie jest teraz tylko jedna Polonia - hotel niedaleko Poznańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: łojezu ale qurew spod hotelu Polonia się zlec IP: 212.76.37.* 02.06.09, 00:04 Dawny CWKS założony w 1916 :) To niezłe, na prawdę. Poucz się synku historii, dowiedz się, kto to był Piłsudski, i ile miał wspólnego z Centralnym Klubem Armii Czerwonej i jego filiami w demoludach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacjonalista Polonia zawsze po prawej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 02:46 Polonia w żadnym wypadku nie jest lewacka, od zawsze reprezentowała i reprezentuje prawicowe poglądy, tak samo jak jej kibice. Nawet jeśli zjawia się jakiś lewacki szrot, to nie ma nic do powiedzenia. Kibice Polonii to patrioci, narodowcy, nacjonaliści, prawicowcy. A często też rasiści, antysemici, faszyści, naziści. :) Do komory ze wszelakim brudem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Polonia zawsze po prawej stronie IP: 212.76.37.* 02.06.09, 09:24 Ta :) Ładna prowokacja jakiegoścw...ika... Na Polonię sobie może chodzić każdy niezależnie od poglądów, i nikt tam nikogo za poglądy nie gania. A jeżeli już jakieś poglądy widać, to głównie są to SHARPy. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacjonalista Re: Polonia zawsze po prawej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 14:11 Takich bajek dawno nie słyszałem. Widać szczególnie podczas wyjazdów, gdzie nie pojawia się żadna rasistowska ani antysemicka pieśń, hehe. :) Uwłacza ci to chyba trochę. Siedzicie cicho i się nie afiszujecie to nie jesteście ruszani. Tu niestety muszę przyznać rację temu legioniście, bo po twoich postach jasno widać kim jesteś. Wasza lewacka internetowa akcja czasem zwróci na kogoś uwagę i pewnie tym się szczycicie we własnym gronie. A przez takie brudy jak ty, Polonia cieszy się taką a nie inną renomą. Myślisz, że na Legię przychodzą tylko prawicowcy? Tam też przychodzi każdy niezależnie od poglądów, ale władzę i tu i tu ma oczywista strona. I bardzo dobrze. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Polonia zawsze po prawej stronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:11 Cwelowskiej prowokacji ciąg dalszy. Polonia cieszy się taką a nie inną renomą (z resztą nie do końca sprawiedliwie) przez ludzi, którzy byli przy tym klubie przez ostatnie 20 lat i dłużej, i bez ktorych prawdopodobnie przestałby on istnieć. Różne naziolskie gnojki też się owszem pojawiają, ale nie łatwo im się przebić. Pośpiewają czasem "50ciu było nas", chociaż gó... wiedzą, co to tak na prawdę znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacjonalista Re: Polonia zawsze po prawej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:24 Cwelem jesteś ty, pisząc takie głupoty. Nie przypisuj sobie glorii utrzymania przy życiu Polonii 20 lat temu, bo żadni ludzie twojego marnego pokroju, który tu reprezentujesz, w tym nie uczestniczyli. Nawet w latach "świetności" lewaków (już po powrocie do I ligi!) na K6 nigdy nie byli oni wybijającą się grupą i nie mieli zbyt wiele do powiedzenia. A i te czasy na szczęście dawno minęły i już nie powrócą. Zostały może same stare pierniki, które ledwie zipią i jakieś pojedyncze osoby. Najpierw Polonia była dręczona przez komunę, potem przez sporą ilość spuścizny tego systemu na trybunach. Z biegiem czasu, na szczęście dla niej i dla nas, wszystko wraca do normalności. Koniec lewackich odpadów społecznych na trybunach, wypie...ć do żuromina. Taka jest smutna dla ciebie historia. Pozostała ci walka w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Polonia zawsze po prawej stronie IP: 212.76.37.* 02.06.09, 20:23 Nawet nie wiesz, z kim rozmawiasz, więc odpuść sobie. Do zobaczenia w lipcu na stadionie i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: menago & gejboysi95 IP: 212.76.37.* 02.06.09, 20:20 Jak dla mnie jest wszystko zrozumiałe. Myślę, że wystarczy skończyć liceum, żeby nie mieć problemów ze zrozumieniem. Ale warszawskie, nie otwockie. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: menago & gejboysi95 02.06.09, 20:24 > Jak dla mnie jest wszystko zrozumiałe. > > Myślę, że wystarczy skończyć liceum, żeby nie mieć problemów ze zrozumieniem. > Ale warszawskie, nie otwockie. Widać jesteście na podobnym poziomie umysłowym. Gdzie mi do was! :-))) A ostatnie zdanie jakże typowe dla "rodowitego". Ciekawe jakie szkoły kończyli twoi koledzy z Kamiennej z Izabelina, Knurowa, Otwocka, Sulejówka czy Wołomina? Odpowiedz Link Zgłoś