Dodaj do ulubionych

Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem

IP: *.superkabel.de 07.06.09, 11:51
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: abra Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 12:38
      Kiedy Wybiórcza przypomni, że Widzew jest jedynym klubem nie ukaranym za udowodnioną korupcję, zamiast rozpisywać się o tym co się stanie i nie stanie w związku z genialną myślą trenerską Pawła Janasa.
      • Gość: Pejs hunter Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: 91.193.160.* 07.06.09, 13:28
        Widzew został ukarany za korupcję, tylko ma lepszych prawników niż połowa naszej
        ligi.... JA wiem, to źle.... Ale lepsze to niż kapowanie klej-człowieka na inne
        kluby.... :)
        • Gość: do pejsficef Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: 77.254.255.* 07.06.09, 15:05
          k.s. widzew pozałódzki ni został ukarany za korupcję,ale mam nadzieję,że tak się
          stanie.
          • Gość: Bamshe do pejsficef IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.06.09, 15:50
            nadzieja jest matka glupich ... jak widac sporo ich w tej bialo czerwonej lodzi.
          • Gość: normalny Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:52
            ludzie żałośni jesteście macie swoje fora?? to poco się wpier...acie w nie swoje
            sprawy .Jednym słowem zal 13 letnich dzieci .... Niemoga przezyc ze Widzew
            wszedł do ekstraklasy sprawiedliwie i kare już odbył .Ale teraz pejsy i inni
            niemogą tego przezyc
            • Gość: CK Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:56
              Jaką karę odbył przyczłapie z robolowa?? Kara to jest mieć taką historię!
              • Gość: rwt Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 07.06.09, 17:20
                Piszesz o Koronie Kielce?
    • Gość: kibic widzew IP: *.olsztyn.mm.pl 07.06.09, 12:50
      myśle ze sąd zdegraduje widzew i bedą dalej grać w 1 lidze wiec te ankiety i
      wypowiedzi są nienamiejscu :)
      • Gość: rts Re: widzew IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 13:06
        Lato mówił "żadnych degradacji" - przykład Jaga, któej cofnięto degradacje.
        • Gość: CK Re: widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 14:23
          ciołek Lato to sobie może mówić, sam jandlował meczach za komuny to wie o co biega, głupio mu jako prezesowi karać za korupcję, teraz sąd najwyższy zrobi porządek z tymi oszustami z pzpn
        • Gość: do rts Re: widzew IP: 77.254.255.* 07.06.09, 15:08
          jaga to sprawa obecna,a tamta ciągnie się już ponad rok i pan lato nic już z nią
          nie zrobi.
    • Gość: miros Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: *.olsztyn.mm.pl 07.06.09, 12:58
      janas to dubry trener. Repra za jego czasów miała bardzo dobre wyniki. nawet na MS wypadl lepiej niz Leo na euro, pomimo starsznej nagonki na niego. I byl honorowy, bo odszedl.
      Nigdy nie wybacze nagonki na janasa tuz przed mistrzostwami Swiata i w trakcie. rezygnacja z Frankowskiego i Dudka byla jak najbradziej sluszna co sie niebawem okazalo. A jechano po nim strasznie. Nie zapomne jak rodacy w biało czerwonych koszulkach w Dortmundzie, hanoverze, w dniu muczu obrażali Janasa, pokazywali fucki jak gdzies bylo jego zdjecie czy nawisko. To straszne dla prawdziwego kibica i Polaka.
      Życze p, janasowi wszystkiego najlepszego.
      • Gość: tra Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: *.static.espol.com.pl 07.06.09, 13:44
        nie porownuj meczow z ekwadorem i kostaryka do meczow z chorwacja i gospodarzem..
        • Gość: groso Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: *.chello.pl 07.06.09, 14:29
          chciales powiedziec druga druzyna chorwacji i slabiutka austria(chyba gorsza niz
          ekwador)
          • Gość: wypad cioty Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 14:42
            chciałeś powiedzieć, że słabiuka to jest polska i powinne być politwidowane wszelkie fora a gównarzeria powinna się uczyć a nie podniecać polskim kopaczami z 6 ligi światowej
      • Gość: f. Re: Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: 212.180.165.* 08.06.09, 01:51
        masz całkowitą rację! przez to że jest "niemedialny" durni dziennikarze po nim jeżdżą. tymczasem to jeden z niewielu trenerów który po reprezenacji normalnie pracuje w zawodzie! powiedzcie co robi Engel-teoretyk ? mądrzy się w TV. jak jest taki genialny, to czemu go żaden bogaty klub nie chce zatrudnić ??

zwróćcie też uwage że Janas dobrał sobie Skorżę, który widać jak daje radę sam. słowem - gość się zna na rzeczy. Szacunek!
    • Gość: CK Re: widzew. Nie bedzie degradacji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 14:24
      sprawiedliwy wyrok oznacza że widzew zagra w 2 lidze, więc nie pie...tępy robolu
      • Gość: Pio Re: widzew. Nie bedzie degradacji!!! IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 14:58
        Jak nie wiesz co piszesz zapoznaj się najpierw z tematem. -.-

Ja pier*ole.
        • Gość: Bamshe Sie ciolki z lks brandzluja ta nadzieja 10 czerwca IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.06.09, 15:55
          Boli was wasza degradacja rozumimem rozumimem bo Widzew przetrwal na poziomie I
          lige i wraca do ekstraklasy, a dla was bedzie to oznaczalo koniec klubu. Bez
          kasy bez pilkarzy bez stadionu bez sensu lol
      • antygrzybiarz Re: widzew. Nie bedzie degradacji!!! 07.06.09, 19:19
        A Koronę się zlikwiduje za 3 sezony kupowanych meczy z rzędu :)
        • Gość: LORD Re: widzew. Nie bedzie degradacji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:28
          a widzewek za 30 sezonów wyśle się na śmietnik historii
    • Gość: do widzewiak Re: widzew. Nie bedzie degradacji!!! IP: 77.254.255.* 07.06.09, 15:10
      ...ale ci będzie smutno....
    • Gość: kefir po co... IP: *.centertel.pl 07.06.09, 16:06
      Po co się tutaj wpisujecie i zamiast pisać w temacie to wymyślacie
      cuda na kiju byle wylać swoją żółć? Zajmijcie się swoimi donosami,
      zapychajcie ludziom i instytucjom skrzynki mailowe a napewno zajmą
      się Wami z rozkoszą zaraz po straceniu kupy czasu na czyszczenie
      swoich skrzynek mailowych.
      Poczekajcie spokojnie na orzeczenie WSA w Waszej sprawie i na
      orzeczenie SN w sprawie Widzewa. Wtedy będziecie mądrzejsi, dużo
      mądrzejsi... a może i to Wam niczego nie wytłumaczy?
      • Gość: kibic Re: po co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:39
        Mam nadzieję, że mafijna centrala PZPN wreszcie ukarze Widzew karą
        degradacji. Jeśli tak się nie stanie, to cała centrala PZPN na
        kilkanaście lat winna być odosobnina np. we Wronkach, w Krakowie na
        Montelupich, w łodzi na ul. Smutnej bądź w innych tego
        typu "sanatoriach. Tego po prostu wymaga przyzwoitość,
        sprawiedliwość i ogromne poczucie krzywdy klubów, ktore za te same
        przestęwa zostały zdegradowane. Dlaczego Widzew di tej pory nie
        został ukarany? Kto w tym maczał palce? Kto za to jest
        odpowiedzialny? Prezes Lato za samą myśl abolicji dla przestępców
        winien zostać zdymisjonowany i izolowany łącznie z zarządem PZPN.
        • Gość: rwt ale przecież Widzew został ukarany i zdegradowany IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 07.06.09, 16:50
          Potem się odwołał z przyczyn proceduralnych i teraz sprawa jest w SN. 10 czerwca będzie orzeczenie. i to mam nadzieję zamknie w koncu całą tą nagonkę.
          • Gość: aaaaaaaa Re: ale przecież Widzew został ukarany i zdegrado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:55
            ty debilu widzew spadł z ekstraklasy a nie został zdegradowany zdegradowana to została Korona i Zagłębie, od których widzew dostawał po 3:0 w ekstraklasie tylko potem rudy się zajął sprawą swojego widzewka...
            • Gość: rwt Re: ale przecież Widzew został ukarany i zdegrado IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 07.06.09, 17:15
              Per 'debilu' to się zwracaj do swojego tatusia i mamusi, synku. Widzew spadł, dodatkowo został zdegradowany. Potem - po odwołaniu - degradację zawieszono do czasu orzeczenia Sądu. Dlatego Widzew wylądował w 1szej, a nie 2giej lidze. Poczekaj mądralo do 10 czerwca.
              I trochę grzeczniej, chłopcu/dziewczynko z dżungli.
              • Gość: wieśdzew Re: ale przecież Widzew został ukarany i zdegrado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:29
                widzew 2 liga! dość komuny w tym kraju! won!
            • antygrzybiarz Re: ale przecież Widzew został ukarany i zdegrado 07.06.09, 19:21
              A ile tych meczy Widzew przegrał po 0:3 ??? Bo ja pamiętam tylko Groclin....
              • Gość: LORD Re: ale przecież Widzew został ukarany i zdegrado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:29
                Korona 3:0 Widzew wiosna 2007
    • Gość: hahaha Bujać się ! IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 17:48
      My jesteśmy WIDZEW - mogą Nas degradować , odejmować punkty , karać grzywnami ( jeżeli nasi prawnicy dopuszczą taką sytuację ), a my i tak wrócimy z takim samym pie...*ęciem .

Banda ujadających leszczo-frajerów gó... jesteście warci WIDZEW się odradza i wraca na swoje miejsce w tabeli czy tego chcecie czy nie !

Czerwona armia POWRACA więc się szykujcie ! bo JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK GRA !!!!!
    • Gość: RajekRTS Janas: Nie jestem menedżerem, tylko trenerem IP: 213.190.136.* 07.06.09, 20:59
      Wara od Widzewa zakompleksiale grzyby z aleji ch...ni. Widzew nie
      zostal zdegradowany bo ma kumaty zarzad i prawnikow ktorzy nie daja
      sie ladowac w dupe przez pzpn. W przeciwienstwie do was, bo u was
      nawet podania o licencje nie umieja wypelnic. Krzyz wam na droge i
      powodzenia w I lidze zycze.
    • Gość: kibic przyczajony widzew IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 01:08
      ja z gory zaznaczam ze nic mnie z lodzkimi klubami nie wiaze. do widzewa nic nie
      mam. wczoraj (07.06.2009) w cafe football jednak padla informacja ze sady maja
      zajac sie widzewem i ze prawdopodobnie nie awansuje do extraklasy. awansowac ma
      zaglebie, korona a podbeskidzie ma grac w barazach. dzis 08.06.2009 leci
      powtorka cafe football na polsat sport wiec polecam zainteresowanym obejrzenie
      programu. pozdr.
      • Gość: RTSFANS Re: widzew IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 15:36
        ZBLIZA SIE ROZPRAWA W SADZIE NAJWYZSZYM W SPRAWIE KASACJI ZLOZONEJ PRZEZ
        PZPN.KIBICE POWINNI SIE OBAWIAC!!! - CACEK> ja sie nie obawiam.Sad Najwyzszy
        moze albo sprawe definitywnie zamknac,co by bylo dla nas nakorzystniejsze albi
        zwrocic ja do poniwnego rozpatrzenia.Jezeli dopatrzy sie jakis bledow
        proceduralnych.W najgorszym przypadku sprawa moze sie rozpoczac od
        poczatku.Nawet jesli tak sie stanie to my nadal mamy mocne argumenty.Prosze
        zauwazyc ze z 8 zarzutow ktore postawilismy zwiazkowi trybunal rozpatrzyl tylko
        1 najdalej idac zawsze pozostaje 7 pozostalych.Juz dawno powiedzialem ze PZPN
        powinien podjac taka decyzje o jakiej teraz mowil prezes LATO zamknac wreszcie
        te wszystkie sprawy z przeszlosci.W innym przypadku narazi sie narazi sie na
        wieloletnie procesy i odszkodowania.Sa ludzie ktorzy burza sie ze WIDZEW nie
        zostal ukarany.Zazwyczaj sa to ludzie tych klubow ktore zostaly
        zdegradowane.Tylko prosze zwrocic uwage ilu ludzi tam postawiono zarzuty.Widac
        ilu sa juz akty oskarzenia lub nawet wyroki skazujace.W przypadku WIDZEWA tylko
        1 osoba miala postawione zarzuty i wcale nie zostala skazana.Jak do tej pory nie
        ma nawet aktu oskarzenia.Mozliwe ze go nigdy nie bedzie i co wtedy powiedza ci
        ktorzy tak glosno domagaja sie degradacji WIDZEWA. /cytat z WWW.WIDZEWIAK/ to
        wam radze Rodowici zajmijcie sie wlasnym klubem i modlcie sie o licencje ? a po
        za tym nic sie nie stanie jak 1 rok pogracie w 1 lidze swiat sie od tego nie
        zawali:D TYLKO WIDZEW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka