Dodaj do ulubionych

Wikipedia o transferze Kaki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:41
Dirty Tackle: "you wonder if Cristiano Ronaldo saw that and suddenly got excited about the prospects of sharing the pitch with his new teammate" bezcenne
Obserwuj wątek
    • Gość: równiak Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.net.zeork.com.pl 22.06.09, 11:00
      ale bedzie miał real fajny skład
    • Gość: DiStefano Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:58
      Playing position: COCKSUCKER !!! hahaha
    • Gość: super Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: 194.0.181.* 22.06.09, 15:02
      Dziekuje redakcji,
      za publikację tego niezwykle ważnego tekstu. Wnosi on bardzo wiele, do tego z czym od teraz będą mi się kojarzyć wartości portalu sport.pl
      Do tej pory myślałem, że nie schodzi się poniżej pewnego poziomu, nie promuje się ludzkiej głupoty i zwykłych wulgaryzmów. Teraz jednak wiem, że czym coś bardziej prostackie tym bardziej zasługuje na promocję w portalu sport.pl
      Szkoda, po ludzku się zawiodłem.
      Ale mam prośbę, Chciałbym aby obowiązującym wymogiem było podpisywanie się przy tekście z imienia i nazwiska. Może wtedy gdy trzeba by firmować takie coś własnym nazwiskiem komuś wróciłby rozum...
    • Gość: hde Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:16
      Portal nazywa się zczuba.pl, przyzwoitko :)
    • Gość: Neolit Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: 193.201.139.* 22.06.09, 15:35
      @super
      Jesli wchodzi sie na zczuba.pl przypadkowo jak Pan wystarczy zamknac strone.
      Jesli nie rozumie sie o co chodzi w zczuba to wypada sie nie odzywac zeby nie narazic sie na smiesznosc.
    • Gość: egzekutor Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:37
      @super - idź się przewietrz stary, hmm? Chyba, że to nie pomaga i po prostu masz poczucie humoru genetycznie spitolone ... masz dziewczynę?

Current Club - Real Madrid you son of a bitch - dobre :))
    • Gość: maras73 Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: 58.166.120.* 22.06.09, 15:42
      dno
      panowie - gowniarze z Was i tyle nie dziennikarzyny
    • Gość: aaa Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.cable.ubr10.hawk.blueyonder.co.uk 22.06.09, 16:09
      słabiutko panowie
    • Gość: panihalinka Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:14
      Spokojnie, dzisiaj pada, jest poniedziałek więc i frustraci-komentatorzy się produkują. Wszystko się nie podoba... Kupcie se flaszkę na wieczór.

Z czuba cool!
    • Gość: . Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.acn.waw.pl 22.06.09, 16:20
      To jest zczuba.pl, o to w tym chodzi, ile razy trzeba tlumaczyc? Informacje serio i na powaznie to nie tutaj. Ech...
    • Gość: lolon Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 16:32
      ten tekst jest kretynski. nie wiem po co promujecie wandalizmy na wikipedii.
      mam nadzieje, ze gdy nastepnego razu bedziecie cos chcieli sprawdzic w wiki, to wejdziecie na zwandalizowana strone i niczego sie nie dowiecie
      myslcie troche zczubaki
    • Gość: pree Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.chello.pl 22.06.09, 16:34
      dokladnie! jako fan Milanu nie ciesze sie bynajmniej z transferu Kaki do CFM, ale wandalizm na wiki i zwykle chamstwo, no chyba jednak lekko Panstwo przegieli.

pozdrawiam
    • Gość: unter Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.devs.futuro.pl 22.06.09, 17:05
      też troszkę nie rozumiem co ma być zabawne w "cocksucker".
      a) może to zrobić każdy w każdej chwili
      b) nawet nie jestem pewien czy to żart, bo ogarnia mnie jedynie uczucie zażenowania - bo nazywając rzeczy po imieniu właśnie opublikowaliście wypowiedź jakiegoś prymitywa w Internecie, że Kaka to "ssaczfiu**"

ok, publikujcie co chcecie, piszcie w sposób luźny o sporcie.
      ale jak coś takiego trafia na stronę główną to świadczy to niestety bardzo źle o poziomie całego portalu. a to się nawet do "Faktu" (Fuck-tu he he he he he he he he he) nie nadaje...
    • Gość: salwa Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.chello.pl 22.06.09, 17:21
      a kto tu mówi o promowaniu wandalizmu, nikt do tego nie namawia przecież. wrzućcie na luz
    • Gość: petit Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.lanet.net.pl 22.06.09, 17:38
      takie państwo - wyjdą homoseksualiści na paradę to promują ( ba ! nawet zarażają ) homoseksualizm, wychodzą kibice, to szanowna redakcja sportu GW nazywach ich wdzięcznie kibolami ( w najlepszym wypadku ), a gdy zwróci się uwage na bądź co bądź nieprzyzwoitą acz jednak krytykę i formę zemsty, to też trzeba podnieść larum na temat propagowania wandalizmu, wulgarna formę itp. itd. równie wulgarne są spodenki Wasilewskiego, gęby polityków czy buźki chłopaków koło monopolu.

ps. taa i szukanie na wiki informacji o Kace ( nie kojarzcie czasem z Kaką i Pipą w językach obcych-to by było prymitywne dopiero :/ ) jest rzeczą najpotrzebniejszą na świecie i przeciętny zorientowany w świecie człowiek nie wychwyci błędu, a konsekwencją pomyłki będzie pała z wuefu :]
    • Gość: Roiwizd Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 18:20
      Żałosne. Ktoś wandalizuje wikipedie - codziennie są setki takich wypadków. Należy tylko współczuć takim tytanom intelektu, ale rozpisywać się o tym? To chyba jeszcze większy upadek.
    • Gość: lyco Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.punkt.pl 22.06.09, 19:05
      Roznice klas pomiedzy sympatykami a oponentami widac najlepiej po stylu formulowania swoich mysli przez przedstawicieli obu stron.
    • Gość: eraserhead Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 19:14
      A jakby wzorem kibiców z Zabrza kazali ubrać Kace koszulkę z napisem cocksucker to też byłby świetny dowcip czy może zgodnie z polityką GW zbrodnia i akt terroryzmu?
    • Gość: super Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.toya.net.pl 22.06.09, 19:15
      Kłopot w tym, że kilka razy odwiedzałem serwis z czuba i wiem, że powstaje on z "przymrużeniem oka". Różnica między dobrym humorem i wesołością, a prostactwem i wesołkowatością jest bardzo znacząca. Dla tych, który pasjonuje moja prywatność wyjaśniam, że tak owszem jestem w związku z kobietą (szczęśliwy). I chyba właśnie brak szczęścia u kogoś sprawił, że najpierw ktoś łobuzował w Wikipedii, a ktoś z redakcji z czuba postanowił to nagłośnić. O żadnej zemście fanów Milanu nie tu bowiem mowy, jest tylko frustracja, A frustracja wyrażana w ten sposób to prostu bardzo przykry widok.
    • Gość: andy Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.ds14.agh.edu.pl 22.06.09, 19:39
      nie wiedziałem że zczuba promuje internetowych trolli
    • Gość: dellass Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: 212.106.147.* 22.06.09, 21:16
      do super...byku biorac pod uwage ile portali wrzuca informacji typu "fakt , bild" (lacznie z gazeta i z czuba) , takie info jest przynajmniej smieszne...i nie ma co byc sfrustrowanym bo jest to sto razy lepsze od np:kubica w ferrari , kubica w bmw , kubica z alonso itd...jestem kibicem milanu i umiejetnosci kaki i mam do tego artykulu duzy dystnas...rozbawil mnie i wiecej takich;)
    • Gość: aaa Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.net.stream.pl 22.06.09, 22:08
      jak chcecie zobaczyc prawdziwych frustratow wejdzie na widelec.pl XD
    • Gość: spottmanka Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.static.aps-pl.pl 23.06.09, 07:31
      Wybiórcza wybiórcza juz dawno zejszła na psy...
    • Gość: kpc Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 08:42
      to znaczy, że ten pan, który robi wszystkie hasła w wikipedii jest fanem milanu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka