Gość: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:41 Dirty Tackle: "you wonder if Cristiano Ronaldo saw that and suddenly got excited about the prospects of sharing the pitch with his new teammate" bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: równiak Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.net.zeork.com.pl 22.06.09, 11:00 ale bedzie miał real fajny skład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiStefano Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:58 Playing position: COCKSUCKER !!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: 194.0.181.* 22.06.09, 15:02 Dziekuje redakcji, za publikację tego niezwykle ważnego tekstu. Wnosi on bardzo wiele, do tego z czym od teraz będą mi się kojarzyć wartości portalu sport.pl Do tej pory myślałem, że nie schodzi się poniżej pewnego poziomu, nie promuje się ludzkiej głupoty i zwykłych wulgaryzmów. Teraz jednak wiem, że czym coś bardziej prostackie tym bardziej zasługuje na promocję w portalu sport.pl Szkoda, po ludzku się zawiodłem. Ale mam prośbę, Chciałbym aby obowiązującym wymogiem było podpisywanie się przy tekście z imienia i nazwiska. Może wtedy gdy trzeba by firmować takie coś własnym nazwiskiem komuś wróciłby rozum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hde Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:16 Portal nazywa się zczuba.pl, przyzwoitko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: 193.201.139.* 22.06.09, 15:35 @super Jesli wchodzi sie na zczuba.pl przypadkowo jak Pan wystarczy zamknac strone. Jesli nie rozumie sie o co chodzi w zczuba to wypada sie nie odzywac zeby nie narazic sie na smiesznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzekutor Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:37 @super - idź się przewietrz stary, hmm? Chyba, że to nie pomaga i po prostu masz poczucie humoru genetycznie spitolone ... masz dziewczynę? Current Club - Real Madrid you son of a bitch - dobre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras73 Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: 58.166.120.* 22.06.09, 15:42 dno panowie - gowniarze z Was i tyle nie dziennikarzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.cable.ubr10.hawk.blueyonder.co.uk 22.06.09, 16:09 słabiutko panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panihalinka Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:14 Spokojnie, dzisiaj pada, jest poniedziałek więc i frustraci-komentatorzy się produkują. Wszystko się nie podoba... Kupcie se flaszkę na wieczór. Z czuba cool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.acn.waw.pl 22.06.09, 16:20 To jest zczuba.pl, o to w tym chodzi, ile razy trzeba tlumaczyc? Informacje serio i na powaznie to nie tutaj. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolon Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 16:32 ten tekst jest kretynski. nie wiem po co promujecie wandalizmy na wikipedii. mam nadzieje, ze gdy nastepnego razu bedziecie cos chcieli sprawdzic w wiki, to wejdziecie na zwandalizowana strone i niczego sie nie dowiecie myslcie troche zczubaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pree Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.chello.pl 22.06.09, 16:34 dokladnie! jako fan Milanu nie ciesze sie bynajmniej z transferu Kaki do CFM, ale wandalizm na wiki i zwykle chamstwo, no chyba jednak lekko Panstwo przegieli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unter Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.devs.futuro.pl 22.06.09, 17:05 też troszkę nie rozumiem co ma być zabawne w "cocksucker". a) może to zrobić każdy w każdej chwili b) nawet nie jestem pewien czy to żart, bo ogarnia mnie jedynie uczucie zażenowania - bo nazywając rzeczy po imieniu właśnie opublikowaliście wypowiedź jakiegoś prymitywa w Internecie, że Kaka to "ssaczfiu**" ok, publikujcie co chcecie, piszcie w sposób luźny o sporcie. ale jak coś takiego trafia na stronę główną to świadczy to niestety bardzo źle o poziomie całego portalu. a to się nawet do "Faktu" (Fuck-tu he he he he he he he he he) nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salwa Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.chello.pl 22.06.09, 17:21 a kto tu mówi o promowaniu wandalizmu, nikt do tego nie namawia przecież. wrzućcie na luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petit Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.lanet.net.pl 22.06.09, 17:38 takie państwo - wyjdą homoseksualiści na paradę to promują ( ba ! nawet zarażają ) homoseksualizm, wychodzą kibice, to szanowna redakcja sportu GW nazywach ich wdzięcznie kibolami ( w najlepszym wypadku ), a gdy zwróci się uwage na bądź co bądź nieprzyzwoitą acz jednak krytykę i formę zemsty, to też trzeba podnieść larum na temat propagowania wandalizmu, wulgarna formę itp. itd. równie wulgarne są spodenki Wasilewskiego, gęby polityków czy buźki chłopaków koło monopolu. ps. taa i szukanie na wiki informacji o Kace ( nie kojarzcie czasem z Kaką i Pipą w językach obcych-to by było prymitywne dopiero :/ ) jest rzeczą najpotrzebniejszą na świecie i przeciętny zorientowany w świecie człowiek nie wychwyci błędu, a konsekwencją pomyłki będzie pała z wuefu :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roiwizd Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 18:20 Żałosne. Ktoś wandalizuje wikipedie - codziennie są setki takich wypadków. Należy tylko współczuć takim tytanom intelektu, ale rozpisywać się o tym? To chyba jeszcze większy upadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyco Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.punkt.pl 22.06.09, 19:05 Roznice klas pomiedzy sympatykami a oponentami widac najlepiej po stylu formulowania swoich mysli przez przedstawicieli obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eraserhead Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 19:14 A jakby wzorem kibiców z Zabrza kazali ubrać Kace koszulkę z napisem cocksucker to też byłby świetny dowcip czy może zgodnie z polityką GW zbrodnia i akt terroryzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.toya.net.pl 22.06.09, 19:15 Kłopot w tym, że kilka razy odwiedzałem serwis z czuba i wiem, że powstaje on z "przymrużeniem oka". Różnica między dobrym humorem i wesołością, a prostactwem i wesołkowatością jest bardzo znacząca. Dla tych, który pasjonuje moja prywatność wyjaśniam, że tak owszem jestem w związku z kobietą (szczęśliwy). I chyba właśnie brak szczęścia u kogoś sprawił, że najpierw ktoś łobuzował w Wikipedii, a ktoś z redakcji z czuba postanowił to nagłośnić. O żadnej zemście fanów Milanu nie tu bowiem mowy, jest tylko frustracja, A frustracja wyrażana w ten sposób to prostu bardzo przykry widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.ds14.agh.edu.pl 22.06.09, 19:39 nie wiedziałem że zczuba promuje internetowych trolli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dellass Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: 212.106.147.* 22.06.09, 21:16 do super...byku biorac pod uwage ile portali wrzuca informacji typu "fakt , bild" (lacznie z gazeta i z czuba) , takie info jest przynajmniej smieszne...i nie ma co byc sfrustrowanym bo jest to sto razy lepsze od np:kubica w ferrari , kubica w bmw , kubica z alonso itd...jestem kibicem milanu i umiejetnosci kaki i mam do tego artykulu duzy dystnas...rozbawil mnie i wiecej takich;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.net.stream.pl 22.06.09, 22:08 jak chcecie zobaczyc prawdziwych frustratow wejdzie na widelec.pl XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spottmanka Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.static.aps-pl.pl 23.06.09, 07:31 Wybiórcza wybiórcza juz dawno zejszła na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpc Re: Wikipedia o transferze Kaki IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 08:42 to znaczy, że ten pan, który robi wszystkie hasła w wikipedii jest fanem milanu? Odpowiedz Link Zgłoś