Gość: danielsw IP: 78.155.115.* 04.07.09, 19:48 BARTŁOMIEJ Grzelak a nie RAFAŁ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibol Kontuzja Grzelaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 19:53 Wypie...ć go na zbity ryj. No ile można?! Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Kontuzja Grzelaka IP: *.multimo.pl 04.07.09, 20:01 eee...chyba chodziło o Bartłomieja Grzelaka:P.A jeśli chodzi o kontuzje to mnie nie dziwi że znowu ma kontuzje.on odkąd gra w Legii chyba częściej ma kontuzje niż jest zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni syn grabarza już myślałem że Szałachowski IP: 217.17.37.* 04.07.09, 20:03 uff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: Kontuzja Grzelaka IP: *.media4.pl 04.07.09, 20:06 zdecudujcie sie ktory grzelak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abraham Kontuzja Grzelaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 20:09 BARTŁOMIEJ GRZELAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bądź mądry w tym porypanym kraju :/ Odpowiedz Link Zgłoś
grundolek Kontuzja Grzelaka 04.07.09, 20:28 To nie może być tylko wina zawodników. Myślę, że najwyższy czas zastanowić się nad fiz-specami od treningu kondycyjnego i wydolnosciowego. Zauważcie, że tylko w Legii jest zawsze taka plaga urazów. To nie jest pierwszy taki przypadek :/ Teraz tylko czekam na newsa o kontuzji Mięciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapyt Kontuzja Grzelaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 20:31 nie wiedziałem że Legia kupiła Rafała Grzelaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Kontuzja Grzelaka IP: *.171.19.130.static.crowley.pl 04.07.09, 20:39 Czy w tej redakcji pracuje ktoś, kto umie sprawdzić w internecie poprawną pisownię? Czy tylko same śmierdzące lenie, które nie wiedzą, gdzie znaleźć informację, jak ma na imię Grzelak z Legii, a jak się poprawnie pisze Kubań Krasnodar? Co wejdę, to jakiś błąd w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kris82 Kontuzja Grzelaka 04.07.09, 20:43 Nie wiem, co za "ekspert" pisał ten artykuł. Rafał Grzelak nie jest piłkarzem Legii. Kontuzji doznał Bartłomiej Grzelak. Pomyłka w tytule to kompromitacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kontuzja Grzelaka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.07.09, 21:40 Ja pierdziele, codziennie jakieś błędy tego niedługo nie będzie dało się czytać. Jak nie mylicie Puyola z Mottą to Rafała Grzelaka z Bartłomiejem Grzelakiem. Nie odpuszczacie nawet swojej ukochanej Legii w tej redakcji. Banda debili i śmierdzących lenii. Takie podejście do pisania artykułów oznacza tylko kompletny brak szacunku dla czytającego. Już nawet nie wiem który to mój komentarz dotyczący waszego nieróbstwa i olewactwa. Powinni was wszystkich wypie...ć z tej redakcji i zatrudnić ludzi kompetentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Kontuzja Grzelaka IP: *.lodz.mm.pl 05.07.09, 09:14 Wypisują bzdury, przekręcają nazwiska, mylą piłkarzy i zarabiają kasę, ot rzetelna redakcja. Odpowiedz Link Zgłoś