Gość: xxl jak można przegrać z takimi barszczami!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 19:48 katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:48 ku... jebane'!!!!!!!!!! wstyd jak h...!!!!!!!!!!!!!!!!!! do gnoju ich ja pie... przegrali wy ku... ciapusie jebane ja bym lepiej zagral ku... moze sie przekonamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:49 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! jak mogli!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: 217.96.65.* 22.07.09, 19:49 wisla mistrz Polski buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Levadia - Wisła Z czuba i na żywo 22.07.09, 19:59 bez "fryzjera" nie graja jak trzeba,,,byli pewni ze mecz jest dograny a tu lipa trzeba bylo grac ,,NAPRAWDE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dad Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:49 jednak Ci historycy od footballu mieli rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowykks Re: Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: 79.139.54.* 22.07.09, 19:51 Tak to jest jak mistrzostwo zdobywa się w biurach a nie na boisku. Dziękujemy ci Wisło, wystawiasz super opinie naszej Polskiej piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.2a.pl 22.07.09, 19:49 Niech mi jeszcze raz ktos powie ze Pawelek to dobry bramkarz to go chyba przetrace. Tyle bledow ktore popelnil ten slabiak to dramat. Oczywiscie cala gra Wisly to po prostu Z-E-N-A-D-A! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Poznania ale WSTYD!! IP: 217.153.161.* 22.07.09, 19:49 wynik pójdzie w świat Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Przegrali z mistrzem, to zaden wstyd! 22.07.09, 19:51 Jeszcze raz powtarzam: zaden wstyd! Levadia to M-I-S-T-R-Z Estonii a przegrana z mistrzem to zaden wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:50 I ono chcieli do Ligi Mistrzów?! Co za ofermy, nie potrafią nawet wygrać z jakimiś miernotami z Estonii. Nadają się tylko na naszą cienką ligę, aby ją wygrywać co roku i jak co roku odpadać z pucharów. Teraz wszystkich wywalą z tego zespołu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.retsat1.com.pl 22.07.09, 19:50 No to dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Po co Wy kibicujecie tym dziadom??? IP: *.aster.pl 22.07.09, 19:50 Dalej byłby jeszcze większy wstyd. A tak, szybko zapomnimy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 19:50 Wstyd mi, że jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
majofonez Levadia - Wisła Z czuba i na żywo 22.07.09, 19:50 Jak zwykle wielkie aspiracje,obietnice bez pokrycia i baty od jakis patałachów z kraju,który w Europie nikomu nic nie mówi;)!!,Ha ha,śmieszna ta Wisła,naprawdę chłopaki mają zacięcie kabaretowe;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL!!! dno i wodorosty, jaka liga, taki mistrz... IP: 188.33.70.* 22.07.09, 19:50 dzięki bogu nie było tego w tv, bo bym oglądał i jeszcze zapluł telewizor z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyyyy Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:50 ku... jebane'!!!!!!!!!! wstyd jak h...!!!!!!!!!!!!!!!!!! do gnoju ich ja pie... przegrali wy ku... ciapusie jebane ja bym lepiej zagral ku... moze sie przekonamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 19:51 dzięki za transmisję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r/67 Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.09, 19:51 polska piłka to bagno czas kończyć ten teatrzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:51 ale mamy mistrzów polski :) hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwydym Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:51 "Dziękujemy"....Pięknie Panowie kopacze tytul mistrzowski przekuli w blamaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zfrajerzony Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.connecta.pl 22.07.09, 19:51 Co za frajerstwo?! A Pawełka to już dawno w Wiśle być nie powinno. WSTYD! Jazda, jazda, jazda ... czerwony ze wsytdu Skorża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to3333 Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:52 KOLEJOORZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POKAZE WAM JAK SIE GRA WY KU... JAJOPOWIONZANC!!!!!!!!!! HAHAHAHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nypek Levadia - Wisła Z czuba i na żywo IP: *.bb.online.no 22.07.09, 19:52 pajace zy wisly do domu haha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bies Spuścić łomot cieniasom! IP: *.chello.pl 22.07.09, 19:52 Żeby z nich żel odpadł i skopać dupcie tych lalusiów. Dla mnie to jedyna możliwość. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Spuścić łomot cieniasom! IP: *.as.kn.pl 22.07.09, 19:59 Ale Kirm musi mieć teraz doła do jakiej drużyny on poszedł :] Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Wisła skisła! Wisła skisła! Wisła skisła! 22.07.09, 19:52 WSTYD! WSTYD! WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś jak sie fartem zdobywa mistrza to tak jest.. IP: *.komster.pl 22.07.09, 19:52 cieniasy buhahahahahahahahahaha.. cieniasy cieniasy! WISŁA SKISŁA! Odpowiedz Link Zgłoś