Gość: Demon IP: *.pedal.volia.net 03.08.09, 19:49 Debil.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palestine Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... 03.08.09, 19:50 no cóż... 'logo' to można znaleźć w sklepie na opakowaniu produktu:) a co do barw, to biało-zielono-czerwone to... chyba nie w odniesieniu do barw Legii, a co najwyżej flagi Bułgarii... dziwne, że na takim poziomie ktoś nie rozróżnia kolorów, to jakby nazywać naszych 'czerwono-białymi' :))) trochę się czepiam, ale jest to niezgodność w wypowiedzi, a mamy do czynienia z redaktorem sportowym 'Gazety' a nie z forumowym awanturnikiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.chello.pl 03.08.09, 23:30 nie czepiasz się a pie...sz od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj-ti-aj spier.. a dlaczego bilety w Warszawie były droższe.. IP: *.zone9.bethere.co.uk 04.08.09, 02:23 ..od tych dostępnych w kasach w Kopenhadze? ajtiaj-sp. potrzebowało działy nawet od nieswojej imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodi Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 19:57 O rzetelności tego pseudo-dziennikarza niech świadczy fakt wprowadzenia nowych barw w Legii, nie wiedziałem i chyba żaden kibic do tej pory nie zdaje sobie sprawy ( może to tylko kibole nie wiedzą ??) ze są to biel, czerwień oraz zieleń………po raz kolejny GW kompromituje się/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: 194.187.55.* 03.08.09, 20:01 szkoda, ze wypowiada sie ktos, kto nie ma w ogole pojecia o czym mowi. bialo - czerwono-zielone, to ja nie wiem jakiego klubu sa to barwy, ale na pewno nie Legii, co do tej niby wiekszosci to moze niech prowadza doping, robia oprawy i dopinguja na wyjazdach....mam nadzieje ze kolejny protest po raz kolejny pokaze kto ma (L) w sercu a reszta niech siedzi w domu i oglada sobie mecze w C+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.chello.pl 03.08.09, 21:03 Czerwień, zieleń oraz biel i zęby lepiej czują się z czarną L jako próchnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Won chołoto ze stadionów IP: *.chello.pl 03.08.09, 22:16 Pocaluj mnie w d... ćwoku. To jest też mój klub i mogę sobie robić co chcę na stadionie i kiedy chcę. Jak mam ochotę czytać książkę czy oglądać film na ipodzie to będę to robił, a żadne buraki od szmat malowanych markerem nie mają prawa nic nawet pisnąć na ten temat. A ich obowiązkiem jest zalanie sobie gęb betonem jeśli nie potrafią nie zmuszać innych do słuchania bluzgów w czasie meczu. Wsadźcie sobie race w tyłki i odpalcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.chello.pl 03.08.09, 23:33 terefere, a komu potrzebne są te "oprawy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pukacz Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: 192.88.212.* 04.08.09, 07:05 dla mnie caly ten protest to ponizanie siebie, ludzie wiecznie szukajacy problemu, bydlo i nic wiecej banda wiesniakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iver Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.181.188.226.static.crowley.pl 04.08.09, 08:15 Tacy jak Ty mają L w sercu a G w głowie i to wielkie G Szacun dla prawdziwych kibiców Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: *.multimo.pl 03.08.09, 20:03 Jestem fanem Legii od zawsze, mimo iż nigdy nie byłem na stadionie Legii podczas meczu. Nie byłem dlatego że nie miałem ochoty spotykać się z tymi tzw "prawdziwymi kibicami" na stadionie ani po za nim. Mam nadzieje że zarząd Legii wygra z pseudokibicami i stadion będzie dla wszystkich kibiców nie tylko tych w kominiarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak To nie są kibice. To kibole. IP: *.chello.pl 03.08.09, 20:04 A kibole to zwykły bezrozumny motłoch z podwarszawskich osiedli i warszawskich blokowisk. Czyli bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u(L)trasur Re: To nie są kibice. To kibole. IP: *.aster.pl 03.08.09, 23:00 A ty jesteś arystokrata i co czujesz się lepszy od tych z blokowisk to wypowiadaj się na temat krykieta , szach lub brydża strony o piłce pomijaj , a może koniecznie chcesz by cię słuchali szkoda że nie masz nic do powiedzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: To nie są kibice. To kibole. IP: *.chello.pl 03.08.09, 23:35 szach? z czym do ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... 03.08.09, 20:12 POLUDNIE POLSKI TRZYMA KCIUKI ZA KIBICOW LEGII!!! TVN=TUSK VISION NETWORK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.acn.waw.pl 03.08.09, 20:27 powiedział co wiedział. idź lepiej obejrzyj szkło kontaktowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: 88.220.105.* 03.08.09, 20:33 południe Polski? całe? nieźle - ja też uważam że uuu aaa eee uh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkadioosh Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 03.08.09, 22:16 ejejejej nie tak szybko lightcik ostatnio poludnie polski bylo daleko od trzymania z tymi baranami kibolami A jesli zarzad klubu na L chce w koncu cos zrobic to tylko trzymac kciuki i zyczyc cierpliwosci (bo my na poludniu to wychodzimi na pole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cappi Pan redaktor IP: *.aster.pl 03.08.09, 20:25 Redaktorowi radze nauczyć się, jak kulturalny człowiek powinien się ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmhm Re: Pan redaktor IP: 88.220.105.* 03.08.09, 20:32 słusznie - chłopie albo krawat, albo rozepnij sobie ten guziczek przy szyjce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Pan redaktor IP: 77.252.44.* 03.08.09, 21:01 no ale wyluzuj, przecież to najnowsza warszawska moda....-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Pan redaktor IP: *.centertel.pl 03.08.09, 21:55 szkoda gadać, zatęskniłem za wykwintnymi strojami red. pola i leniarskiego. ale jeśli chodzi o zawartość merytoryczną, to ten sam bełkot. doskonale do tego pasuje opis polskiej kinematografii wygłoszony przez obywatela mamonia w filmie rejs: "nuda...... nic się nie dzieje.... dialogi słabe są... bardzo słabe... a się chce wyjść z kina..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagryziak Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: *.stansat.pl 03.08.09, 20:50 przez swoje beznadziejne zachowanie- zadymy w Kopenhadze i race w Gruzji "prawdziwi kibice" doprowadzą do odwieszenia kary dla Legii za incydenty W Wilnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.08.09, 21:06 po raz kolejny potwierdza sie fakt, ze pisarzyny, nie powinny wystepowac przed kamera... pomijajac fakt, ze kolezka wyglada jak wyploch, odstaja mu uchle jak radary, zarost jakby zapalki w gowno nawtykac to jeszcze ubiera sie jak ostatnia ciota... do tego wszystkiego pieprzy przez ponad dwie minuty na temat na ktory sie kompletnie nie wyznaje... nie wspominam juz o barwach, ale glownie zwraca uwage fakt pt. logo. Logo ma Zywiec, Mercedes, iti, kp legia - czarna trumne. To co teraz kupili to HERB to tak dla wyjasnienia. Prostesty, ktore trwaly dotyczyly bezpodstawnych zakazow, klamstw zarzadu, inwigilacji, chamskiego zachowania ochrony, flag i wielu innych tematow o ktorych ten niedoinformowany dziennikarzyna nie wie i zapewne wcale nie chcial sie dowiedziec... takze wcale niedrogi, ale za to brzydki dziennikarzyno od siedmiu bolesci - prosze przesledz net i sprawdz ile przyjechalo kibicow z niemiec na mecz pucharowy z broendby, czy mogli kupic bilety na stadionie w Danii i czy ich klub robil wlasnym kibicom pod gore, ktorzy poswiecili czas i pieniadze by dopingowac swoj ukochany klub... mialem juz skonczyc, ale musze to napisac.... wytlumacz mi tez dziennikarzyno jak kibice pracujacy np. w Anglii badz ja bedacy na urlopie od poltora tygodnia nad morzem moglismy kupic bilet na mecz??!!??!!?? jechac do Wwy po bilet, potem wracac i ponownie jechac do Danii na mecz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we3 Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.elartnet.pl 03.08.09, 22:31 zalosnym f__iutem jestes skoro tak wylewasz pomyje na obcego czlowieka. sam pewnie jestes zasmarkanym pryszczatym impotentem, ktory tylko na forach internetowych potrafi sie wykazac. spadaj na onet. nawet nie poradze ci, zebys uczyl sie szacunku do ludzi - na to juz jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tejon [...] IP: *.aster.pl 03.08.09, 23:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martis32 Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.chello.pl 03.08.09, 23:11 kolega ma rację. czemu obrażasz faceta, który komentuje dla portalu to co dzieje się w Legii? bez obrażania i z podaniem logicznych argumentów nie potrafisz? cała twoja wypowiedź traci na powadze przez to, że nie potrafisz się opanować i wychodzi z ciebie prawdziwe dość prymitywne i proste oblicze. jak dla mnie facet ma rację. od samego początku ITI mówiło, że dość panowania Bosmanów i innych pseudo biznesmenów na stadionie. ma być czysto, klarownie, przejrzyście i bez zadym. i nie gadajcie głupot teraz o biletach w Kopenhadze! co za problem byłby ruszyć tyłek i kupić bilet na Łazienkowskiej? a co do protestów.........daliście się zamotać w interesy bosmanów i innych kiboli. mają sklepiki albo inne bary a zabroniono im korzystać z herbu bez opłat. trafili na podatny grunt i wmówili wam że to wszystko przeciwko "prawdziwym kibicom" i kibicowaniu. zaufajcie mi! oprawa z racami przeszłaby bokiem. ba! prezesi jakby zobaczyli to co dawniej potrafiliście wyczynać na oprawie to skakaliby z radości. przecież to wszystkim serce rosło! teraz najważniejsze! mam kilkudziesięciu kibiców legii dookoła. oni mają kilkudziesięciu obok siebie. żaden z nas nie chodzi na mecze przez te wasze chore gierki. przez wykombinowane problemy. chcemy kibicować legii a nie użerać się z policją albo zarządem. przez to zdobywamy pozycje partnera w dyskusjach o losach klubu........o czymkolwiek! mam prośbę! jak będzie mecz Legii to zostańcie z domach albo chlajcie piwo na ławkach przed blokami i dajcie normalnym kibicom i ludziom. naprawdę nikomu do szczęścia nie jesteście potrzebni. Legia to już nie wy! wy tylko potraficie chlać i bluzgać. ludzie was nie chcą! rozumiecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj-ti-aj spier.. Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.zone9.bethere.co.uk 04.08.09, 02:29 a jeśli ktoś jechał z Anglii na ten mecz to gdzie miał kupić bilety - jechać najpierw do pajaców z ajtiaja a potem wracać do Kopenhagi?? niech sobie stronę internetową najpierw założą buce i zaczną rozprowadzać bilety w cywilizowany sposób a później o zakazach myślą, durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iver Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.181.188.226.static.crowley.pl 04.08.09, 08:27 Brawo!!! Goście nie potrafili zrozumieć, że nie można kupić biletów nigdzie tylko na Łazienkowskiej to jak maja zrozumiec co Ty do nich napisałeś? Nie masz co na to liczyć. Zresztą oni nie rozumieją chyba nawet połowy słów które tutaj padają. Nie są w stanie strawic tego co się tu pisze bo za mało wulgaryzmów się pojawia. Szkoda że stołeczny klub (choć mam go gdzieś) jest pośmiewiskiem całej Europy. Pal licho klub. Po raz kolejny pokazaliśmy my Polacy że potrafimy pokazać zawsze to co mamy najgorszego - czyli tą bandę baranów szumnie nazywaną przez samych siebie kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 20:58 O co chodzi? Chodzi o to, że ITI chciało mieć klub Legia Warszawa, a ma klub Legia Podwarszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniak Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.plock.mm.pl 03.08.09, 21:16 Porządek z hołotą zrobić, Agrykolę sprzątać, po co wam nowy stadion?? wam potrzeba rodeo, idźcie do Pruszkowa na Znicz albo na Przebój Wolbrom. Miasto stołeczne ma jeden zespół - TYLKO GWARDIA, GKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąk Re: To nie kibice to bandyci i takich trzeba tepi IP: *.debica140.tnp.pl 03.08.09, 21:39 wszędzie dziś ten film.... inna odmiana testów IQ ku"##¤"#¤ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: To nie kibice to bandyci i takich trzeba tepi IP: *.e-wro.net.pl 03.08.09, 22:38 oby u Was w Legii było tak zawsze i tego wam życzę LOL Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarus Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... 03.08.09, 23:00 Ale ten Dybalski twarzowe i tak ma chyba lepsze do Webera :) Choć wiedzę to chyba na podobnym poziomie. Widać, że w Agorze kasy nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martis32 Re: Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O IP: *.chello.pl 03.08.09, 23:28 1. facet przekazuje informacje a nie jest konferansjerem. 2. myślę, że ty też nie jesteś Antonio Banderasem 3. skończ podstawówkę, potem matura, potem studia i praktyka i może cię gdzieś wezmą do gazety. inaczej mówiąc.......zrób coś ze sobą człowieku a nie tylko krytykujesz i zazdrościsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jordan redaktor- typowy syn narodu wybranego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 23:33 aj waj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyletant Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: *.plwaw.energis.pl 03.08.09, 23:39 To oczywiście odnośnie tego Pana który mówił o czymś o czym niema zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKEEE Jakub Jakub szkoda mi ciebie IP: *.acn.waw.pl 03.08.09, 23:50 Pan Jakub to chyba z Łódzkiego dadatku GW jak się nie mylę. Generalnie dno dziennikarskie. Ale miał gość swoje 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don pedro Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: *.chello.pl 04.08.09, 00:55 Parodią jest to, co opowiada ten Pan na temat logo i jego 3 kolorów. Z brakiem podstawowej wiedzy mógłby się schować w redakcyjnym kącie, poczytać jeszcze trochę i dopiero pchać się przed kamerę robić z siebie oszołoma. Agorze gratulujemy dobrego samopoczucia. PS I nagle ze 150 osobowej zgraji "kiboli" zrobiło się kilka osób? Czyżby cała reszta była pseudodziennikarzami Agory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Typowe dla tych "kibiców" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 01:14 Rok temu tak samo nie kupili biletów na derby z Polonią na Konwiktorskiej. I postanowili "wbić" się na stadion. Przygotowali właściwy do wbijania się sprzęt, zostali jednak poniżej Starego Miasta zatrzymani przez siły prewencji. Do dziś biedni pokrzywdzeni kibice skarżą się na złe traktowanie a niektórzy politycy im w tym wtórują... Mam nadzieję, że Duńczycy wiedzą co to poszanowanie prawa i potraktują "kibiców" 7egii jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj-ti-aj spier.. Re: Typowe dla tych "kibiców" IP: *.zone9.bethere.co.uk 04.08.09, 02:32 mówisz o tym zardzewiałym widelcu, który zobaczyłeś w tvn-ie? nie ośmieszaj się, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert GW Potwierdzam przypuszczenia internautów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 08:24 W związku z coraz gorszą sytuacja finansową Agory, jesteśmy zmuszeni angażować dziennikarzy z agencji pracy tymczasowej, pośredniaków czy też uczniów gimnazjów (na umowę zlecenie). Czytelników przepraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieko Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 11:12 jakie "bialo czerwono zielone" co za idiota a barwy Polski to czerwono biale?. do szkoly parowo. a protest trwa i bedzie trwal zawsze! zarzad nie liczy sie w ogole z kibicami, to tyle na ten temat. a gwizdy byly bo wiekszosc protestujacych przestala napychac kieszen walterowi chodzac na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erka Kibice Legii znów w konflikcie z władzami. O co... IP: *.aster.pl 10.08.09, 09:23 Parodia to pochodzenie właścicieli ITI czyli KP ...komunistyczne miodowe lata w TV tow.Waltera 1967-82, parodia to prezesura Lecha "Piątego" Iławskiego, którego głównym celem jest nisczenie ruchu kibicowskiego na Legii, parodia to żądzy zommowca czy teraz bylego MO'wca Błędowskiego. Parodia to KP... KP /ITI = KOMUCHY NOWEJ ERY PS: Błędowski to taki bezwolny piesek, którego dobrze prowadzą na smyczy...jak chcą to zaszczeka... Odpowiedz Link Zgłoś