Dodaj do ulubionych

Pijany orzeł

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 14:42
Bawił? Was ten skok kiedykolwiek BAWIŁ? I teraz jeszcze bardziej BAWI? mnie tam ta wiadomość nie bawi, a i żadnego fana sportu nie powinna. Ahonen przecież mógł się zabić. Fakt, że przez własną głupotę i brak wyobraźni, ale to też nie powód do śmiechu. Mnie jest tylko przykro, i szkoda, że tak wielki sportowiec mógł tak debilnie się zachować. Niczego zabawnego w tym nie znajduję.
A ten strój baletnicy to było przebranie na jakąś akcję charytatywną, ale oczywiście, też STRASZNIE ZABAWNE.
Obserwuj wątek
    • Gość: do sceptic Re: Pijany orzeł IP: *.aster.pl 04.08.09, 15:05
      wszystko w życiu jest takie dołujące. nie łam się chłopie, dasz rade.
    • Gość: Konstanty 52 Re: Pijany orzeł IP: *.adm.uni.wroc.pl 04.08.09, 15:33
      do sceptic:
      Czemuś się chłopie tak rozgulgotał? To pyszna historia. Faceci żyją jak zakonnicy, a tu skacowany milczek daje im do wiwatu. Mądre to nie by ło, ale Ahonen nie Spinoza, ot - dał próbkę czarnego humoru na białym śnieżku.
    • Gość: bigos Re: Pijany orzeł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.09, 16:11
      Mógł się zabić... No to mógł, nie widziałem, żeby ktoś tam za nim stał i pchał po zeskoku kijem od miotły. Dorosły facet, nawet jakby skakał z butelką w łapie, na jednej narcie i w stringach żony, komu co do tego...
      www.xyz.pl
    • Gość: _spassverderberin_ Re: Pijany orzeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 17:38
      ależ to... fińskie:)
    • Gość: sceptic Re: Pijany orzeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:25
      fakt, historia pyszna, zachowanie też TYPOWO FIŃSKIE,zgoda, ale naprawdę uważam, że akurat ta historyjka śmieszna nie jest. A co do "rozgulgotania" - po prostu mam Z Czuba za tak porządny portal, że komentarz "bawi nas koszmarny wypadek" jest dla mnie poniżej pewnego poziomu przyzwoitości.
    • Gość: Gość Re: Pijany orzeł IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.09, 22:46
      no i fajnie!!!! zajmijcie się może w końcu tour de pologne
    • Gość: wy buraki Re: Pijany orzeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:54
      burakii!!
    • Gość: chudy Re: Pijany orzeł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:47
      "uderzył głowa, uderzył głowa" tylko czemu za dupe sie trzyma?:D
    • Gość: Bebe Re: Pijany orzeł IP: 213.77.101.* 06.08.09, 20:17
      To jest prawdziwa FINLANDIA : D
    • Gość: Flaszek Re: Pijany orzeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 10:53
      Dodałbym jeszcze dwa paradoksalne w tym przypadku komentarze "głowa jest w porządku" Tajnera i "jaki to jest fantastyczny sportowiec" Szaranowicza... ;)

Owszem bawi. Głupota ludzka zawsze dziwi i śmieszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka