chemik1978 11.08.09, 15:01 Parafrazując klasyka: "Czy tobie czasem, Hoeness, sufit na łeb się nie spadł?" Co za żenada. Patałachy z Monachium dostają baty gdzie popadnie i sądzą, że kasa im pomoże. Kompleksów nie leczy się kasą. Co za żal... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -.- I pytam się Jak? IP: 212.91.26.* 11.08.09, 15:08 I jak polskie kluby mają wejść do LM skoro o takich pieniądzach mogą tylko pomarzyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilarcor Bayern Monachium chce więcej pieniędzy od telew... IP: *.telpol.net.pl 11.08.09, 15:10 "Bayern Monachium jest ostatnim zespołem niemieckim, który grał w finale Ligi Mistrzów". Aha, a rok pozniej w finale grał znany angielski klub, Bayer Leverkusen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawny kibic Bayern Monachium chce więcej pieniędzy od telew... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 16:32 ostatnim niemieckim zespołem który grał w finale LM jest Bayer Leverkusen droga redakcjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1860 a Bayer? IP: *.chello.pl 11.08.09, 18:19 nie do dzis w swiatlych glowach redakorow GW Bayer a Bayern to to samo, zreszta ich bundesliga ogranicza sie tylko do Bayernu albo BVB ze wzgledu na blaszczykowskiego. Przeciez Bayern to tak przereklamowany zespol, co roku wielka kasa, wielkie wzmocnienia i wielka klapa na koniec :) A Hoeness to by sie juz zamknal, awansujcie bauery dalej w LM to kase dostaniecie. Widac wg swiatlego umyslu wygranie ligi mistrzow zalezy od ilosci kasy jaka sie ma a nie od poziomu kopaczy w zespole. To moze zrobic ogolnonaradowa sciepe na jakis klub i wygramy lige miszczuf bez wychodzenia na boisko :D. Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aax Re: Bayern Monachium chce więcej pieniędzy od tel IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.09, 01:59 Zastanow sie chloptasiu co Ty mowisz!!! Bayern to swietna druzyna i potega europejska!! maja racje niech nie daja sie dymac europie!! sa lepsi od tych frajerow typu real itp a czemu maja dostawac mnie kasy od nich?? jeszcze monachium wam pokaze w tym sezonie co potrafi!! viva FCBM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermi Re: Bayern Monachium chce więcej pieniędzy od tel IP: 80.48.174.* 16.08.09, 00:03 Zgadzam sie, Bayern to jedna z najbardziej utytułowanych druzyn w Europie. Sprawdźcie sobie ile razy wygrali LM ile razy zdobyli mistrzostwo kraju i jacy swietni zawodnicy tam grali. Nie jestem jakimś zagorzałym kibicem Bayernu, ale wyrażajmy sie z szacunkiem o tych, którzy na niego zasługują! Bayern zasługuje, bez względu na to, ze przechodza ostatnio kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
pittakos Bayern Monachium chce więcej pieniędzy od telew... 16.08.09, 23:07 Sport kosztuje, trudno im się dziwić. Kaszty chce zarabiać a na transfery trzeba kasę. Bayern Monachium Odpowiedz Link Zgłoś