Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Unia czy Start?

IP: 213.17.192.* 29.03.04, 07:57
    Wygrana Idei z Astorią była bez znaczenia. Spowodował to tegoroczny system
    rozgrywek. Tak więc szanowny autorze nie ma co przytaczać wyniku tego meczu.
    Wg mnie Astoria w play off wygra conajmniej jeden mecz. Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: KibicP. Wyrwane z kontekstu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 09:06
        Byłem na meczyku i Noteci i Astorii ze Śląskiem. Śląsk był w obydwuch
        przypadkach lepszy, żeby nie było nieporozumień! Ale po jaką cholerę sędziowie
        jeszcze wręcz dorzucają punktów Śląskowi, traktując ich jak supergwiazdy???
        Przecież ich dotknąć nie szło bez gwizdka, co innego w drugą stronę, twarda,
        wyrównana walka pod koszem, Śląsk zbierał tyle piłek w ataku co w obronie w
        pewnych momentach, bo pod tablicami przeciwników Śląska można już się tarmosić
        i grać twardo, bo...o dziwo - sędziowie nie gwiźdżą!!! Faul do faulu i schodzi
        następny zawodnik Noteci lub Asty, Śląsk rzuca dużo osobistych i stąd punkty
        podarowane, a przecież stać ich na wywalczenie zwycięstwa samemu. Sędziowie -
        pokażcie klasę i gwiźdżcie równo dla wszystkich. Nie powinno być równych i
        równiejszych... Zaznaczam, że nie chodzi tylko o interesy Noteci i Asty,
        przytoczyłem te przykłady, bo byłem osobiście na meczach - a nie chcę mówić o
        czymś czego nie widziałem, a domyślam się, że więcej średnich lub słabszych
        klubów ma te problemy - i ze Śląskiem i z Prokomem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka