asdzxcvfsrggxdfsd 17.05.23, 14:41 czyli zaczynam dobierać się do dysku. Ach to zamiłowanie do ceramiki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Portugal 17.05.23, 16:40 A bo to wiadomo, kto po drugiej stronie monitora i gdzie ( w czym ) lokuje nadwyżkę pieniędzy ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Portugal 17.05.23, 16:43 To mogę z czystym sumieniem zeznać: otóż to nie ja. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Portugal 17.05.23, 16:45 Ps - wydaje mi się, że fotografowałem też cały wielki blok obłożony kafelkami, ale widocznie usunąłem kiedyś. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Portugal 17.05.23, 16:57 Niedaleko mnie był taki dom obłożony tłuczoną ceramiką.... Wyglądał fatalnie....wydawało mi się zawsze, że to jakaś stłuczka z różnych serii produkcji.... ale....widziałam też łazienkę, w której były kafelki od całej rodziny :D temu zostało metr, tamtemu 10 sztuk, jeszcze innemu ileś tam sztuk i uzbierało się.... ale góra na biało.... bo jak w takim bajzlu dobrać inny kolor :)) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Portugal 17.05.23, 17:02 A była taka moda na tłuczone talerze czy butelki u nas. ale tam to jest robione gustownie. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Portugal 17.05.23, 17:08 Teraz jest tyle nowości, fajnych rozwiązań, że problemem jest zdecydowanie, który projekt z katalogu wybrać.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Portugal 17.05.23, 17:14 A wystarczy zwykły tynk na ociepleniu oczywiście. Bo tam to ciepło i mona sobie walnąć ceramikę na fasadę na wsze czasy. U nas ceramika to po paru zimach pewnie by spadła :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Portugal 17.05.23, 18:14 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > czyli zaczynam dobierać się do dysku. > Ach to zamiłowanie do ceramiki... > Ta jest faktycznie piękna. To dawaj te zdjęcia, skoro masz już dostęp do dysku. Ja niestety obejrzę trochę dziś dopiero po 22.00, a inne dopiero jutro 🙂 Dziś w końcu neo. Odpowiedz Link