Dodaj do ulubionych

Dom Małego Dziecka - Poznań

IP: *.* 23.10.02, 13:56
Witam mamusie!!!!Bardzo poruszył mnie post Gosi1 na forum, o dzieciach w Domu Małego Dziecka i przyszedł mi do głowy pomysł. Dotychczas ciuszki i zabawki oraz to co mi zbywało oddawałam różnym przypadkowym potrzebującym osobom a przecież można to oddać dzieciaczkom które nie mają niczego. My jeśli nawet czasem nam się wiedzie gorzej to zawsze mozemy sie do kogoś przytulić, wyżalić czy choćby czerpać ciepło i miłość od bliskich a te maluszki???Ja postanowiłam oddawać to co mogę dla tych maluchów i tutaj moja prośba czy ktoś wie gdzie w Poznaniu lub okolicy są Domy Małego Dziecka? Pozdrawiam serdecznie Aga mama Julki
Obserwuj wątek
    • Gość: kajaczek Re: Dom Małego Dziecka - Poznań IP: *.* 23.10.02, 16:00
      Cześć.Dom Małego Dziecka w Poznaniu jest na ul.Swoboda ale nie pamiętam numeru(mogę sprawdzić)polecam też pamięci placówkę gdzie pracuję(jak na razie bo sytuacja takich ośrodków bardzo trudna)tj.ośrodek dla ofiar przemocy przy ul.Botanicznej 2 ale my aktualnie mamy "na stanie" tylko jedno małe dziecko a reszta to już szkolne dzieci.W Poznaniu na Garbarach(przy Kościele na placu bernardyńskim) jest siedziba Fundacji Pomocy Samotnej Matce i tam też można oddawać wszystko co zbywa po dzieciach i mamie.Są jeszcze Domy Dziecka np.na Pamiątkowej ale nie wiem w jaki wieku dzieci tam przebywają.Pozdrawiam.Dorota
    • Gość: luna Re: Dom Małego Dziecka - Poznań IP: *.* 30.10.02, 23:54
      podczepie sie pod ten watek, poniewaz mam juz spakowana torbe zabawek, wypranych i umytych. Myslalam o zlobku, ale wydaje mi sie, ze sa bardziej potrzebujace dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka