• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:16
      Uprzejmie proszę o nie wszczynanie tutaj awantur religijnych, jakem ateista a nie anty-teista.
      • borsuczyca.klusek Re: Amen 16.06.24, 12:20
        asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Uprzejmie proszę o nie wszczynanie tutaj awantur religijnych, jakem ateista a n
        > ie anty-teista.

Potrzymaj mi piwo 😈

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:22
          Potrzymaj mi nożyce, bo jak nie...
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:24
            Bo wiesz- wiele już tu rozmów o religii było, z różnych stanowisk światopoglądowych; ale chyba tylko niezbyt inteligentna małpa nie dostrzeże, jak tendencyjna jest to reklama książki pod przykrywką wywiadu.
            • oby.watel Re: Amen 16.06.24, 12:33

> Bo wiesz- wiele już tu rozmów o religii było, z różnych stanowisk światopoglądo
              > wych; ale chyba tylko niezbyt inteligentna małpa nie dostrzeże, jak tendencyjna
              > jest to reklama książki pod przykrywką wywiadu.

Przecież nikt nie ukrywał, że rozmowa dotyczy problemów poruszonych w książce. Pewnie udałoby się to dostrzec, gdybyś trwającemu bez mała 40 minut programowi poświęcił więcej niż 15 minut. Ale co racja, lepiej unikać dyskusji.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:38
                Lepiej by było, gdybyś przedstawił swoje stanowisko do dyskusji. I to nie w formie felietonu, w którym jak zwykle nie wiadomo o co Ci chodzi.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:48
                  Czytałem dziś Twój
                  Plan B pana T.
                  To o czym chciałeś dyskutować? O CPK, antykoncepcji czy obszarach leśnych? Gdzie w sumie jest Twoje ostateczne zdanie, do którego można się odnieść?
                  • oby.watel Re: Amen 16.06.24, 13:18

> Czytałem dziś Twój
                    > Plan B pana T.
                    > To o czym chciałeś dyskutować? O CPK, antykoncepcji czy obszarach leśnych? Gdzi
                    > e w sumie jest Twoje ostateczne zdanie, do którego można się odnieść?

Dotąd jakoś nie miałeś z tym problemów. Wybierałeś sobie jedno zdanie czy słowo i odnosiłeś się doń. Postarałem się więc, żebyś miał z czego wybierać i... osiołkowi w żłoby dano? Zaprawdę trudno Ci dogodzić.
              • hrasier_2 Re: Amen 16.06.24, 15:59
                oby.watel napisał:

> asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
                >
                > > Bo wiesz- wiele już tu rozmów o religii było, z różnych stanowisk światop
                > oglądo
                > > wych; ale chyba tylko niezbyt inteligentna małpa nie dostrzeże, jak tende
                > ncyjna
                > > jest to reklama książki pod przykrywką wywiadu.
                >
                > Przecież nikt nie ukrywał, że rozmowa dotyczy problemów poruszonych w książce.
                > Pewnie udałoby się to dostrzec, gdybyś trwającemu bez mała 40 minut programowi
                > poświęcił więcej niż 15 minut. Ale co racja, lepiej unikać dyskusji.
                > Problemy to Sekielski zafundował własnej żonie. Co się nie dziwię. Depresja wraz z zespołem stresu pourazowego (PTSD). Dla mnie to żaden autorytet.
                • oby.watel Re: Amen 16.06.24, 17:07
                  hrasier_2 napisał:

> Problemy to Sekielski zafundował własnej żonie. Co się nie dziwię. Depres
                  > ja wraz z zespołem stresu pourazowego (PTSD). Dla mnie to żaden autorytet.

Gdzieś Ty tam Sekielskiego dostrzegł? Uważaj na siebie. Jeśli na desce ktoś napisze dupa to nie głaskaj przypadkiem.
    • oby.watel Off topic 16.06.24, 13:28
      Czy mógłbyś zdradzić jak postępują prace nad nowym wpisem? Kilka dni temu napisałeś, że pojawiło się tyle pomysłów, że być może wyjdzie z tego cały cykl i... zapadła niepokojąca cisza.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Off topic 16.06.24, 15:41
        Chciałeś, żeby dodawała Borsi to z Nią gadaj.
        • borsuczyca.klusek Re: Off topic 16.06.24, 15:47

> Chciałeś, żeby dodawała Borsi to z Nią gadaj.

Nie jestem Bogiem by mnie tam z dużej pisać 😁😉
          • oby.watel Re: Off topic 16.06.24, 15:49
            borsuczyca.klusek napisała:

> Nie jestem Bogiem by mnie tam z dużej pisać 😁😉

To nie ma nic wspólnego z bogiem. Tak jak pisanie Cię przez duże Cię.
        • oby.watel Re: Off topic 16.06.24, 15:48

> Chciałeś, żeby dodawała Borsi to z Nią gadaj.

Nie chciałem żeby dodawała, tylko zasugerowałem, żeby dodała, bo ma większe doświadczenie i pokaże Ci jak to zrobić. Poza tym to przecież Wasze wspólne dzieło, więc dlaczego odsyłasz mnie zamiast po prostu odpowiedzieć?
          • borsuczyca.klusek Re: Off topic 16.06.24, 15:59
            oby.watel napisał:

> Wasze wspólne dzieło

Wspólne dziecko 🙄
    • hrasier_2 Re: Amen 16.06.24, 14:07
      Jest forum religia. Ale to nie to samo co kiedyś. Byli starzy uczestnicy jak Basia co znała biblię od A do Z. Fajnie się z nią rozmawiało, choć miała inne przekonania i języka też nie żałowała, ale jej wyjątkowo można było wybaczyć. Swojego czasu cała psychologia tam pisała. Wszyscy stali uczestnicy z tego forum. Teraz tam jest jazgot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka