oby.watel 16.06.24, 11:57 Kościół katolicki, jak zorganizowana grupa przestępcza, finansowana z pieniędzy mafii? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:16 Uprzejmie proszę o nie wszczynanie tutaj awantur religijnych, jakem ateista a nie anty-teista. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Amen 16.06.24, 12:20 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Uprzejmie proszę o nie wszczynanie tutaj awantur religijnych, jakem ateista a n > ie anty-teista. Potrzymaj mi piwo 😈 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:24 Bo wiesz- wiele już tu rozmów o religii było, z różnych stanowisk światopoglądowych; ale chyba tylko niezbyt inteligentna małpa nie dostrzeże, jak tendencyjna jest to reklama książki pod przykrywką wywiadu. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Amen 16.06.24, 12:33 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Bo wiesz- wiele już tu rozmów o religii było, z różnych stanowisk światopoglądo > wych; ale chyba tylko niezbyt inteligentna małpa nie dostrzeże, jak tendencyjna > jest to reklama książki pod przykrywką wywiadu. Przecież nikt nie ukrywał, że rozmowa dotyczy problemów poruszonych w książce. Pewnie udałoby się to dostrzec, gdybyś trwającemu bez mała 40 minut programowi poświęcił więcej niż 15 minut. Ale co racja, lepiej unikać dyskusji. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:38 Lepiej by było, gdybyś przedstawił swoje stanowisko do dyskusji. I to nie w formie felietonu, w którym jak zwykle nie wiadomo o co Ci chodzi. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Amen 16.06.24, 12:48 Czytałem dziś Twój Plan B pana T. To o czym chciałeś dyskutować? O CPK, antykoncepcji czy obszarach leśnych? Gdzie w sumie jest Twoje ostateczne zdanie, do którego można się odnieść? Odpowiedz Link
oby.watel Re: Amen 16.06.24, 13:18 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Czytałem dziś Twój > Plan B pana T. > To o czym chciałeś dyskutować? O CPK, antykoncepcji czy obszarach leśnych? Gdzi > e w sumie jest Twoje ostateczne zdanie, do którego można się odnieść? Dotąd jakoś nie miałeś z tym problemów. Wybierałeś sobie jedno zdanie czy słowo i odnosiłeś się doń. Postarałem się więc, żebyś miał z czego wybierać i... osiołkowi w żłoby dano? Zaprawdę trudno Ci dogodzić. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Amen 16.06.24, 15:59 oby.watel napisał: > asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > > > Bo wiesz- wiele już tu rozmów o religii było, z różnych stanowisk światop > oglądo > > wych; ale chyba tylko niezbyt inteligentna małpa nie dostrzeże, jak tende > ncyjna > > jest to reklama książki pod przykrywką wywiadu. > > Przecież nikt nie ukrywał, że rozmowa dotyczy problemów poruszonych w książce. > Pewnie udałoby się to dostrzec, gdybyś trwającemu bez mała 40 minut programowi > poświęcił więcej niż 15 minut. Ale co racja, lepiej unikać dyskusji. > Problemy to Sekielski zafundował własnej żonie. Co się nie dziwię. Depresja wraz z zespołem stresu pourazowego (PTSD). Dla mnie to żaden autorytet. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Amen 16.06.24, 17:07 hrasier_2 napisał: > Problemy to Sekielski zafundował własnej żonie. Co się nie dziwię. Depres > ja wraz z zespołem stresu pourazowego (PTSD). Dla mnie to żaden autorytet. Gdzieś Ty tam Sekielskiego dostrzegł? Uważaj na siebie. Jeśli na desce ktoś napisze dupa to nie głaskaj przypadkiem. Odpowiedz Link
oby.watel Off topic 16.06.24, 13:28 Czy mógłbyś zdradzić jak postępują prace nad nowym wpisem? Kilka dni temu napisałeś, że pojawiło się tyle pomysłów, że być może wyjdzie z tego cały cykl i... zapadła niepokojąca cisza. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Off topic 16.06.24, 15:41 Chciałeś, żeby dodawała Borsi to z Nią gadaj. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Off topic 16.06.24, 15:47 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Chciałeś, żeby dodawała Borsi to z Nią gadaj. Nie jestem Bogiem by mnie tam z dużej pisać 😁😉 Odpowiedz Link
oby.watel Re: Off topic 16.06.24, 15:49 borsuczyca.klusek napisała: > Nie jestem Bogiem by mnie tam z dużej pisać 😁😉 To nie ma nic wspólnego z bogiem. Tak jak pisanie Cię przez duże Cię. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Off topic 16.06.24, 15:48 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Chciałeś, żeby dodawała Borsi to z Nią gadaj. Nie chciałem żeby dodawała, tylko zasugerowałem, żeby dodała, bo ma większe doświadczenie i pokaże Ci jak to zrobić. Poza tym to przecież Wasze wspólne dzieło, więc dlaczego odsyłasz mnie zamiast po prostu odpowiedzieć? Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Off topic 16.06.24, 15:59 oby.watel napisał: > Wasze wspólne dzieło Wspólne dziecko 🙄 Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Amen 16.06.24, 14:07 Jest forum religia. Ale to nie to samo co kiedyś. Byli starzy uczestnicy jak Basia co znała biblię od A do Z. Fajnie się z nią rozmawiało, choć miała inne przekonania i języka też nie żałowała, ale jej wyjątkowo można było wybaczyć. Swojego czasu cała psychologia tam pisała. Wszyscy stali uczestnicy z tego forum. Teraz tam jest jazgot. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Amen 18.06.24, 18:37 Rozmowa z drugim autorem. Morderstwa, zaginięcia, spiski i tajne archiwum. Te tajemnice Watykanu was przerażą Odpowiedz Link