Dodaj do ulubionych

Chłopaki do wzięcia

25.07.24, 12:50
Kultowa scena, której fragmenty długo były w czołówce.
Dramat chłopakó ze wsi - a nawet małych miasteczek, gdzie panny powyjeżdżały do większych ośrodków. i to przebijające z ich wypowiedzi poczucie pragnienia znalezienia miłości, albo choćby partnerki na starość...

Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Chłopaki do wzięcia 25.07.24, 12:56
      Dramat chłopaków jest niezaprzeczalny, ale robienie kasiory przez wielką telewizję na ludziach ewidentnie ułomnych to dopiero dramat 🙄
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Chłopaki do wzięcia 25.07.24, 13:03
        Ale tam nie byli tylko "ułomni". Był też facio z małego miasta, że niby rockowiec i w ogóle miał o sobie wielkie mniemanie. No pajac. Był też starszy człowiek faktycznie ze wsi, co ciągle sprawnie ogarniał gospodarstwo.
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Chłopaki do wzięcia 25.07.24, 13:09
          Też nie śledziłem już kolejnych serii, ale przynajmniej na początku z wypowiedzi wielu z nich biła taka zwykła szczerość.
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Chłopaki do wzięcia 25.07.24, 12:56
      Ten też tam występował. Ile dziewczyn by go chciało, skoro jak mówił inny - na tej wsi na 10 kawalerów jest jedna panna? To rozpaczliwie poszli do telewizji.

• ruda.replay Re: Chłopaki do wzięcia 25.07.24, 15:53
        Jaruś... rzuciłam kiedyś okiem, bo coś tam gotował... cóż powiedzieć...krzywdy nikomu nie robi, można się od razu zorientować, że coś mu dolega....
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Chłopaki do wzięcia 25.07.24, 16:01
          Ewidentniew stosunku do rozkładu normalnego tak zwanego - trochę upośledzony umysłowo. Choć też możliwe, że tylko przez środowisko, w którym się od młodego wychowywał. Jego mamuśka to też tuzem nie była. Ale czy nie ma prawa do takiego cichego, codziennego szczęścia? No ma. Tak mi się cos kojarzy, że w kolejnych sezonach akcja się u nich rozwijała - ale teraz nie pamiętam.
          • hrasier_2 Re: Chłopaki do wzięcia 26.07.24, 07:03
            Wypijmy za dziewczyny co złamały nam serca. Bez nich nie wiedzielibyśmy jakie mamy silne wątroby.
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Chłopaki do wzięcia 26.07.24, 07:27
              :D
          • ruda.replay Re: Chłopaki do wzięcia 27.07.24, 13:22
            asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Ewidentniew stosunku do rozkładu normalnego tak zwanego - trochę upośledzony um
            > ysłowo. Choć też możliwe, że tylko przez środowisko, w którym się od młodego wy
            > chowywał. Jego mamuśka to też tuzem nie była. /.../

Przy nim pojawia się jakiś cwaniak, czyli zarabiający na chorym Jarusiu...jak w przypadku Kononowicza...
            Bezlitośnie wykorzystujący człowieka.
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Chłopaki do wzięcia 27.07.24, 13:39
              ruda.replay napisała:

> Przy nim pojawia się jakiś cwaniak, czyli zarabiający na chorym Jarusiu...jak w
              > przypadku Kononowicza...

Już dawno odpadłem od chłopaków, ale chyba Jaruś nawet miał ślub.

Konon w ogóle zasługuje na osobny wątek. Wokół niego kręciło się tyle pijawek, że niektóre na ostro brały się za łby. Włącznie z wnioskami o ubezwłasnowolnienie chyba. Ale Konon jest nieco upośledzony - ale nie głupi. W sumie on sobie radził - co mu świat daje to brał. Teraz też nie wiem, bo też odpadłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka