irsila 06.12.24, 03:52 Że tego forum się pozbyłeś. Paniusie z pazurkami i kurwami, będą tu rządzić. Wiadomo, że ten post zniknie zanim się ukaże... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 03:58 Ja również wolność mam, skromne życie, czego i Tobie asad. z tymi literkasmi dalej. życze tak sobie nieraz, limeryczę i nad swoim życiem, kwiczę. Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 04:01 Gratuluję odwagi i męstwa i honoru męskiego Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 04:12 Na wszelki wypadek jakieś posty zapiszę, choc skrina z ekranu nie potrafie zapisać Pozdrowienia i uznanie i szacunek dla Ciebie. Takie teraz baby są. a ja starszej daty jestem... Serdecznie pozdrawiam, z Nowej Huty. Raz jeden w Poznaniu byłam, kiedy z morza autokarem na południe podróżowałam Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 04:19 Serdeczne życzenia przed świętami, i z okazji świąt, Tobie życzę. Jakoś nie limeryczę rymami, talent mi zamilkł.:D Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 05:19 No może tego wątku nie usuniesz, zanim świt nastanie. W majty nasikasz na nie? Tak wszak się tym podniecałaś na przekazanie! Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 05:29 Złość mnie bierze, na takie postępowanie. A własne forum sobie założyć, z tą wulgarna laską, to by było coś honorowego, zanim szlachetnego asada mu podstępkiem, jego forum odebrać. Czy w ogóle masz, jakieś morale, poza tymi pazurami? Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 08:13 irsila napisała: > Czy w ogóle masz, jakieś morale, poza tymi pazurami? > Absolutnie nie 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 09:49 irsila napisała: > zanim szlachetnego asada Jak chcesz komuś dowalić to nie owijaj tego w złoty papierek laurki dla mnie. Ja dobrze pamiętam, co kiedyś pisałaś o uczestnikach tego forum. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 10:43 nie powinnam tego watku podbijac, wiem, ale... no szacun Asie za twoja odwieczna, niezmienna niechec do internetowych hejterow. musialam to napisac, bo bym pekla ;) jakis dzien szczerosci, czu cus Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:17 Cała prawda ze mnie wychodzi, gdy się napiję. Ale lekko w życiu nie mam. taka stara baba siwa, kiedyś zdjęcie wam wkleję z moimi długimi anielskimi, białymi włosami, kiedy po tym ziemskim padole, jeszcze kroczę. Pazurów nie mam, gdyż prawie codziennie jakieś warzywa obieram, taka ze mnie podkuchenna robotnica:D (ostatnio przycięłam, znaczy włosy i paznokcie czyste mam) Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:25 Za hejterkę mnie uważa, ta "niepokalana dziewica" ,??? Niezwykle wulgarna osoba, wszelkich hamulców pozbawiona? A mnie za hejterkę uważacie? Był kodeks hamurabiego a ja 10 kazań się trzymam Opamietaj się dziewczyno wykolejona. do spowiedzi idź, grzechy wyznaj. Na wszystkich forach, bany zbierasz a rządzić chcesz! Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:35 Już zapomniała jak jej wszyscy pomagali. Nawet fora swoje i blog udostępnili. Fornitka to powiedziała, to i tamto. Codziennie informacje. A Fornitka wszystkim tyłek obrobiła i obrabia dalej. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:32 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > nie powinnam tego watku podbijac, wiem, ale... > no szacun Asie za twoja odwieczna, niezmienna niechec do internetowych hejterow > . musialam to napisac, bo bym pekla ;) jakis dzien szczerosci, czu cus Urszula to napisała o tobie, bo ty ludzi hejtujesz i obrażasz bez żadnego powodu. Nikt ci nie dał takiego prawa. Skończyłaś jakieś studia, a przeklinasz jak jakiś menel z ulicy. Daj innym żyć. A najlepiej się sama wygaś. Mało co byś bana załapała, tak się zaangażowałaś za kimś w obronę. Łazisz tak bez celu po forach i obrabiasz wszystkim tyłek. Żenada. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:36 Co wy macie z tymi przekleństwami ludzie? To już soczystą kurwą sobie rzucić nie można? 🙄 Profesorowie też przeklinają i politycy jak ich kto podsłucha. Żyjmy i dajmy żyć innym a tak to można dzieci w szkole a nie dorosłych ludzi pouczać. Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:44 A toleruj sobie co chcesz! Oby ta niby psiapsiółka, klątwy na Ciebie nie rzuciła. Ja jej unikam i jej nicka! Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:47 politycy przeklinaja bez wdzieku, knajacko. tak po prawdzie, rzucanie kurwami z nikogo Tuwima nie uczyni ;) ale ja po prostu jestem nienawistnie do swiata nastawiona i bluzgami daje temu wyraz :P (nie chcesz wiedziec, jak podczas kibicowania sobie folguje :D) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:50 Ech ja wychowana na Kaziku a nikt tak z wdziękiem nie przeklina jak on. Nawet moja mama, której z trudem przychodzi wypowiedzenie słowa "penis" potrafi to docenić Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:55 muzyke Kultu bardzo lubie i cenie, ale do Kazika mam ambiwalentny stosunek i pewnie dlatego jego wdzieku (na roznych polach) nie doceniam :P zajebiscie przeklina Witkacy-Dorocinski w "Niebezpiecznych dzentelmenach" , no po prostu uwielbiam te postac Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:58 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > zajebiscie przeklina Witkacy-Dorocinski w "Niebezpiecznych dzentelmenach" , no > po prostu uwielbiam te postac Muszę nadrobić, może nawet w ten weekend będzie okazja Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 13:01 to jest rarytas ten film, zobaczysz! Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:53 O ja pierdziu:O Jakie społęczeństwo nam rośnie! Dobrze, że się wyskrobują i potomków nie dają! Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:57 No a z tych wyskrobków kremy do pyska potem robią, żeby był dłużej gładki i powabny. Sodomia i Gomoria ja wam powiem 🙄 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 13:00 :D uspokojcie sie moze? (mnie raz kolega powiedzial, zebym jadla zgrillowane plody, skoro mi zwierzatek zal, a dzieci nienarodzonych nie. ALE- potem za to przeprosil, bo mial po prostu rzut choroby i zostalo mu wybaczone) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 13:12 W Simsach jest taki mod, że można noworodka zgrillować, ale nigdy nie próbowałam tego zrobić 🙄 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 14:03 ze co?! :O motyla noga i cholercia, a tobie poligamia w tej grze wadzila... :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 14:09 Ale poligamia była oficjalna a mod to mod 🤷 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 14:16 a to sorry bardzo, bo ja nie wiem, co to mod kaz mi sie ruszyc, co? znowu mnie forum uziemilo na dupie, tudziez udupilo na kanapie :/ Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 14:26 Mod to nieoficjalna modyfikacja robiona przez kogoś z zewnątrz tak by była kompatybilna z grą,.ale twórcy samej gry nie biorą za nią odpowiedzialności. Akurat w serii The Sims mody są bardzo popularne i jest duża społeczność twórców takich dodatków. Odpowiedz Link
irsila Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:41 Tu sie nie da hasła odwiecznego zastosować: "Zło dobrem zwyciężaj" w przypadku takich osób, nie zdiagnozowanych, psychicznie poszkodowanych to tylko, jakies inne srodki trzeba zastosować. Ja szerokim łukiem, takie osoby omijam, unikam. Ale jak tu widze, ta osóbka was jara. Nic, poza tym, nie mam, do powiedzenia. Papatki od starej matki, która trzech synów na świat wydała. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:46 irsila napisała: > Tu sie nie da hasła odwiecznego zastosować: > "Zło dobrem zwyciężaj" > w przypadku takich osób, nie zdiagnozowanych, > psychicznie poszkodowanych > to tylko, jakies inne srodki trzeba zastosować. > Ja szerokim łukiem, takie osoby omijam, unikam. > Ale jak tu widze, ta osóbka was jara. > Nic, poza tym, nie mam, do powiedzenia. > Papatki od starej matki, która trzech synów na świat wydała. Dzięki że się pojawiłaś. Bo czytasz fora i znasz pewne zachowanie ludzkie. Ile można o tym pisać, aktualnie panna się buja na forum motoryzacyjnym, a co wpisuje można sobie poczytać. Coś co się nie mieści w głowie. Każde forum rozwala. Ile można. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 12:48 Proponuję jednak by się o własne diagnozy martwić a cudze zostawić w spokoju 🙄 Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 05:31 Z kompa wzależności od sprzętu, możesz użyć klawisza z Logo Windows + PrtScn jako skrótu do drukowania ekranu. Jeśli urządzenie nie ma przycisku PrtScn, można użyć Fn + klawisz z logo Windows + spacja, aby utworzyć zrzut ekranu, który następnie można wydrukować. Z telefonu dotykowego jeszcze prościej, bo trzema paluszkami. Koledze z sąsiedniego forum polecałem takie robić. Bo admin jego wątki wyrzuca w kosmos. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dobrze zrobiłeś 06.12.24, 09:36 Jak koleżanka wytrzeźwieje, to może przyswoi, ale z góry zakładam, że jednak nie 🤔 Odpowiedz Link