borsuczyca.klusek Re: Mem na dziś 11.12.24, 13:13 No jak masz zostać zjedzony to przynajmniej stań kością w gardle 😅 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Mem na dziś 11.12.24, 13:21 No jak żabunia (a dziś he he środa) ma taki ścisk w łapkach to bociek ją puści... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Mem na dziś 11.12.24, 13:34 I właśnie nie, bo najpierw miałem nawet 2; ale filmik z demotywatorów nie da się zalinkować... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Mem na dziś 11.12.24, 13:41 Ha, znalazłem inaczej: 19 November 2024 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Mem na dziś 11.12.24, 13:49 Chyba za dużo kuchennych oglądam ostatnio bo właśnie zobaczyłem jak Madzia obwieszcza nazwę "Żaby i Borsuki". Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Mem na dziś 11.12.24, 13:17 O tu proszę masz tego mema w wersji live action Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Mem na dziś 11.12.24, 15:30 Wstyd, że jeszcze nikt nie dodał... Nauczono mnie walczyć, nauczono wygrywać Nigdy nie myślałem, że mogę zawalić Żadnej walki nie opuściłem, czy więc wydaje mi się, że Jestem człowiekiem, którego opuściły wszystkie marzenia Zmieniłem twarz, zmieniłem swoje imię Ale nikt cię nie chce, gdy przegrywasz Nie poddawaj się Bo masz przyjaciół Nie poddawaj się Jeszcze cię nie pokonano Nie poddawaj się Wiem, że możesz to naprawić Tekst pochodzi z www.tekstowo.pl/piosenka,peter_gabriel___kate_bush,don_t_give_up.html Peter Gabriel - Don't Give Up (ft. Kate Bush) Odpowiedz Link