borsuczyca.klusek 01.01.25, 12:38 Forni specjalnie dla ciebie zrobili drugą część 😊😀 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornitta Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 01.01.25, 13:07 Aaaarghhhhh thtfuuuu! 😨😨😨 Jedynka to było jakieś rekordowe kuriozum- jako parodia się broni. Idealny materiał dla Miecia. Ale filmwebowicze tez dali rade ;) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 01.01.25, 13:12 Najśmieszniejsze, że pod postem o kontynuacji sporo wpisów chwaliło jedynkę. Poza tym musiała dobrze się sprzedać skoro robią drugą część. Mnie już same fragmenty pokonały i całości na pewno nie ruszę 😣 Odpowiedz Link
fornitta Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 01.01.25, 13:17 To jest film do oglądania na srogim spizganiu, najlepiej w towarzystwie szydercy. Tak normalnie- nieogladalne ;) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 01.01.25, 13:29 To ja chyba nigdy nie byłam aż tak spizgana 🙄 Nic u mnie nie wywołuje większych ciar żenady niż właśnie ludzie udający, że są cool i bardziej młodzieżowi od młodzieży. To już chyba stary poczciwy facet przebrany za babę jest mniej crindżowy. Odpowiedz Link
fornitta Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 01.01.25, 13:35 Tam są glupsze rzeczy :P Ale fakt, scena z rapowaniem chyba najgorsza z całego filmu Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 01.01.25, 13:45 Ten niemiecki lepszy czy podobny poziom żenady? Odpowiedz Link
leziox Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 01.01.25, 13:54 De gustibus non est disputandum. Ale jest w polskim tłumaczeniu, zrobili trzy części. Powiedziałbym że bardziej do śmiacia i więcej ostrzejszych dowcipów. Lepiej jednak łobacyć samemu i porównać. :) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 01.01.25, 13:59 To może i Mickiewicz trzeciej części doczeka 🤭 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 26.01.25, 22:32 Dobra ludzie podobno druga część jest lepsza, ale i tak jak dla mnie trzeba szerokim łukiem omijać 😅 Piep*zyć Mickiewicza 2 ★SzybkieRecenzje Odpowiedz Link
leziox Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 26.01.25, 22:44 Ziew. Nędzna kopia niemieckiego "Fack ju Göhte", którego są trzy części. Jest na Netflixie, starczy ustawić sobie polską wersję i można się bawić. A potem porównać, jak daleka od oryginału jest polska wersja naśladowcza. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 26.01.25, 22:49 Wybacz, ale nawet za dopłatą tego nie obejrzę... A taki zrzynek z innych formatów to już mieliśmy więcej. Na przykład to: Odpowiedz Link
leziox Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 26.01.25, 22:54 Ło Jessu...Znam to...I więcej tego znać nie chcę... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 26.01.25, 22:56 Jakim cudem na to trafiłeś? 😀 Odpowiedz Link
leziox Re: Pieprzyć Mickiewicza 2 26.01.25, 23:14 Chyba było na jakimś dziwnym, polskim portalu... Odpowiedz Link