Dodaj do ulubionych

Eyebrow threading - polecam

05.10.10, 23:24
Zrobilam sobie to juz dwa razy, rewelacja! Brwi wygladaja jak marzenie a wloski wyjatkowo dlugo nie odrastaja. Smieszne uczucie w trakcie zabiegu, ale nic nie boli. Zaluje, ze tak dlugo sie "czailam" i zastanawialam - sprobowac nie sprobowac... Ze nie wspomne o obserwacji wykonywania, sztuka sama w sobie:)
Obserwuj wątek
    • justyna_w24 Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 07:52
      Tez polecam!
      • dorotus76 Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 09:35
        Można spytać ile to kosztuje?
        • gobisha Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 10:24
          polecam ze wzgledu na krotkotrwalosc zabiegu i jego efekt, ale mnie na przyklad boli cholernie, choc robie to regularnie. W moich okolicach kosztuje to £3.00.
          • murasaki33 Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 11:10
            U mnie £5.
    • mrs.t Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 12:19
      ze tak??
      www.videojug.com/film/how-to-thread-eyebrows
      niemozliwe!!:)
      • clonek13 Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 12:38
        ja raczej z tych `czajacych sie ` i czesto stoje i sie gapie jak one to robia, i mam ochote bic bravo :)) sztuka normalnie :)
        • karolkowa1 Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 15:30
          Samemu mozna sobie zrobic.Wystarczy zwykla nitka do szycia.Tylko szkoda ze to tak boli.
          • agaanw Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 17:31
            Ja się dzisiaj odważyłam i nie żałuję,ale cholernie mnie bolało,co prawda 2 minutki i po wszystkim,ale akurat mnie musiało boleć he:)
            W mojej okolicy cena od £3 do £5.
            Następnym razem gumowa piłka w dłoń dla scisku i można siedzieć:)
            • edytataraszkiewicz Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 18:55
              Ja widze czesto u mnie ma pasazu handlowym.
              Nie odwazylabym sie bo sama sobie skubie tradycyjnie i nie boli;
            • sueellen Re: Eyebrow threading - polecam 10.10.10, 02:04
              Jak bedziesz chodzić regularnie min raz w miesiacu nie bedzie nic boleć.
    • julia_uk Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 21:17
      Ja tez juz jestem "po" , brwi to zaden bol w porownaniu z waskami nad ustami, poplakalam sie, haha Ale u mnie cena wygorowana, bo 9£ za same brwi:)
      • golfstrom Re: Eyebrow threading - polecam 06.10.10, 23:35
        Nad ustami threding mialam tylko raz w zyciu i nigdy wiecej. Wosk jest znacznie mniej bolesny.

Natomiast niteczkami regularnie robie brwi i brode. Brwi ok, broda troche boli.

Przypomnialyscie mi ze musze sie umowic.
      • justyna_w24 Re: Eyebrow threading - polecam 08.10.10, 10:24
        Ale u mnie cena wygorowana, bo 9£ za same brwi:)

ja w centrum handlowym placilam £8, teraz otworzyli kolo mnie nowy salon wiec sie wybiore niedlugo i porownam ceny
    • whitediamond Re: Eyebrow threading - polecam 08.10.10, 09:21

robie to juz od kilku lat i tez polecam ale zeby pisac ze to bezbolesne?!?! jest bardzo bolesne, lzy leja sie ciurkiem, ale jest tez bardzo szybkie i ksztalt jest super (jezeli znajdzie sie zdolna babke), ja zawsze chodzilam do babek z Indii i najlepszy salon byl na upton park (niestety przeprowadzilam sie juz dawno i teraz to juz za daleko), cena tez niewielka £3
      teraz robie w Croydon w Debenhams i niestety kosztuje mnie to £7.5 ale w tej okolicy to moim zdaniem najlepszy punkt
      polecam

> Zrobilam sobie to juz dwa razy, rewelacja! Brwi wygladaja jak marzenie a wloski
      > wyjatkowo dlugo nie odrastaja. Smieszne uczucie w trakcie zabiegu, ale nic nie
      > boli. Zaluje, ze tak dlugo sie "czailam" i zastanawialam - sprobowac nie sprob
      > owac... Ze nie wspomne o obserwacji wykonywania, sztuka sama w sobie:)
      • murasaki33 Re: Eyebrow threading - polecam 08.10.10, 09:55
        Moze mamy rozne progi bolu, mnie NIC nie bolalo, najwyzej uczucie laskotania, wiec napisalam jak bylo.
        • betaeta Re: Eyebrow threading - polecam 09.10.10, 22:38
          Mnie troche bolalo kolo nasady nosa ale do wytrzymania. Cena za to wola o pomste do nieba - £10 w debenhams. W pakistanskiej dzielnicy widzialam nawet za 2.5, chyba sie wybiore bo efekt swietny a taka cena jest ok.
          • monika_i Re: Eyebrow threading - polecam 09.10.10, 22:51
            Ja zazwyczaj robię w debenhams sa #10, drogo. musze znaleźć gdzieś taniej, bo dosyc często robię . boli jak cholera, ale zego się nei robi dla pięknośi :)
    • sueellen Re: Eyebrow threading - polecam 10.10.10, 02:01
      też polecam. Odkad raz sprobowalam, nie wyobrażam sobie pęsetką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka