Dodaj do ulubionych

Piosenka na dziś i zawsze

25.03.25, 10:02
czyli będę tu czasami wrzucał to co akurat zagra Radio Złote Przeboje.
Obserwuj wątek
      • dunajec1 Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 14:01
        Gdybys tak czasem w naszym pieknym slowianskim jezyku wrzucil, mam dosc anglickiego.
        • borsuczyca.klusek Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 15:37
          Specjalnie dla ciebie, nie dość, że język polski to jeszcze tematyka polska 😉

• dunajec1 Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 16:16
            Lezio, wielkie dzieki,
            "...z gory jedz z gory jedz na dolinie chaaammuuuujjjj......"
        • carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 20:07
          Jasne, jak następnym razem mnie coś najdzie na ten wątek to poczekam na coś polskiego.
    • borsuczyca.klusek Re: Piosenka na dziś i zawsze 27.03.25, 12:18
      Z polskich to często leci na radiu Złote Przeboje:

• carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 28.03.25, 10:17
        No ba, "wydany w 1979 roku." Teraz to jeszcze nic - wtedy to dopiero latało po wszystkich stacjach. Fakt, za dużo to ich nie było :D

• carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 28.03.25, 10:08
      Eh, chwilowo muszę zawiesić cykl, bo Adblock mi przegrywa walkę z utubem i nie chce mi się kopać z reklamami. Jak na ironię (tłumaczenie dla nieanglojęzycznych):

Niektórzy z nich chcą się Tobą posłużyć
      Niektórzy z nich chcą byś się nimi posłużył
      Niektórzy z nich chcą cię wykorzystać
      Niektórzy z nich chcą być wykorzystani
      Słodkie sny są z tego zrobione

• carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 12:31
      Ech, obserwuję wojnę informatyków. Od paru dni yt wrzuca reklamę powiedzmy zaplanowaną na 30 sekund, adblock ją kasuje po kilku. Yt wrzuca kolejną, to samo. Albo pojawia się straszny komunikat yt, że blokowanie zabronione!!! też zaraz skasowany. No czasem wygrywa yt - zwłaszcza w środku dłuższych filmików.
      • borsuczyca.klusek Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 12:36
        A ja oglądam reklamy u ulubionych youtuberów, bo tak im mogę zapłacić za ich pracę 🙄
        • carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 12:43
          No nie, każdy większy pewnie ma patronite itp rozwiązania. To w ogóle jest większy temat, czy należy indywidualnie wspierać kogoś, kto zarabia na komentowaniu takich Kuchennych itp itd. Bo to albo jest piracenie - albo jednak stojąca za utuberem agencja ma umowę z właścicielem praw.

Ale mnie w ogóle nie o to chodzi. Ot szukam jakiegoś teledysku do wątku, chcę się upewnić, że o to mi chodziło a tu jeb, 5 minut reklam.
          • borsuczyca.klusek Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 16:48
            Jakbym każdemu chciała na patronita wrzucić to bym chyba tylko na nich robiła a obejrzenie 30 sekund reklamy mnie nie zbawi 😀
            • leziox Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 17:31
              A marsze Wehrmachtu też puszczają z reklamami? Jeśli tak, to co na nich reklamują?
              :>
              • carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 08.04.25, 08:24
                leziox napisał:

> A marsze Wehrmachtu też puszczają z reklamami? Jeśli tak, to co na nich reklamu
                > ją?
                > :>

Nie będę sprawdzał, bo jeszcze jakiegoś bana sam wyłapię :D
            • carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 08.04.25, 08:24
              borsuczyca.klusek napisała:

> Jakbym każdemu chciała na patronita wrzucić to bym chyba tylko na nich robiła a
              > obejrzenie 30 sekund reklamy mnie nie zbawi 😀

To ja wczoraj miałem 5 minut do 48 minutowego materiału. I to kabaretów zajumanych z tv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka