carte_blanche_2025 25.03.25, 10:02 czyli będę tu czasami wrzucał to co akurat zagra Radio Złote Przeboje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 10:06 Dusty Springfield - In private Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 14:01 Gdybys tak czasem w naszym pieknym slowianskim jezyku wrzucil, mam dosc anglickiego. Odpowiedz Link
leziox Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 14:34 Dunajec, especially for You. Idzie Dysc (mel. Na Kráľovej holi) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 15:37 Specjalnie dla ciebie, nie dość, że język polski to jeszcze tematyka polska 😉 KULT - Wódka [;OFFICIAL AUDIO]; Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 16:16 Lezio, wielkie dzieki, "...z gory jedz z gory jedz na dolinie chaaammuuuujjjj......" Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 20:07 Jasne, jak następnym razem mnie coś najdzie na ten wątek to poczekam na coś polskiego. Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 25.03.25, 23:21 O, proszę Elektryczne Gitary - To już just koniec Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Piosenka na dziś i zawsze 27.03.25, 12:18 Z polskich to często leci na radiu Złote Przeboje: Nic nie może wiecznie trwać Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 28.03.25, 10:17 No ba, "wydany w 1979 roku." Teraz to jeszcze nic - wtedy to dopiero latało po wszystkich stacjach. Fakt, za dużo to ich nie było :D Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 28.03.25, 10:08 Eh, chwilowo muszę zawiesić cykl, bo Adblock mi przegrywa walkę z utubem i nie chce mi się kopać z reklamami. Jak na ironię (tłumaczenie dla nieanglojęzycznych): Niektórzy z nich chcą się Tobą posłużyć Niektórzy z nich chcą byś się nimi posłużył Niektórzy z nich chcą cię wykorzystać Niektórzy z nich chcą być wykorzystani Słodkie sny są z tego zrobione Eurythmics, Annie Lennox, Dave Stewart - Sweet Dreams (Are Made Of This) (Official Video) Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 12:31 Ech, obserwuję wojnę informatyków. Od paru dni yt wrzuca reklamę powiedzmy zaplanowaną na 30 sekund, adblock ją kasuje po kilku. Yt wrzuca kolejną, to samo. Albo pojawia się straszny komunikat yt, że blokowanie zabronione!!! też zaraz skasowany. No czasem wygrywa yt - zwłaszcza w środku dłuższych filmików. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 12:36 A ja oglądam reklamy u ulubionych youtuberów, bo tak im mogę zapłacić za ich pracę 🙄 Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 12:43 No nie, każdy większy pewnie ma patronite itp rozwiązania. To w ogóle jest większy temat, czy należy indywidualnie wspierać kogoś, kto zarabia na komentowaniu takich Kuchennych itp itd. Bo to albo jest piracenie - albo jednak stojąca za utuberem agencja ma umowę z właścicielem praw. Ale mnie w ogóle nie o to chodzi. Ot szukam jakiegoś teledysku do wątku, chcę się upewnić, że o to mi chodziło a tu jeb, 5 minut reklam. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 16:48 Jakbym każdemu chciała na patronita wrzucić to bym chyba tylko na nich robiła a obejrzenie 30 sekund reklamy mnie nie zbawi 😀 Odpowiedz Link
leziox Re: Piosenka na dziś i zawsze 07.04.25, 17:31 A marsze Wehrmachtu też puszczają z reklamami? Jeśli tak, to co na nich reklamują? :> Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 08.04.25, 08:24 leziox napisał: > A marsze Wehrmachtu też puszczają z reklamami? Jeśli tak, to co na nich reklamu > ją? > :> Nie będę sprawdzał, bo jeszcze jakiegoś bana sam wyłapię :D Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 08.04.25, 08:24 borsuczyca.klusek napisała: > Jakbym każdemu chciała na patronita wrzucić to bym chyba tylko na nich robiła a > obejrzenie 30 sekund reklamy mnie nie zbawi 😀 To ja wczoraj miałem 5 minut do 48 minutowego materiału. I to kabaretów zajumanych z tv. Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Piosenka na dziś i zawsze 20.04.25, 18:55 Czy tylko ja tu obecnie słyszę ou bajden? A Trump to już dokąd doszedł z cłami na Chiny? Britney Spears - ...Baby One More Time (Official Video) Odpowiedz Link