kulawekolano 17.04.25, 17:51 Inni też mogą tu pisać acz niekoniecznie. Jeśli ktoś ma siano w głowie Bogdan zaraz mu to powie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 18:10 Choć z pewnym Bogdanem mam szorstkie relacje, nie jednemu psu Burek przecież... Nie obrażając tu zierząt wszelakich, zawsze wysłucham co Bogdan do powiedzenia ma... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 18:16 e-zybi napisał: > Choć z pewnym Bogdanem mam szorstkie relacje, > nie jednemu psu Burek przecież... > Nie obrażając tu zierząt wszelakich, > zawsze wysłucham co Bogdan do powiedzenia ma... > Ja mam na imię Bogusław. Ale od dziecka kazałem się do mnie zwracać Bogdan. A na drugie mam Jan, gdyby to kogoś interesowało. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 18:24 To masz przyjemność konwersować ze Zbyszkiem, Andrzejem. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 18:29 e-zybi napisał: > To masz przyjemność konwersować ze Zbyszkiem, Andrzejem. > Na pewno mam przyjemność? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 18:34 Chciałem być grzeczny...Wolisz wziąć sprawy w swoje ręce, Twoja sprawa ;) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 18:52 e-zybi napisał: > .Wolisz wziąć sprawy w swoje ręce, > A może w nogi? :D Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 18:59 kulawekolano napisał(a): > A może w nogi? :D Sposób pozostawiam Tobie ;) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 19:04 e-zybi napisał: > Sposób pozostawiam Tobie ;) Bym to rozwiązał w ten sposób. The Witcher Netflix - Fight Scene With Music From The Game Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 17.04.25, 23:22 Co to ja chciałem? Chyba zapomniałem. A może już napisałem? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 11:19 Cieszę się że nie jestem kobietą albowiem: Badania dotyczące rozpowszechnienia alkoholu wskazują, że mężczyźni piją znacznie więcej niż kobiety. Mimo to kobiety szybciej odczuwają negatywne konsekwencje picia alkoholu. Źródło: kampanianazdrowie.pl/kobiety-a-alkohol/ Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 12:26 To podziękuj ojcu, że jego niecierpliwość po odwiedzinach "ciotki" dała początek Twojemu zadowoleniu ;-) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 16:54 Ciekawe dlaczego głupi ludzie uważają się za mądrych? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 17:36 Nie jestem ekspertem, ale jak mama mówi, że głupiego poznaje się po głupich uczynkach. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 17:40 e-zybi napisał: > Nie jestem ekspertem, ale jak mama mówi, że głupiego poznaje się po głupich uc > zynkach. > A co mówi tata? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 17:50 Gdyby dowiedział się, że zdradza go mama to spakowawałby walizki i przeprowadził się do kochanki. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 18:17 e-zybi napisał: > Gdyby dowiedział się, że zdradza go mama to spakowawałby walizki i przeprowadzi > ł się do kochanki. > A gdyby się nie dowiedział? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 19:01 e-zybi napisał: > To z matką by siedział 😉 > No tak, matka jest tylko jedna. Aż mi się dowcip przypomniał. Matka leży z wujkiem w łóżku i woła do synka: Synku przynieś z lodówki flaszkę. Są tam dwie. Synek odpowiada: Matka, jest tylko jedna. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 17:49 No to teraz z innej beczki. Dlaczego nie smakuje mi piwo? Wina też nie lubię. Ani słodkiego ani wytrawnego. Wódka jest wstrętna w smaku a piję. Co jest ze mną nie tak? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 18:01 e-zybi napisał: > Jesteś kobietą! > Z brodą. I fallusem. I moszną. Kurcze, jestem nietypową kobietą ale na eurowizji zrobiłbym/zrobiłabym furrorę! Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 18.04.25, 19:10 e-zybi napisał: > Myślę, że nie tylko na eurowizji 😉 > Na plebanii w Drobinie też. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 22.04.25, 17:46 Ciekawe, co na Twoją radość i bana, powiedziałaby sama Dana? ;-) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 22.04.25, 17:49 e-zybi napisał: > Ciekawe, co na Twoją radość i bana, > powiedziałaby sama Dana? ;-) > Ta z zamkniętego forum? Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Będę tu sobie pisał 23.04.25, 02:45 Ludzie to się nudzą. Z tyłka siedzenia nic nie robienia. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 22.04.25, 17:25 Takie coś przeczytałem: Ziemia to najpiękniejsza z planet www.kalbi.pl/miedzynarodowy-dzien-matki-ziemi I tak się zastanawiam, skąd ktoś wie że nie nie ma piękniejszej planety od Ziemi? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 22.04.25, 17:44 Czy piękniejszej to nie wiem. Naukowcy twierdzą, że biorąc pod uwagę odpowiednie wskaźniki, to od Ziemi lepszym miejscem do zamieszkania jest egzoplaneta Kepler-442b, znajdująca się 1206 lat świetlnych od Ziemi, odkryta w 2015 roku. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 22.04.25, 17:48 e-zybi napisał: > Naukowcy twierdzą, że biorąc pod uwagę odpowiedni > e wskaźniki, to od Ziemi lepszym miejscem do zamieszkania jest egzoplaneta Kepl > er-442b, znajdująca się 1206 lat świetlnych od Ziemi, odkryta w 2015 roku. > I ja się dopiero teraz o tym dowiaduję?! Już dawno zbudowałbym kosmolot i tam poleciam. Z jakąś chętną emamą :D Odpowiedz Link
e-zybi Re: Będę tu sobie pisał 22.04.25, 18:00 Widzisz, coś Ci umknęło, ale nic straconego, działaj! ;-) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 22.04.25, 18:12 e-zybi napisał: > Widzisz, coś Ci umknęło, ale nic straconego, działaj! ;-) > No dobrze, zabieram się z budowę kosmolotu. Z kompletowaniem załogi będzie gorzej. To może zamiast gdzieś tam lecieć, zmienię ludzi na Ziemi na lepszych? Tylko czy oni będą się chcieli zmienić? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Będę tu sobie pisał 22.04.25, 18:44 Nie wiem co mam grać co mam z sobą brać chyba tu zostawię strach który mi w kłamstwie kazał żyć. Odpowiedz Link