Dodaj do ulubionych

Serial na dziś: Pitbul 2005-8

27.04.25, 07:56
Jednak Papryk to mistrz.
Potrafił doprowadzić do bulwersu mojego syna, który normalnie mnie tylko uspakaja, że za dużo marudzę :) Albo, że przecież to pokazywali tylko przegapiłem.

Bez spoilerowania wielkiego, wątek w tle. Śledzimy walkę pewnego policjanta o prawo do....
Walka sobie przez parę odcinków już trwa. Wchodzi kolejny z czołówką "w poprzednich odcinkach".
Widzimy ścinek, gdy sąd ogłasza pozytywny wyrok.

"Kuwa, kiedy to było?!" się syn zdziwił.
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Serial na dziś: Pitbul 2005-8 27.04.25, 11:18
      Oj tam pewnie znając życie oglądałeś jednym okiem i jeszcze syna zagadałeś 😉

Akurat Pitbull to jedyne dobre co zrobił Vega, jeszcze Służby Specjalne ewentualnie.
      • carte_blanche_2025 Re: Serial na dziś: Pitbul 2005-8 27.04.25, 11:39
        Odwrotnie, to syn wczoraj przyszedł, że zaczął oglądać. Podzielić się refleksją, że tam nie zgadzają się nazwy broni (jego konik) a nawet w którymś odcinku skradziony dostawczak nagle zmienia kolor - mimo, iż nikt go nie malował.
        To mówię - a puszczaj dalej, to nie jest coś co trzeba mieć ciągłość...
        Oczywiście pierwszy nowy dla mnie odcinek - znów się synowi pistolety nie zgadzają :D Wiadomo pierdółka, bo żadne z nas dwojga by tego nie zauważyło.
        A potem pojawił się mi Barszczyk. Nie ksywa, normalnie nazwisko. Oh jaka tajna aluzja, że on jest cienki jak barszcz.
        To co odwalił w pewnym odcinku spowodowało moje stwierdzenie, że ta postać jest za głupia nawet jak na filmy Papryka. Bo to jednak stary policjant był.
        • borsuczyca.klusek Re: Serial na dziś: Pitbul 2005-8 27.04.25, 11:51
          carte_blanche_2025 napisał:

> To co odwalił w pewnym odcinku spowodowało moje stwierdzenie, że ta postać jest
          > za głupia nawet jak na filmy Papryka. Bo to jednak stary policjant był.

No to wyobraź sobie, że nasz znajomy były policjant, mówił że za jego czasów to co drugi był właśnie taki Barszczyk. Pod kątem oddania realiów policyjnych bardzo sobie też ceni Drogówkę Smarzowskiego.
          • carte_blanche_2025 Re: Serial na dziś: Pitbul 2005-8 27.04.25, 12:00
            Ta? Też

SPOILER

wbijając do mieszkania podejrzanej o usypianie staruszek, znając jej portret pamięciowy wierzyli, że to siostra i wypijali podaną herbatkę?

• borsuczyca.klusek Re: Serial na dziś: Pitbul 2005-8 27.04.25, 12:07
              Szczegółów nie pamiętam, więc nie będę się zapierać, że żadnych głupot tam nie było
              • carte_blanche_2025 Re: Serial na dziś: Pitbul 2005-8 27.04.25, 12:10
                Przy Barszczyku to Zubek czy Jaszczuk z 07 są tuzami inteligencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka