Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Lądek

14.09.24, 21:38
"Od polskiej strony Lądek jest całkowicie odcięty."

Donosi Agora.
Obserwuj wątek
    • negativum Re: Gdzie jest Lądek 14.09.24, 21:46
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,31305105,woda-przedarla-sie-przez-wal-rozpoczynamy-ewakuacje-gmina.html#s=BoxMMtCzol1
      • hrasier_2 Re: Gdzie jest Lądek 14.09.24, 23:00
        No dramat. Wody nie ubywa tylko przybywa.
        • negativum Re: Gdzie jest Lądek 14.09.24, 23:16
          hrasier_2 napisał:

> No dramat. Wody nie ubywa tylko przybywa.

Taki jest problem pogłębić rzeki. Jest rzeczą naturalną, że rzeki się wypłycają nanosząc grunt z okolicy.
          Ale o tym nie chce słyszeć Donald. W tym roku pewnie znów zaleje Niemieckie Słubice. Na półkuli północnej wschodniej brzegi są wyższe. Przykładem jest Kijów ichni Dniepr.
          pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_Coriolisa
          • hrasier_2 Re: Gdzie jest Lądek 14.09.24, 23:52
            U mnie niedrożne są studzienki..Dzisiaj przyjechała straż i pompowała wodę z ulicy. Przez to mam drugi teraz zalane piwnice. Zgłosiłem to dzisiaj do kryzysowego zarządzania miasta..Wkurzony jestem bo wody więcej niż poprzednio. A wszystko wysprzątałem. Wiem że inni mają gorzej. W telewizji Republika pokazują te nieszczęścia. Tyle było informacji o tym i tak zaskoczyło.
            • negativum Re: Gdzie jest Lądek 15.09.24, 01:10
              hrasier_2 napisał:

> U mnie niedrożne są studzienki..Dzisiaj przyjechała straż i pompowała wodę z ul
              > icy. Przez to mam drugi teraz zalane piwnice. Zgłosiłem to dzisiaj do kryzysow
              > ego zarządzania miasta..Wkurzony jestem bo wody więcej niż poprzednio. A wszyst
              > ko wysprzątałem. Wiem że inni mają gorzej. W telewizji Republika pokazują te n
              > ieszczęścia. Tyle było informacji o tym i tak zaskoczyło.

Niestety, o to już tylko do samorządu. Kto ci miał przetkać? Donald?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka