24.08.06, 11:33
Albo:

1) mi sie coś przywidziało;
2) mi się coś pomyliło;
3) mi coś nie działa;
4) KILKA WĄTKÓW ARCHIWALNYCH ZOSTAŁO ZJEDZONYCH !!!!!! ŻĄDAM WYJAŚNIEŃ !!!!
GDZIE NP. SĄ RUZKI ALBUMÓW SPRZED ACHTUNGA ???!!! Czy ktoś z Was ma podobny
problem ? Jeżeli wszyscy, to będziemy interweniować w górze, bo CO TO MA BYĆ ??!!
Obserwuj wątek
    • nancyboy Re: Eeeeeej 24.08.06, 17:54
      Chyba widziałem jak peternurek1 wynosi wątki po kryjomu z forum. Zdaje się, że
      je sprzedaje na allegro.
      • peternurek1 Re: Eeeeeej 24.08.06, 19:36
        Wiesz, że za pomówienie Założyciela grożą Ci 3 lata ciężkiego więzienia?! Masz
        szczęscie, że nie jestem naszym prezydentem! ;]

Nie wiem co się dzieje, wąty zniknęły też z forum Strawberry Fields i
        prawdopodobnie z innych forów prywatnych. Okradają nas, ludzie, okradają!
        • kwiat_paproci Re: Eeeeeej 24.08.06, 20:36
          Myślę, że trzeba wyznaczyć jakieś społeczne dyżury na forum i pilnować, bo
          jeszcze trochę i całe forum nam wyniosą za plecami surprised
          • ihopeyouwilllikeme Re: Eeeeeej 25.08.06, 09:41
            Na SF jest niby 7 stron, ale na trzech ostatnich nic nie ma ! Wygląda to tak,
            jakby wycinali wszystkie wątki sprzed sierpnia 2005. O co tu chodzi ?
            • peternurek1 Re: Eeeeeej 25.08.06, 14:39
              Coorvah, wzięli i odgórnie bez informowania nikogo "zarchiwizowali" stare wątki
              bez informowania właścicieli forów prywatnych o jakichkolwiek zmianach. Nie
              rozumiem zupełnie, dlaczego ich nie widać, do niedawna zarchiwizowane wątki
              były widoczne na dalszych stronach, tyle że nie można sie było do nich
              dopisywac.

Do wątków można dotrzeć przez wyszukiwarkę na forum, sprawdziłem, faktycznie
              są. Tylko to niestety niewygodne. To wszystko jest dla mnie trochę
              niezrozumiałe, bo komu potrzebna taka zmiana? Na pewno nie użytkownikom
              forum.gazeta.pl.
              • peternurek1 Re: Eeeeeej 26.08.06, 00:56
                Powyciągam pare fajnych wątków z archiwum, bo szkoda je stracić, może czasem
                ktoś poczyta, może czasem się ktoś dopisze jak promenade w RUZCE Zooropy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka