Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

28.06.25, 13:10
Dzień dobry.
Forum jest wybitnie mondre ale wybitnie gupi też mogą tu pisać.
Obserwuj wątek
    • omgojp Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:25
      Jak moga, to ja bede! Co prawda, forum sie mialo nazywac Januszewo, no ale... nie dopilnowalam, trudno. Bo Januszewo, to prawie jak "Lubiewo"... zapowiada sie ciekawie...
      • wybitniemondry Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:31
        omgojp napisał(a):
        > Jak moga, to ja bede! Co prawda, forum sie mialo nazywac Januszewo, no ale... n
        > ie dopilnowalam, trudno. Bo Januszewo, to prawie jak "Lubiewo"... zapowiada sie
        > ciekawie...

Jak już, to Januszkowo.
        Próbowałem na koncie kulawekolano założyć ale się nie da bez poczty. A poczty założyć się nie da jeśli zakładało się konto bez poczty.
        No to wymyśliłem nazwę najmondrzejszą big_grin
        • omgojp Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:34
          Ja tu bede miec swoj azyl. Ze swojej strony moge w zamian obiecac tylko tyle, ze nie bede przeklinac.
          • wybitniemondry Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:41
            omgojp napisał(a):
            > Ja tu bede miec swoj azyl. Ze swojej strony moge w zamian obiecac tylko tyle, z
            > e nie bede przeklinac.

Przeklinanie toleruję, choć nie lubię nadmiaru. Tylko że ktoś może donieść i administracja skasuje to forum.

A co do azylu, to muzyczkę puszczę:

• omgojp Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:50
              Mam buty czerwone ale... ja dla pana czasu nie mam, skad bym miala brac ten czas?
              • wybitniemondry Re: Dzień dobry 28.06.25, 14:00
                omgojp napisał(a):
                > Mam buty czerwone ale... ja dla pana czasu nie mam, skad bym miala brac ten cza
                > s?

Biało czerwone. Czyli patriotyczne.
                A sznurówki rozwiązane. Czyli niebezpiecznie.
    • omgojp Re: Dzień dobry 05.07.25, 09:57
      Januszku, ja juz tu nie chce byc. Tu- na forach gazety, nie konkretnie: u Ciebie. Mysle, ze mnie zrozumiesz. Buziaki, lobuzie. Napisze dzis pewnie administracji i moderacji co o nich mysle, moze wreszcie sie permanentnego bana dorobie wink Pa, Piekny
      • wybitniemondry Re: Dzień dobry 05.07.25, 10:02
        omgojp napisał(a):
        > Januszku, ja juz tu nie chce byc. Tu- na forach gazety, nie konkretnie: u Ciebi
        > e. Mysle, ze mnie zrozumiesz. Buziaki, lobuzie. Napisze dzis pewnie administrac
        > ji i moderacji co o nich mysle, moze wreszcie sie permanentnego bana dorobie wink
        > Pa, Piekny

Ja tu sam nie będę świecił, jak kieliszek w kupie śmieci.
        Żegnaj.
        • wybitniemondry Re: Dzień dobry 05.07.25, 12:13
          Kasuję zdjęcię forumowe (Januszkowo). Nie ma to już sensu (zdjęcie).
          Co by tu jeszcze skasować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka