wybitniemondry 28.06.25, 13:10 Dzień dobry. Forum jest wybitnie mondre ale wybitnie gupi też mogą tu pisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omgojp Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:25 Jak moga, to ja bede! Co prawda, forum sie mialo nazywac Januszewo, no ale... nie dopilnowalam, trudno. Bo Januszewo, to prawie jak "Lubiewo"... zapowiada sie ciekawie... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:31 omgojp napisał(a): > Jak moga, to ja bede! Co prawda, forum sie mialo nazywac Januszewo, no ale... n > ie dopilnowalam, trudno. Bo Januszewo, to prawie jak "Lubiewo"... zapowiada sie > ciekawie... Jak już, to Januszkowo. Próbowałem na koncie kulawekolano założyć ale się nie da bez poczty. A poczty założyć się nie da jeśli zakładało się konto bez poczty. No to wymyśliłem nazwę najmondrzejszą Odpowiedz Link
omgojp Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:34 Ja tu bede miec swoj azyl. Ze swojej strony moge w zamian obiecac tylko tyle, ze nie bede przeklinac. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:41 omgojp napisał(a): > Ja tu bede miec swoj azyl. Ze swojej strony moge w zamian obiecac tylko tyle, z > e nie bede przeklinac. Przeklinanie toleruję, choć nie lubię nadmiaru. Tylko że ktoś może donieść i administracja skasuje to forum. A co do azylu, to muzyczkę puszczę: Azyl P - Buty Czerwone Odpowiedz Link
omgojp Re: Dzień dobry 28.06.25, 13:50 Mam buty czerwone ale... ja dla pana czasu nie mam, skad bym miala brac ten czas? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień dobry 28.06.25, 14:00 omgojp napisał(a): > Mam buty czerwone ale... ja dla pana czasu nie mam, skad bym miala brac ten cza > s? Biało czerwone. Czyli patriotyczne. A sznurówki rozwiązane. Czyli niebezpiecznie. Odpowiedz Link
omgojp Re: Dzień dobry 05.07.25, 09:57 Januszku, ja juz tu nie chce byc. Tu- na forach gazety, nie konkretnie: u Ciebie. Mysle, ze mnie zrozumiesz. Buziaki, lobuzie. Napisze dzis pewnie administracji i moderacji co o nich mysle, moze wreszcie sie permanentnego bana dorobie Pa, Piekny Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień dobry 05.07.25, 10:02 omgojp napisał(a): > Januszku, ja juz tu nie chce byc. Tu- na forach gazety, nie konkretnie: u Ciebi > e. Mysle, ze mnie zrozumiesz. Buziaki, lobuzie. Napisze dzis pewnie administrac > ji i moderacji co o nich mysle, moze wreszcie sie permanentnego bana dorobie > Pa, Piekny Ja tu sam nie będę świecił, jak kieliszek w kupie śmieci. Żegnaj. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień dobry 05.07.25, 12:13 Kasuję zdjęcię forumowe (Januszkowo). Nie ma to już sensu (zdjęcie). Co by tu jeszcze skasować? Odpowiedz Link