omgojp 28.06.25, 13:36 To ma być wątek tylko mój i nikt ma go nie czytać, ani tym bardziej w nim nie pisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omgojp Re: Fornittowe Bagno 28.06.25, 13:45 Na początek trochę wazelinki, ze niby ja i gospodarz forum sie lubimy Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 28.06.25, 14:03 Fornittowy wierszyk Na fora gazetowe: Tylko dlatego, ze jestes nickiem Mozesz zanosic sie swinskim kwikiem I choc duchowe zycie ubogie... To inby srogie, to inby srogie! Lecz tajemnica niech pozostanie To czy wysrales juz sniadanie Rzyc twa bogata, pelna sekretow Stary czlowieku Cos pojadl stekow Tysiace wrazen, setki poparzen Internet tworzy Dziwne psychozy Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 28.06.25, 19:03 Olympo- serial o PIEKNYCH, MLODYCH i zuchwalych. Serial hiszpanski, moze dlatego aktorki i aktorzy az tak(!!!) ciesza oko. Oczywiscie, polskim widzom niesamowicie przeszkadza, ze w serialu pojawia sie temat homofobii w sporcie. No bo polscy widzowie to homofobiczne burrrraki. Mnie tam sie sceny homo-erotyczne podobaja 😇 Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 29.06.25, 11:33 Takie prawo by sie na forum przydalo. Jestesmy wszyscy chorzy, uzaleznieni od belkotania o czymkolwiek. To nie jest dobre. Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 29.06.25, 19:53 Chwalcie bagna zabajoooneee, kupa pachnace, zieloooneeee Chwalcie w serialu gejiki Ktore robia riki-tikiiii Bardzo fajny zwrot akcji na koncu "Olympo". Ogolnie serial ok. Sceny seksu boskie, zwlaszcza te miedzy chlopakami, chociaz Amaya ze swoim menem też dawali radę Amaya- sliczna, dzielna i waleczna. Podziwiam takich ludzi i troche im zazdroszcze, a troche wspolczuje. Za "Squid game" mi sie nawet nie chce zabierac. To jest to samo, co przy "Sweet home", czy "Alice in Borderland"- zaczyna sie dobrze, albo wrecz swietnie, a w kolejnych sezonach sie to rozlazi jakos i taka breja wychodzi. Wyjatkiem od reguly, jesli chodzi o koreanskie produkcje jest za to "Slaby bohater"- drugi sezon nawet lepszy od pierwszego. Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 01.07.25, 14:40 Ehhhh, no bez zatyczki na nos sruby pod woda jak trzeba nie zrobie. Ale fajna zabawa Odpowiedz Link
kulawekolano [...] 01.07.25, 15:42 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 01.07.25, 15:45 NIE WOLNO NIKOMU POZA MNA W TYM WATKU PISAC!!!! Zlych ludzi spotykaja straszne kary, pamietaj Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 01.07.25, 16:03 Sie usunal, kochany ❤️ Autoaborter taki- zuch! Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 01.07.25, 21:28 youtu.be/6wSwX-8rlUk?si=jJXfbQ10bE6pNvJn Piosenka pozegnalna dla irsi. Moze jakims cudem tu kiedys wdepnie w to bagno i zobaczy, ze o niej nie zapomnialam Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 04.07.25, 15:45 Fornittowy relaksik. Kawe zrobie i bede bazgrrrrolic dalej. Okresu dzien pierwszy, boli mnie brzuch. Uch! Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 04.07.25, 17:07 Oooostatni rysunek. Z rysowaniem, jak z chipsami, ciezko sie oderwac. Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 10:27 Ehhhh no juz dzis mnie tu mialo nie byc. Ale deszcz pada, psy spia, kochanka zamordowalam i zakopalam w ogrodzie. Co by tu jeszcze zbroic...? Trzecia kawa na pewno jest dobrym pomyslem. Dupsko mi uroslo niemozebnie, tak to jest, jak sie czeresnie na kilogramy wpierdala. W dodatku mnie na forum denerwuja i kortyzol robi swoje. Buuu Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 15:45 "a to czego pragnę do złudzenia przypomina zło (...) A krok którym idę Do złudzenia przypomina twój Gdy stoję najbliżej W moim wzroku skrywam zamiar swój" ... Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 19:38 Rany boskie! Tyś to, Lady Makbet?? 🙄🫢😯😯 Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 19:42 Do wyciecia to twoja glowa, kolejna zono Sinobrodego Znalazlam w lesie czarna czeresnie. A bylam pewna, ze po ogoloceniu wlasnych drzewek juz skonczylam z zerowaniem. A tu taki dar. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 19:47 Jak mam już wyrok, to napiszę, że też ładuję w siebie tony czereśni. Kompulsywnie. Że niby na zapas. Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 19:49 No bo sie nie da inaczej czeresni chyba jesc? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 19:45 cambria1.2 napisała: > Sorki, do wycięcia. > Wytnę tylko na wniosek założycielki wątku. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:05 cambria1.2 napisała: > Tnij pan, wstydu oszczędź! > Nie mogę. No nie mogę! Znaczy się mogę ale nie mogę. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:07 Cierpienia młodego Wertera, jak Boga kocham 😤😡 Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:10 cambria1.2 napisała: > Cierpienia młodego Wertera, jak Boga kocham 😤😡 > Czytałem. Nie polecam. Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:12 Wszyscy czytelnicy kibicowali, zeby juz to zrobil wreszcie A w ogole, jak mozna kazac czytac cos takiego mlodym ludziom, ktorzy sa niestabilni psychicznie i milosne niepowodzenia zbyt mocno przezywaja? Ryzykowny pomysl... Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:16 Prawie wszystkie nasze lektury to były w zamyśle książki dla dorosłych. Jaki chory umysł kazał to czytać dzieciom?? Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:22 A tu sie nie zgodze tak do konca. Raz- licealna mlodziez, to juz nie sa dzieci. I wiekszosc z nich zna juz takie "bajki" jak np "Dzieci z dworca Zoo", wiec nadmiernie sie cackac z nimi tez nie trzeba Dwa- w mlodosci niektore ksiazki najlepiej "wchodza" maja szanse zmusic do myslenia, cos obudzic w czlowieku. Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:24 *ALE: z ksiazkami o samobojstwie bym uwazala, bo wlasnie mlodzi czesto maja takie ciagoty. Na (nie) dobijanie koni i inne takie lektury ja bym poczekala do wieku studenckiego Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:52 Mówisz o "przeszłych pokoleniach" niestety. Ja też czytałam, co mi wpadło w ręce. W ogóle podejrzewam, że pod tym względem jesteśmy podobne 😁 Dobór lektur, ulubieni malarze, książki o ciemnych i ciemniejszych stronach życia, itepe 😉 Dzisiejsi czytelnicy lektur to inni ludzie. Nie chcą zwiedzać kopalni, zaglądać do studni, daj im streszczenie, daj im listę emo(c)ji... Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:59 Nie powinnam pisac na tych okropnych forach nic o rodzinie, ale... mam takie mlodociane czytelniczki pod skrzydlami, ze serce rosnie. Ostatnio Poe jest na topie Powiem ci, ze ja tyle nie czytalam w ich wieku, a molem ksiazkowym bylam naprawde nalogowym. Ale co ja to chcialam? A, ze czytelnictwo nie ginie, o to mi chodzilo Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 21:08 A to miód na moje skołatane serce! Bo wokół mnie pustka. A jak już coś, to twarz wykrzywia... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:25 cambria1.2 napisała: > Prawie wszystkie nasze lektury to były w zamyśle książki dla dorosłych. Jaki ch > ory umysł kazał to czytać dzieciom?? > Dorośli. Gdzie oni są i gdzie byli jak byliśmy dziećmi. Pojebani a nie dorośli. To o moich rodzicach. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 20:53 Moi mi udostępnili olbrzymią bibliotekę. Tyle że bez drogowskazów... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 21:04 cambria1.2 napisała: > Moi mi udostępnili olbrzymią bibliotekę. Tyle że bez drogowskazów... > Szczęściara. Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 19:52 Nie wycinaj, jak sie juz ktos normalny na tym forum pojawil to szkoda zabijac. A tak w ogole, kwiatki-samosiejki sa najbardziej urocze Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Fornittowe Bagno 07.07.25, 19:57 To samosiejka? Ale fakt, ona taka "cichutko, na paluszkach..." 🙃 Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 08.07.25, 19:19 Nazbieralam jagodek i sie zmeczylam. Teraz se przycupne i bede rysowac Jimiego bez zebow. (Bo zeby i uszy sa trudne do rysowania). Albo od razu Boba Marleya, bo piekniejszy. Kawa pomoze mi podjac decyzje, czy i kogo portretowac. Odpowiedz Link
omgojp Re: Fornittowe Bagno 09.07.25, 15:00 "Lato bylo jakies szare I slowikom braklo tchu Smutnych wierszy pare Ktos napisal znow"... Ale dzieki temu nad jeziorem pusto, mimo ze wakacje Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Fornittowe Bagno 11.07.25, 20:26 ot, dzień brzydki, to i rysunki brzydkie Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Fornittowe Bagno 13.07.25, 19:37 narysowałam typa, bo jest PIĘKNY Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Fornittowe Bagno 26.07.25, 09:10 Zamiast zarabiac kokosy Ja wole oswajac kosy Straszna jestem. Chcialam szajgaja, los mi zeslal szajgaja, jak na zamowienie skrojonego. No to ja teraz bym jednak wolala kogos z biglem ;P Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Fornittowe Bagno 26.07.25, 19:29 Pupa, pjesek i fornitka bez cyckow, szalenie skromna, ale za to muskularna, jak nie przymierzajac, Henry Cavill w wannie. Odpowiedz Link
gyatt Re: Fornittowe Bagno 09.08.25, 19:25 1- fornis i ptaszek (nazwalam go Ikar) 2- kroliczek Januszek znowu cale forum zaspamowal, masakra. Kto to wszystko posprzata... O wiem, wystarczy wygasic 😊😊😊 Odpowiedz Link
gyatt Re: Fornittowe Bagno 10.08.25, 23:54 Padam z nog, ale jak zwykle- z usmiechem. Pierdolona Polyanna. Odpowiedz Link
gyatt Re: Fornittowe Bagno 15.08.25, 09:10 A sie stesknilam za moja dziadyga slepa. Kochany, ze nie zszedl pod moja nieobecnosc Odpowiedz Link
gyatt Re: Fornittowe Bagno 17.08.25, 09:20 Janusz i ja- epilog. No nie jestem najlepsza w odchodzeniu. Nie wiem, czy to dobrze, czy zle Ehhhhhhh. Niestety, prawdziwa milosc jest na zawsze 😈 Odpowiedz Link
gyatt Re: Fornittowe Bagno 17.08.25, 19:58 Dzis biedny Mores mial dzien obcinania paznokci. A tak poza tym: bumelka na zielonej trawce Garbata jestem jak Granerud, musze cos z tym robic zanim bedzie za pozno. A nie chce sie. Odpowiedz Link
gyatt Re: Fornittowe Bagno 20.08.25, 08:34 Babcia sie uparla, ze ktoras z jej wnuczek musi byc GRUBA. I padlo na mnie Slodkiego, milego zycia... lecz bez cukrzycy i tycia. Poprosze Odpowiedz Link