omgojp 04.07.25, 12:40 A żebyś się nie domagał ode mnie elaboratów z interpretacją, jakieś są przypisy na marginesach głupie, dla głupich uczniów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omgojp Re: Gad :-O 04.07.25, 12:58 Ide z tluszczem w brzuchu, w las zielony Moze mnie zlapie gad- szalony, napalony... A jak nie bedzie zmyslowej przygody To chociaz bede miec z lasu jagody Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Gad :-O 04.07.25, 13:07 Wziął raz na łąkę gad swą gadzinę i patrząc w siebie weszli na minę. Całe szczęście nie bojową tylko krowią, poślizgową. Więc poszli dalej wcale nie smutni choć został z nimi fetor okrutny. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Gad :-O 04.07.25, 15:46 omgojp napisał(a): > Ale krowia kupa na szczescie malo smierdzi Ale gad z gadziną ze strachu się posrali i dlatego tak od nich wali. Odpowiedz Link
omgojp Re: Gad :-O 04.07.25, 15:49 Nie GADaj mi gadzie O zadu wsadzie Nie takiej gadziejbtresci Ja od ciebie chcialam Zawiodles mnie wasci Az sie poplakalam! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Gad :-O 04.07.25, 15:56 omgojp napisał(a): > KAWEEE! A nie tam takie sranie- w banie. Ide! Wstań i idź, twoja wiara cię uzdrowiła. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Gad :-O 04.07.25, 15:54 omgojp napisał(a): > Nie GADaj mi gadzie > O zadu wsadzie > Nie takiej gadziejbtresci > Ja od ciebie chcialam > Zawiodles mnie wasci > Az sie poplakalam! Bo byś chciała romantyzmu w świecie więcej jest turpizmu. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Gad :-O 04.07.25, 16:19 omgojp napisał(a): > Cicho potworze! > Ja teraz tworze! To stwórz proszę miła ma takie monstrum tak jak ja. Odpowiedz Link
omgojp Re: Gad :-O 04.07.25, 16:26 Ciebie juz raz rysowalam i wiecej nie bede. Basta!!! Finito. Squid game over. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Gad :-O 04.07.25, 16:38 omgojp napisał(a): > Ciebie juz raz rysowalam i wiecej nie bede. Basta!!! Finito. Squid game over. Nie widziałem, przegapiłem może za dużo wypiłem. Za mało w oczach wódki i na mordzie głupoty i fryz bardziej mam krótki. Ja nie mam już ochoty. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Gad :-O 04.07.25, 16:52 omgojp napisał(a): > Ale... na nic? Czy na picie? Czy na forum? Na życie. Odpowiedz Link
omgojp Re: Gad :-O 04.07.25, 16:54 To bardzo zle. "Trzeba tanczyc, trzeba zyc"- i kropka. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Gad :-O 04.07.25, 17:00 omgojp napisał(a): > To bardzo zle. "Trzeba tanczyc, trzeba zyc"- i kropka. Na ulicy Gnojnej trzeba żyć. Stanisław Grzesiuk - Bal na Gnojnej [;Official Audio]; Odpowiedz Link