gyatt 09.08.25, 23:10 Ale już zęby umyte, to nie. Ciacha zamiast tego sobie zapodam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyatt Re: Coś bym zjadła 10.08.25, 00:09 Chyba powinnam isc spac. Ale nie chce, zeby bylo juz jutro. Chociaz, technicznie rzecz biorac, juz jest, bo po polnocy. Ksiezyc moj widze ogromnym. Pelnia. Zycia. Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 10:14 Chyba jedno z najpiekniejszych cial, jakie widzialam w zyciu. Lewy nawet jak na sportowca wyglada oblednie. Jak polbog jakis. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 10:26 gyatt napisał(a): > Chyba jedno z najpiekniejszych cial, jakie widzialam w zyciu. Lewy nawet jak na > sportowca wyglada oblednie. Jak polbog jakis. Przeczytał i biegnie do ciebie Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 14:28 Ale jestem kochana i do rany przyloz, wiec pozwalam wklejac konkurencje Byle gołą! Odpowiedz Link
chybagupi Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 14:33 gyatt napisał(a): > Ale jestem kochana i do rany przyloz, wiec pozwalam wklejac konkurencje Byle > gołą! Półgoła może być? Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 14:38 Moze. Nie moj typ kompletnie, ale obiektywnie piekny i pieknie zbudowany. Ale ja go wole w 13stym posterunku, nic nie poradze. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 14:44 Ten ma przynajmniej inteligentną twarz I jest taki... mięciutki Nie no, Roberto to ktoś z plasteliny, foremka może była z kolekcji "bogowie.pl", ale nienienie... PS Seksu? Seksu????? Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 14:48 Wklej swojego, to sie zemszcze, za ten pojazd po Lewym! No dobra, on jest zbyt nijaki i poczciwy* na boga seksu, ale cialo ma naprawde ekstra. * Lubie Lewego, nie jest to pilkarska osobowosc, ale porzadny gosc. Maz- zonie, ojciec- dzieciom (w tym- Yamalowi na boisku). Wiec za tego nijakiego go przepraszam Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 14:55 Nie wkleję, mowy nie ma XD No i co poradzę, że Lewy do mnie nie przemawia Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 14:57 To chociaz jakims nazwiskiem znanym rzuc... ja wkleje 😈 Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 15:01 To jest zarazliwe! Brzmisz jak janusz! Olaboga. A ja nieustajaco- moge. Pewnie Costner, czy inny Eastwood? (Oooookropni sa ) Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 15:05 Nieno, ani jeden, ani drugi. Ciesz się, że możesz. Mnie się powoli odechciewa móc. Można? Można! Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 15:10 O rany, juz wiem. Jakis K-popowy piosenkarz. Masz racje, nie przyznawaj sie za Chiny. Ja nikomu nie powiem Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 15:23 Hmmm. Eric Bana z Troi? Nie, to moj. Dasz podpowiedz, czy sekret to sekret? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 15:26 Pomyślę, zrobię kasting i wkleję. Cierpliwości Odpowiedz Link
chybagupi Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 15:44 gyatt napisał(a): > Poczekam. Na fajnych mezczyzn- warto A te jest fajny czy nie? Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 15:58 Eeeee. Ladne rysy twarzy i cialo, ale mina sprawia, ze jest jakis smieszny i odpychajacy. Jakby na sile chcial byc sexy, a nie mial tego w sobie. Odpowiedz Link
gyatt Re: Coś bym zjadła 25.08.25, 10:58 Nie powinnam tego pisac, bo to juz jest obgadywanie. Ale pozytywne. Moj X ma lepsza gore ciala niz Lewy, bo nie dosc, ze na brzuchu kaloryfer, to w pasie waski, a w ramionach szeroki. Trojkat, czyli klasyczny ideal meskiej sylwetki. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Coś bym zjadła 30.08.25, 10:41 gyatt napisał(a): > Moje lekarstwo na zlo tego swiata- piekno Co on taki smutny, jak by mu się śliwki skończyły? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Coś bym zjadła 30.08.25, 11:01 gyatt napisał(a): > Do szon patrolu go nie przyjeli... Do słonecznego by go przyjęli. Odpowiedz Link