irsila 12.08.26, 17:35 niestety, w pakiecie orange, stacjonarny mam przed chwila odebrałam, jakąś ziemię skupują, ale ja zadnej ziemi nie mam, tyle co kurna w doniczkach i w ogródku, przyblokowym! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Telefony, telefony 12.08.26, 18:47 Jakiś stary telefon stacjonarny mam w pakiecie. Nie narzekam, mało płacę za dwa dekodery, dwa telefony i internet. Na moim współczesnym smartfonie, on mnie zawsze informuje czy to podejrzana wiadomość jest. Odpowiedz Link
irsila Re: Telefony, telefony 03.10.26, 03:21 Wczoraj i przedwczoraj, mój stary telefon dzwonił. Ze snu mnie wybudził jego alarm. Po pólnocy dawno było... Zatem podeszłam, odebrałam, gdyz w przedpokoju go mam, a nie przy łóżku Okazało sie że "córka" ze szpitala do mnie dzwoni Matko kochana sie do mnie się zwraca, że jakiegos czterokrotnego wirusa złapała i dalej opowieść nawiuja a ja do niej, że ja córki nie mam! To ona na teściowa mnie przerzuciła O imię zapytałam, która to, taka chora, to ona mi powiedziała, ch.j ci w dupę i sie rozłączyła... a mnie w głowie siedziała wizyta jednego z mych synów którzy codziennie, nas odwiedzają i o żadnych synowych chorób, nie wspominają inaczej to bym sie nabrała pewnie o pieniądze chodzi... Juz kiedyś o tym pisałam, na FE Odpowiedz Link
irsila Re: Telefony, telefony 03.10.26, 03:36 Przytomność umysłu jeszcze mam, mimo lat. Ania wypadek miała, trzeba kaucje wpłacić, przy Białym Domku czekamy ... (Ania to moja synowa i sporo jeździ samochodem). Mamo w szpitalu jestem, to syn twój Tomek, pomóż mi kaucje wpłacić, wypadek spowodowałem Mam syna o imieniu Tomek, ale częściej jeździ rowerem niż samochodem, gdyż do pracy blisko ma. I wiele takich innych telefonów... Nawet ojciec Viki Gabor w to się bawi: forum.gazeta.pl/forum/w,37412,180013844,180013844,Ojciec_Viki_Gabor_.html#p180016728 Odpowiedz Link