eurytka Re: Nie moge pisać 28.08.26, 17:02 A jednak mogę, gdyż bana mi zniesiono? A przede mną psina, uratowana, dziś p;rzez syna dostarczona i przede mną na psiacer, czeka... by ja wyprowadzić Odpowiedz Link
eurytka Re: Nie moge pisać 28.08.26, 18:32 Z psiaceru przed chwilą wróciłam, z wielkim trudem. Szkoda, że kuli nie wzięłam, by sie cokolwiek, podpierać, gdyż sie zapomniałam, z domu wychodząc. Następnie męża nakarmiłam skyrem , jagodami, popychając. Resztki, psina zjadła, gdyż usilnie czyhała... Odpowiedz Link
eurytka Re: Nie moge pisać 29.08.26, 10:00 W nocy burza była z piorunami i grzmotami, psinka do łóżka mi wskoczyła, cała się trzęsła. Łazienkę jej potem wskazałam i tam, jak ucichło nawet już, tam sobie leżała. Amnestia mnie spotkała, blokada zlikwidowana, a miała do 17 września być. Co za łaska czy cud? Przecież nie interweniowałam. Ot tak sobie wczoraj spróbowałam i wolność mam. Przypadek? Nie sądzę Odpowiedz Link
eurytka Re: Nie moge pisać 31.08.26, 16:23 Tak sobie ze mną, tu pogrywają, że raz pisać mogę a innym razem blokada? Odpowiedz Link