burabara 30.08.26, 18:37 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: odpowiadam 31.08.26, 15:54 Skoro nie jesteś panią F. to dlaczego wieści z poczty ujawniasz, choć pomyłka zaszła, może z mojej strony, gdyż niepotrzebnie utożsamiam, te dwie persony, które mi tu na forach, nabruździły, na moderacje donosiły, wynosiły , słowa z kontekstu wyciągając! Fora musiałam przez takich kasować! Wpadasz jak piorun i piszesz gdzie nie trzeba, o mnie androny. Cieszy mnie, że wreszcie podobnego sobie znalazłaś, ale z tobą nie mam ochoty, się zaprzyjaźniać! Ani jemu, już żadnej uwagi poświęcać, gdyż już dawno odgryzł mi rękę, kiedy palec mu podałam, do tego mój honor jeszcze! Ta prawda zawsze obowiązuje, choć o niej zapomniałam: Przegląd od AI To mądre przysłowie przypomina znane powiedzenie Marka Twaina: „Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem”.Dlaczego warto unikać takich sporów?Szkoda energii: Kłótnia z kimś, kto nie chce słuchać argumentów, niczego nie zmieni.Utrata spokoju: Emocjonalna dyskusja odbiera Ci siły i czas.Brak efektu: Druga strona i tak nie zrozumie Twojego punktu widzenia.Podobne polskie przysłowiaKto się mądrzejszym czuje, ten głupszemu ustępuje.Głupi, kiedy milczy, za mądrego ujdzie.Jeśli chcesz, możemy porozmawiać o tym:Jak radzić sobie z trudnymi ludźmi w pracy lub rodzinieJak asertywnie kończyć męczące rozmowyDaj mi znać, co Cię w tej chwili interesuje. Odpowiedz Link
eurytka Re: odpowiadam 31.08.26, 16:04 Mam nadzieję, że cokolwiek do was obydwojga dotarło i nie będziecie mi już forum zaśmiecać! Poważniejsze problemy mam! Tytuł forum zobowiązuje do rzeczowych dyskusji, a nie do ataków personalnych, na mnie! Odpowiedz Link
eurytka Re: odpowiadam 31.08.26, 17:03 To moja odpowiedź, na wasze ataki personalne na mnie z waszej strony, jest. Odpowiedz Link
eurytka Re: odpowiadam 31.08.26, 17:07 Jak się nie masz czego czepić, to sie czep, płotu lub ściany! A nie mnie! Nie rozumiem dlaczego żeście obydwoje się mnie czepili, a moderacja ślepa, to popiera! Odpowiedz Link